Sayfa 657/884 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon
Arama sonucu : 7065 madde; 5,249 - 5,256 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1. Önceki günlerde de belirtmiştim yatırım nedeniyle 3 lira civarında temettü beklentim vardı tam da bekledigim gibi geldi, taksitli olması da gayet güzel,sermaye tavanı kararı da büyümeye paralel bedelsizler geleceğini müjdeliyor bundan sonraki beklentim bilancodur,Vestel tarafında açıklanan sürpriz temettü o tahtayı yıkar bize de kısa vadede temettu haberini satmak icin kullanmaya çalışırlar

2. [QUOTE=nilkiz;5240199]Kesinlikle haklısın ismene bak 22 den 17.5 0.85 Kr temettu geldi muhabbetine fk 6.8[/QUOTE

İSMEN düşüşünde, 01 Nisan da komisyonsuz işleme başlayacak Midas aracı kurumu da etkili oldu. Sadece temettü değil

3.  Alıntı Originally Posted by alikkkk Yazıyı Oku
    Önceki günlerde de belirtmiştim yatırım nedeniyle 3 lira civarında temettü beklentim vardı tam da bekledigim gibi geldi, taksitli olması da gayet güzel,sermaye tavanı kararı da büyümeye paralel bedelsizler geleceğini müjdeliyor bundan sonraki beklentim bilancodur,Vestel tarafında açıklanan sürpriz temettü o tahtayı yıkar bize de kısa vadede temettu haberini satmak icin kullanmaya çalışırlar
    Temettüler hayrlı olsun, ben de 3,5 TL civarı bekliyordum, taksit işi de gayet güzel oldu, tek seferde verince hisse fiyatı temettü sonrasında çok gevşeyebiliyor, böyle olunca ilgi yıl boyu devam edecek.
    Vestel temettüsü için de komşuda pişer bize de düşer diye düşünüyorum. 2021 yılı Vesteller için çok hareketli geçecek gibi.

4. Ben de şeytanın avukatlığını yapayım, yatırım sonrası 1 ila 1.2 mlyr arasi dağıtım yapılabileceğini hesaplamıstık ama miktar 800 mn oldu.

Bakalım aradaki 200 ile 400 mn luk fark dediğiniz gibi yatırım harcamasına mı gidecek, yoksa rekor temettü açıklayan vestel e avans mı verecek. Bekleyip göreceğiz.

Alıntı Originally Posted by alikkkk Yazıyı Oku
    Önceki günlerde de belirtmiştim yatırım nedeniyle 3 lira civarında temettü beklentim vardı tam da bekledigim gibi geldi, taksitli olması da gayet güzel,sermaye tavanı kararı da büyümeye paralel bedelsizler geleceğini müjdeliyor bundan sonraki beklentim bilancodur,Vestel tarafında açıklanan sürpriz temettü o tahtayı yıkar bize de kısa vadede temettu haberini satmak icin kullanmaya çalışırlar
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Arkadaşlar bende 657. sayfa da görünmesine rağmen 656. sayfayı geçemiyorum yardımcı olabilecek bir arkadaş olabilir mi?

6. 658. sayfaya geçmeden düzelmeyecek anlaşılan, ben de 3 gündür 657. sayfayı göremiyorum.

7. Şimdide 657 yi geçemiyorum

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    İZMİR- ÇEŞME-ÖZDERE
    Gönderi
    1,201
    borsa sık sık derinden etkilenecektir. dövizde ve faizde sorunlar büyüyor.. yıl sonuna kadar bulunması gereken 250 milyar
    dolar( dış borç+ merkez bankası eksi rezervleri) olduğu dile getiriliyor.. böyle bir para ise yok..
    Grafik Yorumcusu

Sayfa 657/884 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •