Varşova paktını mı kuracaklar neyi bekliyorsunuz ?. Batıdan gelen sermaye ile ekonomiyi sürdürüp doğu ile nasıl ittifak yapacaksınız ?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O egeli ben değilim
Hatta benden 10 yaş büyük abilerim vardı bunlar ilk borsacilar....cagologlunda ilk borsa salonu açıldığında borsaya ya başlayanlar .....daha PC yok fiyatlar kara okul tahtası gibi tahtaya yazılıyor ...tahta adı ordan kalmadır .....hatta bir Ereğli hikayesi vardir borsacilar arasında bir işçi abimiz bunu biriktirerek 4 milyon TL ye ulaşmıştır kendisi benim çalıştığım aracı kurumun musterisiydi 2-3 seans yan yana oturup 1-2 incelik almıştım kendisinden daha sonra aracı kurum satılınca ben kurum degistirmistim şimdi nedir napar nolmustur hiç bilmem..
Asıl batanları kurtarmaya çalışsak hepimiz batacaktık,
batan batsın
yeri geldiğinde kolu kesmek lazım...
haybeden bedava para kazanan hovardaca bu parayı harcayanın batmasına 1 gr üzülmüyorum.
porche biniyor eşek,
3 direkli yelkene biniyor öküz...
batan batsın ki
gerçek iş insanları kalsın...
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
Dün kü al sat hasılatı 110 bin tl![]()
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Döviz açığı olan şirketlerin tümü battı.!!
Anlı şanlı beton şirketleride battı.!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Başım köpük köpük bulut içim dışım deniz
Ben bir ceviz ağacıyım Gülhane Parkı'nda
Budak budak serham serham ihtiyar bir ceviz
Ne sen bunun farkındasın ne polis farkında
Ne sen bunun farkındasın ne de polis farkında
Yapraklarım suda balık gibi kıvıl kıvıl
Yapraklarım ipek mendil gibi tiril tiril
Koparıver gözlerinin gülüm yaşını sil
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Rusya iran kendi yaptırımlarıyla kendi paralarının değer kaybıyla uğraşıyor
Yer İmleri