Arkadaşlar şu temerrüt tahtasında neler oluyor anlayan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar şu temerrüt tahtasında neler oluyor anlayan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim
Sn. coşkunbenli artık doğru düzgün bilgi akışı ve yorumda kalmadı. herhalde bir elin parmakları kadar ancak varız. benim bildiğim temerrüte lot koyuyorlar kapatsınlar diye ama alacak para yok sanırım. bu günkü durumu bilmiyorum.
Hakkımızda hayırlısı o zaman diyelim hocam ne yapalım korku seansına son 23 saat [emoji47]
korku seansı olacak adrenalin yapacak ama + yönde olur bu saatten sonra. gerçi ona da yürek dayanmıyor ama sakin olmak gerekli. yalnız bide şu var serbest marj konusunu aracı kurumdaki bile bilmiyor. sanırım borsa serbest marja izin vermez diye tahminini söylüyor. onlarda bilmiyorlar halbu ki bir kural ya vardır ya da yoktur. uzmanları bile tam bilmiyor işi biz nerden bilecez.
Kağıt bende olsa kesinlikle satardim. Hele hele 4ten sonra 5ten 6dan kagida girmis bir kumarbazsam.. Bu fiyat cok iyi bir fiyat. Acikci acigini kapatirsa o zaman burası aglama duvarına döner. Hatırlamak lazim bu bir gyo kagidi ve belli bir pay degeri var. Bunun uzeri suni fiyatlamadir.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes alım satım kararını kendisi versin.
Beyaz 170 oldu brüt var kredili ve açığa satışa kapalı. Akacak kan damarda durmaz. Spk bist anca para babalarına yardım ve yataklık eder. Borsa olmuş kumarhane
Ek 16590
kaç para olmuş bunlar ne olacak acaba?
Yer İmleri