Sayfa 66/174 İlkİlk ... 1656646566676876116166 ... SonSon
Arama sonucu : 1386 madde; 521 - 528 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yine basmışlar bizim taktaya kolpaçi nirdesin yaw
    Totem yapak belki deptürür

Centim centim cenaltı
    Saydım baktım onaltı
    İnanmazsan sende say
    Onaltıdır onaltı
    Bozkurt abeyy nassın? Ben heb buyadyım abi aba gaya arkadına saklanup olup bitenlere bakıyoom bskıyoö bi boh annamayom.bankamarikaöı neyse miliyon miliyon satıyo, nerden almuşda satayo, elinde yohuken vaaa diye satıncak açukmu neyse onu yabayo besbellü.

2. Açığa satış yasağını bu sene o yüzden kaldırdılar, daha rahat bassınlar deye olabilü, bizim takta acıkcıları zengün edecek besbelli belli belli belliki yatırımcıyı yatırıp diktiler

https://youtu.be/B4nObABICOg?si=kArJwXegh0q-JQEa
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by KOLPACI Yazıyı Oku
    Bozkurt abeyy nassın? Ben heb buyadyım abi aba gaya arkadına saklanup olup bitenlere bakıyoom bskıyoö bi boh annamayom.bankamarikaöı neyse miliyon miliyon satıyo, nerden almuşda satayo, elinde yohuken vaaa diye satıncak açukmu neyse onu yabayo besbellü.
    Belki Sokullu paşa dır kimbilir? Açığa satış varken yoktu, varken varsa tabi. Ytd

Belki dedim el atar, heveslendirdi. Eli bırak eğer böyleyse kol çıkarmış olur. Ytd

13 ziyaretçi olmuşuz yine. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Belki Sokullu paşa dır kimbilir? Açığa satış varken yoktu, varken varsa tabi. Ytd
    Böyle yapıyorsa hem hisseyi spottan düşürüp alır, alırsa. Hem de açıktan parayı alır.. paranın gücü.. maalesef ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Başkan taaa 24 iken demiştim bunun gözü 18 lerde deyu.
    Şimdi de arttırıyorum, sizin malın gözü göz değil...
    14.xx lere değdirirlerse şaşırmam...

Not: Topiğine yazmıyorum, hisse sahibi olunca insanlar fanatikleşiyor.
    KısaVade arkadaşımız 1 teknik çalışma yabmış, burda kaybolmaz
    Hamdım Piştim Yandım

8. 24 ken 18 den alırım demişti, bende 18 olunca aldınmı diye sormuştum.
    alım yerini 14 e çekmiş sanırsam galiba
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 66/174 İlkİlk ... 1656646566676876116166 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •