Originally Posted by yaşlı_kurt Bobo cesur cakır bobo svg OBO henüz devreye girmedi. 53 altında kalmamalı.
bugün yüzde kaç düşeriz acep
Originally Posted by Nikopoll bugün yüzde kaç düşeriz acep Düşmesin artık sayın nikopoll svg
yatırım tavsıyesı degıldır
Originally Posted by aytunc 16 Haziran 2023 tarihinde yayınlanan şu haberi, sasa'da hissesi olan herkesin okumasında fayda var... https://m.patronlardunyasi.com/haber...SA-icin/281926 bu yazıda "Sasa’nın 350 dolayında yatırımcısı var." denmiş. bu hisseyi alan küçük yatırımcı 350 kişi mi? ben daha yüksektir diye düşünüyordum.
Açılış alıcılı başladı ama kısa sürede tepesine yine vurdular...
Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine
Originally Posted by kardamadam06 bu yazıda "Sasa’nın 350 dolayında yatırımcısı var." denmiş. bu hisseyi alan küçük yatırımcı 350 kişi mi? ben daha yüksektir diye düşünüyordum. HSBC, citibank ya da o tarz büyük kurumları kast etmiştir 350 olarak.
Ömrümüzü törpüledin sasa...
Originally Posted by kardamadam06 bu yazıda "Sasa’nın 350 dolayında yatırımcısı var." denmiş. bu hisseyi alan küçük yatırımcı 350 kişi mi? ben daha yüksektir diye düşünüyordum. o haberdeki küçük yatırımcı sayısı bana da tuhaf geldi... ne kadar doğru bilinmez...
Forum Rules
Yer İmleri