Sayfa 655/1252 İlkİlk ... 1555556056456536546556566576657057551155 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 5,233 - 5,240 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    bu oranda tüketici kredi oranı var ise bedava,
    çoğu büyük bankalarda 2.5 civarında
    Kusura bakmayın belirtmeyi unuttum bu oran kamu çalışanları için

Alıntı Originally Posted by karcal Yazıyı Oku
    Mevduatta %30 _ 40 lı faizleri haftata görür müyüz

Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla
    Mb 17.75ten ->30 a çekerse olur. bu gidişle parca parça herkes dolara döner istedikleri buysa pazartesi belli olur .

3. şu an aylık tüketici kredisi %2.5 civarında

yıllık hesaba vurursanız maliyetiniz %40 üzerinde

enflasyon 40 da tavan yapsa bile banka şu an ki kredi oranında bile zarar yazmıyor...

oohhh ne iyi 19 dan al,
    40 üzerine sat...
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

4.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Mb 17.75->30 a çekerse olur. bu gidişle parca parça herkes dolara döner istedikleri buysa pazartesi belli olur .
    pazartesi çok kritik panikle hata yapma olasılığınında çok ciddi para kazanma olasılığınında fazla olduğu önemli bir gün

5.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    şu an aylık tüketici kredisi %2.5 civarında

yıllık hesaba vurursanız maliyetiniz %40 üzerinde

enflasyon 40 da tavan yapsa bile banka şu an ki kredi oranında bile zarar yazmıyor...

oohhh ne iyi 19 dan al,
    40 üzerine sat...
    ülkeyi tl mevduatçısının parasıyla finansa ediyorlar,, yazık ki yazık..

6. sayın rxpu tl mevduatlara birşey olmayacak, banka batmayacak göreceksiniz.. tedirgin olabilirsiniz fakat buna izin vermeyecekler , dolar da yanılmadım, bunda da yanılacağımı düşünmüyorum.

kurumsallar zaten olayı biliyorlar, bireyseller (yani vatandaş) için mutlaka döviz mevduat talebi halinde çözüm bulurlar merak etmeyin.

7.  Alıntı Originally Posted by cankan Yazıyı Oku
    ülkeyi tl mevduatçısının parasıyla finansa ediyorlar,, yazık ki yazık..
    ingiltere,fransa almanya,italya da farklı bir durum mu ? var sizce
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Alıntı Originally Posted by cankan Yazıyı Oku
    sayın rxpu tl mevduatlara birşey olmayacak, banka batmayacak göreceksiniz.. tedirgin olabilirsiniz fakat buna izin vermeyecekler , dolar da yanılmadım, bunda da yanılacağımı düşünmüyorum.

kurumsallar zaten olayı biliyorlar, bireyseller (yani vatandaş) için mutlaka döviz mevduat talebi halinde çözüm bulurlar merak etmeyin.
    Bende öyle umuyorum ama doların bir günde %15 yükseldiği bir ülkede bir yıllık %18 faizle para tutmaları zor olacak. Faiz mutlaka artmalı. Bu hafta sonu bankaların reisi ikna etmesi gerekiyor.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

Sayfa 655/1252 İlkİlk ... 1555556056456536546556566576657057551155 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •