Sayfa 667/905 İlkİlk ... 167567617657665666667668669677717767 ... SonSon
Arama sonucu : 7234 madde; 5,329 - 5,336 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,654
    Bu kadar ders yeter bence
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

2.  Alıntı Originally Posted by GKN45 Yazıyı Oku
    Bu gün kötü bir performans sergileyecek.Anlasilan ins destegi kırmaz.Zaten zor geçmiştik.

SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Rüzgar arkasında bence artık yön yukarı olur ama dogum sancılı bir iş yepyeni bir liman doguyor...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

63.45 kadar dilediklerini yapabilirler.. hiç önemli değil.. 59.65 kırılmadığı sürece dönüşü muhteşem olabilir..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,654
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

5.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    63.45 kadar dilediklerini yapabilirler.. hiç önemli değil.. 59.65 kırılmadığı sürece dönüşü muhteşem olabilir..

67 desteğinden dönmeli. Şuan olduğu seviyeden yani

6.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    67 desteğinden dönmeli. Şuan olduğu seviyeden yani
    tahtacımız teknikçi galiba...her şeyi tekniğine uydurmak istiyor...geçmişte 65-67 dirençti artık burası destek olmalı...eğer çıkışa geçecek ise bu istasyondan son binme fırsatları veriyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    tahtacımız teknikçi galiba...her şeyi tekniğine uydurmak istiyor...geçmişte 65-67 dirençti artık burası destek olmalı...eğer çıkışa geçecek ise bu istasyondan son binme fırsatları veriyor...
    Aynen dostum, hisse 67 gördüğünde çanak tamamlanmıştı. İnşallah burdan kulp yapmaz demiştik onuda 49 za kadar düşerek yapmıştı

Tekniğe sadık çalışıyor yani

8.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Aynen dostum, hisse 67 gördüğünde çanak tamamlanmıştı. İnşallah burdan kulp yapmaz demiştik onuda 49 za kadar düşerek yapmıştı

Tekniğe sadık çalışıyor yani
    Ins yine o yerlere geri dönmez.Olumsuz bir haber mi var..Neredeyse taban olacak

SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 667/905 İlkİlk ... 167567617657665666667668669677717767 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •