Sayfa 651/1027 İlkİlk ... 151551601641649650651652653661701751 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 5,201 - 5,208 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by xxnadu11 Yazıyı Oku
    BENIM SENARYO SU
    ILK TURDA CB ÖNDE BITIRIR. OY ONEMLİ DEGIL.
    IKINCI INCE.
    ÜÇÜNCÜ MERAL
    SONRA OLAY BURDA BAŞLIYOR
    MILLET ITTİFAKI BIZ SECIMDEN ÖNCE ANLAŞTIK BIZIM 2. TUR ADAYIMIZ MERAL AKŞENER DERLERSE.
    IKINCI TURDA IŞLER DEGISIR.
    BENCE 26 27 HAZİRANI GÖRMEK LAZIM
    POZİSYON ALMAK VEYA DEGISTIRMEK IÇIN ( yazın bir kenara)
    demokrasinin özüne aykırı değil mi bu dediğin neden 2. sıradakş 3. ye yerine bıraksın
    yasal olarak mümkün mü onuda bilmiyorum ama
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    kızım şekerpareyi iptl et şimdilik fındıklı baklava olsun akşama olmadı sabaha duruma bakar antepfıstıklı bi tepsi baklava yanınada fıstık ezmesi alabilirim
    Sayın başkan, fıstıklı baklava ve ezme için ne kadar olması lazım ? Tiyo versenizde Viop ta pozisyon alsak . İşin aslı sabah aldığım long ile öğlen arası pozisyonu kapayarak bayramdaki tüm şeker, baklava ,eş dost hediyelik çikolata parasını çoktan cebe attık ama alışmış kudurmuştan beterdir derler yine kaşınıp duruyorum.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Sayın başkan, fıstıklı baklava ve ezme için ne kadar olması lazım ? Tiyo versenizde Viop ta pozisyon alsak .
    70 üstü bugün ve yarın kapatmalı hele 72 üstü yarın akşam kaptırsa fıstıklı baklava tepsisini büyük söylerim
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    70 üstü bugün ve yarın kapatmalı hele 72 üstü yarın akşam kaptırsa fıstıklı baklava tepsisini büyük söylerim
    O zaman bize yine long pozisyon almak kalır . Kedi ciğeri bekler gibi pusuda beklemeye geçtik bakalım...

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    demokrasinin özüne aykırı değil mi bu dediğin neden 2. sıradakş 3. ye yerine bıraksın
    yasal olarak mümkün mü onuda bilmiyorum ama
    bu meralcilerin avuntusu, zaten bir insan erdoğan 2. turda kimi görmek istemez diye tuturduysa kork ondan
    muharrem inceden böyle bir açıklama duydunuz mu, akşeneri incitmemek için anmıyor bile
    tipik tutucu sağ seçmen yaklaşımı

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    siparişi gene değiştirdim
    Başkan antep fıstıklı baklava siparişi verdim bir tepsi. Artı 1 pirimin altına düşerse iptal ettireceğim siparışi.

Eksi yazarsa bir sokum ekmek çok bile.🤣

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    bu meralcilerin avuntusu, zaten bir insan erdoğan 2. turda kimi görmek istemez diye tuturduysa kork ondan
    muharrem inceden böyle bir açıklama duydunuz mu, akşeneri incitmemek için anmıyor bile
    tipik tutucu sağ seçmen yaklaşımı
    En yakın arkadaşım yıllarca CHP şöyle böyle deyip akp ye ( gizli olarak) oy verdi şimdi gelip bana Akşener güzellemesi yapıyor ben İnce deyince bin dereden su getirip 1930 lara kadar inip sürüsüne kötü örnekler verip duruyor. Ulan dedim daha doğmadığın yıllardaki olayları yaşamışın gibi örnek vereceğine yaşadığın son 16 yılda ülkenin başına gelen felaketleri anlasan ne olur ! Cevap yok fısss . Koy ..ne gitsin, layık neyse onu yaşarsın sakın ola gelip bana bir daha yakınıp durma sen kendi yoluna ben kendi yoluma arkadaşlık baki kalsın hiç olmazsa dedim.

Ahmetg Guest
    yorumda cok ilginc

Can I suggest you draw the oil l price chart in Turkish Lira terns to get a sense of their pain. Re fiscal response "please form an orderly queue outside Mdm Lagarde's office"

Sayfa 651/1027 İlkİlk ... 151551601641649650651652653661701751 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •