Sayfa 668/1032 İlkİlk ... 168568618658666667668669670678718768 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 5,337 - 5,344 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1. Doların kafasına vuruyorlar

Buralari artik hissenin el degistirmesi gereken yerler yukariya gidecekse. Ve o sekilde oldu, yuksek montanli yabanci ordinolari geldi ve karsilandi kisa sure icerisinde (Meksa - BGC). Umarim oteki bacaklari degildir adamlarin. Ya da dun karanlik odada 2 milyon lot satan TEB'i kiskaca almak icin yapilmamistir (1 milyon lotunu 10 kurus yukardan geri aldi).

4. naket bence hatalı olmuş, ben ilk verilecek cezanın yüksek olacağını sonra pazarlık sürecinde düşeceğini düşünüyorum. o sebeple 1 milyar usd ceza şıkkını işaretledim. aslında hiç ceza gelmeyeceğini düşünüyordum ama son zamanlarda okuduklarım aklımı karıştırdı. twitterda sallayan çok.. neye inanılacağını bilmek zor. o sebeple gerçekleşince göreceğiz nedir ne değildir bence.

Alıntı Originally Posted by fdogan3438 Yazıyı Oku
    Doların kafasına vuruyorlar
    MB nin faiz arttıracağına oynuyorlar ayın 25 inde. Bakalım arttıracak mı?

Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ''Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
    ''Tek gerçek BeşiktAŞK''

Alıntı Originally Posted by civanmert Yazıyı Oku
    Vize krizinde elindeki THY leri 8300 den kaptıran bir yatırımcı olarak

HALKB tahtasında bu dönemde olan hareketleri o zamanki THY tahtasında olanlara benzetiyorum

inşallah hedefimizde kısa vadede aynı rakamlar olur....

(ayrıca Tayyip in nasıl inatçı biri olduğunu bildiğimden ve HALKB a hiç ceza kesilmemesi konusunda ki ısrarını da okumuşluğumdan kapalı kapılar ardında yapıldığı herkese aşikar olan malum gizli anlaşmayla da HALKB a bir ceza gelmeyeceğini düşünüyorum)
    Thyao Vize krizinde 4-5 lerde idi... Mayıs sonu 2017 de... Bendeniz 6,65 çıkıp 1,51 krdmd e geçmiştim... İkiside çok iyi gitti maaşallah...

Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    naket bence hatalı olmuş, ben ilk verilecek cezanın yüksek olacağını sonra pazarlık sürecinde düşeceğini düşünüyorum. o sebeple 1 milyar usd ceza şıkkını işaretledim. aslında hiç ceza gelmeyeceğini düşünüyordum ama son zamanlarda okuduklarım aklımı karıştırdı. twitterda sallayan çok.. neye inanılacağını bilmek zor. o sebeple gerçekleşince göreceğiz nedir ne değildir bence.
    3 kere hata yaptim, bu dorduncu. Onda da Kasim yerine Ekim yazmisim. Yonetimden degistirmelerini isteyecek yuzum yok.

Haklisin. Pazarliklardan sonra, yani kesin odemesi gereken meblagin oldugu belirtilmeliydi.

8.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Olsun guzel anket Rep +++

Sayfa 668/1032 İlkİlk ... 168568618658666667668669670678718768 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •