Sayfa 66/309 İlkİlk ... 1656646566676876116166 ... SonSon
Arama sonucu : 2468 madde; 521 - 528 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. türk ekonun takas rıdvan ve büyük yatrımcı gelmiyor biz ky gücümüzün yettigince almaya çalışıyoruz ytd ama mahkemede bize fırsatcı yok şirketi ele geçirmeye çalışıyor falan filan siz birleşme ile neyi çalmaya kalkdınız .şirketden neler çaldınız 33 markayı spk iade ettirdi size dürümcü bedeir bile isim hakkına 5 milyon istiyor neyin kafsını yaşıyorsun 3 bine tavuk kümesimi alıyorsun ytd

2.  Alıntı Originally Posted by mahoney Yazıyı Oku
    ben adam gibi söznünün eri 23 kşi ile yola çıkdım sizle yola çıksak satardınız yarı yolda ytd biz 5 yıl bekleyecez siz bekleyemezsiniz o gt yok sizde anca alıp satıp burda gömlekcilik yaparsınız ytd
    Burda böle yaziyon yok ben sağlam adamlarla gibi akıl var mantık var benim senle hareket etmenin nedenini 4/5 kişiye söyledim .evet ben satisciyim. İlk neden ev alacaktım.ondanda vazgecerdim ama yalvarıp yakarmalarima rağmen gittin yapma dedim şeyi yaptiniz bu şekilde olmaz bu isler.lutfen o konuda bana yazma benim fikrimi kaale aldında ben senle olmasaydım buraya yazamazdim istediğini sole haklısın derdim.ama fikrimi dinlemediniz..diğer türlü mahkemeyi açınca garanti adım atacaklardi.bundan sonra ben parama batak gözüyle bakıyom ne olacaksa olsun umrumda değil.ama suda var anel elektrik 1.50 lere gelecek temettü den sonra.neden acaba yoksa önemli nitelik işlem için hazirlikmi yapılıyor.anel elektrik 4 Tl kalsaydı Rıdvan bir işlem açıkladığında o kadar lota neden 4 Tl versin.yakinda 1.50 ye gelecek elektrik ayrılma hakkına kimse katilmicak hissedarlar mağdur olacak.bakalim telekomda ne yapacak.ne olursa olsun ileride yapacakları önemli nitelik isllemlerde mağdur olacaz .ama suda var anel telekomu 35 kuruşa biraz zor yutar.genede birlik olmakta fayda var.acredeto mağdurları ve herkez.yoksa bu adam gene bir firsatcilik yapacak anel elektrik hissesinin düşüşünden belli oluyor.ayrilma hakkı düşük çıksın fonlar ky ayrılmaya katilmasin diye.kendi düşüncelerim olup ytd değildir.

3. Hani bir lafvardır bilirmisiniz yöneticiler, kurt kışı geçirir ama asla yidiği ayazı unutmaz bizde anel telekomda yapılanları unutmayacağız

4. Kactan aldında 34 kuruşa veriyon be kardeşim.

5. 21 kuruşa düşmesini istiyorum hatta 6 kuruşa bimeks gibi eger bir insanda 2 yıl sabır yoksa satsın gitsin 3 yıl bilemedin .
    şeytan kendi eştigi kuyuya düşmüş can çekşirken sen satmaya devam et .
    her toplantı da hiç bir sonuca varamayan şeytan nasıl olsa 24 milyon lotun sahibi birde imtiyaz tahta kime emenat allaha emanet
    27 de duruşma var ak koyun kara koyun karşı karşıya .beklentileri hakim şeytan haklı millete geçirmekde mi diyecek bütün kirli çamaşırlar ortada dahası var
    farz edelim bilir kişi atandı napcak sessiz beklyecek .nerden biliyorsunuz dagınık takasda .şeytan varmıdır yokmudur ?bilen var mı?
    bende 24 milyon artı 6.750 imtiyaz olsa sırtımı yaslar izlerim
    ama korkutları mahkeme kendilere oyle ders olcak hani çok bilmiş avukat var ya çıksın bu cendereden ben kafamı vercem .birleşme içinde aynı şeyi soyledim .ceza alacakları ile ilgilide
    avrupadan bir fon gelip faliyeti yok bir şirkteden mal alcak bzim galip onlara o fırsatı vermez tahtadan 5 milyon özel verildi kavine tarafından .tahtada o kadar bizans oyunu oynan ki vay be 90 kuruşa anele yi ver 4 götür sat .3.50(3 dolara denk gelen )bir fiatdan anelti halka aç .içini boşalt en son markaları çalmaya kalk yapıyı çalmaya kalk .
    tek uyanık senmisin be adam bu ülkede bak akın ipek yurt dışına sürgün gitti tiviterde yazıyor .uzanlar nerde oldugu belli degil .
    bu ülkenin en uyanıgı olsan ne yazar şap gibi içine oturmuş fesih davası var ama tuzun kuru biz o kuru tuzuda ortaya çıkarıp sana büyük cezalar kestirecez sen hükümeti karşına aldın ihaleleri zora sokdun .sana bu devlet bir ihalede yardımcı olmaz .biz ensendeyiz bey rıdvan tüyü bitmemiş yetim hakkını çalmaya kalkdınız ama beceremediniz .metre karesi 3 bine (3 bin oglak fiaatı bir oturmaya hüplersin yersin) en az 30 bin edecek yere 196 milyon ha biz her yere yazıyoruz .başbakanlıga iade tahadütlü cumur reise onlarda spk ya baskı yapıyor .bu rezalet son bulsun diye altda bir restoran var .o restoran ederi 35 milyon 250 meyre kare bir yer senin özkaynak 20 vayyyy babammmm bizde yedik oylemi yeriz merak etme ytd

6. Bildigim bazı şeyler var burda yazmıyorum mahkemde ortaya çıkacak ytd

7. *Yeni Başvuru*Çıkış Yap

Başvuru Sorgula

Başvurularım

*21.11.2018 - #1802295087*04.11.2018 - #1802143996*16.06.2018 - #1801031614*23.04.2018 - #1800701319*18.11.2017 - #1701742893*27.10.2017 - #1701606476*30.09.2017 - #1701443791

#1802295087 Başvuru Detayı

Başvuru Tarihi:

Başvuru Yolu:

Başvuru Tipi:

Sayın cumhurbaşkanlığına.bizler borsaya yatırım yapmış kişiler olarak çok önemli bir konuya değinmek istiyorum.imtiyazli paylar.sirket patronları bütün hisselerini satıp yüzde 5 hisse oranıyla yüzde 95 hisse sahibini sürü gibi kullanıyor.gasp ediyor şirket malları kaçırılıyor bedelli arttırım yapılıp yatırımcı soyuluyor.nasilsa patron hisseleri satmış onu etkilemiyor.ustelik yüzde 5 payla imtiyaz sayesinde yüzde 95 i yönetiyor.yabancilaarin 1 şirketi bizim bistin 10 katı değerli.sebebi türk yatırımcısı hırsız patronlar tarafından soyuldu gasp edildi bu borsaya türk yatırımcısı yatırım yaparmi.sonra yabancıya el açıyoruz.lutfen imtiyazlı paylar sadece kamu şirketlerinde olsun diğerlerini kaldırın.galip Öztürk rıza ışıklar Mustafa şahin, Enver çevik ,Rıdvan Çelikel , faik Ulutaş bu gibileri yatırımcıları soyuyor.azinlik hisseyle çoğunluğu gaspediyor.birseyler yapın vatandaşı soydurmayin yani dolar faiz e yönelmesini yatırımcı.faiz haram diye borsaya girdim 10 sene önce borsadaki bu hırsızlar bana dünyayı haram etti.lutfen imtiyaz rezilliğini kaldırın.ridvan Çelikel imtiyazlarla anel telekomda milletin anasını ağlattı şirketin içini boşalttı tüm sikayetleerimize rağmen bir şey yapılmadı.simdi elde kalan binayı nasıl ucuza kaciririm diye uğraşıyor yöntem arıyor.imtiyazli paylar sayesinde yüzde 10 hisseyle hepimizi rezil etti.kamu haricinde imtiyaz olmasın.yatirimciyi düşünün hep patronlara çalışılıyor.hirsizlik yapana merhamet etmeyin .

Gizle

*Başvuru hareketleri için tıklayınız.

ADRESİMİZ

T.C Cumhurbaşkanlığı Külliyesi 06560 Beştepe - Ankara Tel: 0 (312) 525 55 55

HARİTAYA GİT

*

TELEFON150

*

FAKS0312 525 58 31

2018 - T.C. Cumhurbaşkanlığı Tüm hakları saklıdır.

8. SPK ya ve cimere imtiyazlı paylar için sikayetimi yazdım.bu hissede imtiyaz olmasa bakalım bu durum olurmuydu.

Sayfa 66/309 İlkİlk ... 1656646566676876116166 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •