Sayfa 657/927 ÝlkÝlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 5,249 - 5,256 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Enflasyon þokuna karþý kemerleri baðlayýn!
    Yüzde 2,2 seviyesinde olan ortalama Aðustos ayý enflasyon beklentilerinin aksine tüketici fiyat enflasyonunun yüzde 3,0-3,5 aralýðýnda olmasý çok daha mümkün.
    http://www.paraanaliz.com/2018/ekono...aglayin-25691/

Enflasyonu bekliyoruz gözlerimiz kapalý ,Dolarýmýz çýkacak mý yine fezaya , reisin dediði gibi birilerinemi geçecek, yoksa enflasyon çýktý Dolar düþtümü olacak ! Çekirdekler hazýr zevkle izleyeceðiz Tük` in baskýlanmýþ enflasyon rakamlarýný ...

CDS ler dayanmýþ 600 `e isterse faiz artýrmasýnlar zaten mb`ný takan mý kaldý Tl ciler dýþýnda !...

Bis Enerji Kupon Ödemesini Erteledi
    http://www.paraanaliz.com/2018/gunce...rteledi-25673/

KATARLI arap soytarýlarý için ahanda yatýrým yapacaklarý þirket buldum, bunu alsýnlar BÝS gibi þirket iþte ....

Alýntý Originally Posted by umutabi Yazýyý Oku
    Bis Enerji Kupon Ödemesini Erteledi
    http://www.paraanaliz.com/2018/gunce...rteledi-25673/

KATARLI arap soytarýlarý için ahanda yatýrým yapacaklarý þirket buldum, bunu alsýnlar BÝS gibi þirket iþte ....
    yandaþlarýn çok sevdiði inþaat ve enerji þirketleri BAM BAM BAM.....

Alýntý Originally Posted by strongarm Yazýyý Oku
    yandaþlarýn çok sevdiði inþaat ve enerji þirketleri BAM BAM BAM.....
    Çekirdek çitleyerek izleyeceðiz bam bam bam sesleri arasýnda...

Katar`dan yatýrým desteði baþladý
    SABAH Gazetesine bir demeç veren Katarlý Qatar Holding, Essa, Nora Raþit Al Doosori, Al Sumeiti ve Raþit El Kubeysi`nin yatýrýmlarýný ...
    http://www.paraanaliz.com/2018/genel...basladi-25674/

Yandaþýn þu haberi bile en azýndan benim DOLARDAN neden vazgeçmeyeceðimin cevabýdýr. Arabýn ... bile vermeyeceðini bildiðimden yinede olurda verirlerse bunlarýn sattýklarý Dolarlarý cukkalayýp kenara koymalarý için kendi çevremde sona kalmýþ ciðerci kedilerine bu son þanslarýný iyi deðerlendirmelerini söyleceðim. Ama dedim ya bunlar þiþirilmiþ , KERÝZ Dolarý sattýrmak için yazýlmýþ haberlerdir yemek isteyene afiyet olsun.

7. Size komplo teorisi gibi gelebilir ama ben dolarýn uzun süre 6 6.20 ile 6.8 7 aralýðýnda dalgalanacaðýný düþünüyorum..

Aslýnda isteyerek devalüasyon yaptýlar ve bunu papaz abd vs dýþ güçlere yýktýlar ve büyük oranda %50de bunu yedi...

Orta vadede cari açýðýn düþecek olmasý dolardaki yukarý baskýyýda hafifletecektir.. Olan bilançolarý bozulmuþ þirketlere olucak.. Büyük bir iþsizlik dalgasý olmazsa siyasi sonucuda olmaz gibi geliyor bana.. Bence herþey baya planlandý ve uygulanýyor

BLA-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    "Borsa sabýrsýzlarýn parasýnýn , sabýrlýlara aktarmanýn bir aracýdýr." Warren Buffet

Alýntý Originally Posted by berkmeric85 Yazýyý Oku
    Size komplo teorisi gibi gelebilir ama ben dolarýn uzun süre 6 6.20 ile 6.8 7 aralýðýnda dalgalanacaðýný düþünüyorum..

Aslýnda isteyerek devalüasyon yaptýlar ve bunu papaz abd vs dýþ güçlere yýktýlar ve büyük oranda %50de bunu yedi...

Orta vadede cari açýðýn düþecek olmasý dolardaki yukarý baskýyýda hafifletecektir.. Olan bilançolarý bozulmuþ þirketlere olucak.. Büyük bir iþsizlik dalgasý olmazsa siyasi sonucuda olmaz gibi geliyor bana.. Bence herþey baya planlandý ve uygulanýyor

BLA-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bunu yapacaklarsa nasýl yapacaklar ? Dolarýn daha yukarý çýkmasýný nasýl engelleyecekler ? Teorinizin içinde merkezin okkalý faiz artýþý var mý yok mu ?

Sayfa 657/927 ÝlkÝlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •