Sayfa 668/905 İlkİlk ... 168568618658666667668669670678718768 ... SonSon
Arama sonucu : 7234 madde; 5,337 - 5,344 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by GKN45 Yazıyı Oku
    Ins yine o yerlere geri dönmez.Olumsuz bir haber mi var..Neredeyse taban olacak

SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bence teknik takılıyor tahtacı. 67 deste tutmadı 65 tutacak mı bakalım

2. Dahtacı daldakilerin ne kadar sıkılıkla tutunduklarını test ediyor galiba...

Ben de annemin küçük bir fındık bahçesindeki dalları sallamıştım geçen hafta, dökülenler kadar dökülmeyenler de oldu tabii

Acaba erken mi salladım ...

3.  Alıntı Originally Posted by CARPEDİEM Yazıyı Oku
    Dahtacı daldakilerin ne kadar sıkılıkla tutunduklarını test ediyor galiba...

Ben de annemin küçük bir fındık bahçesindeki dalları sallamıştım geçen hafta, dökülenler kadar dökülmeyenler de oldu tabii

Acaba erken mi salladım ...
    O zaman sıkı tutunalim.Bu hafta fındık mahsul toplama zamanı olacak.Bilanco ne zaman gelecek acaba

SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. oha yani geçen cuma düşmedi ya acısını çıkardılar. valla satmadığıma pişman etti şu havada kuyruğu dik tutan dedim ila ki içine edecekler. kapanışı umarım güzel olur en azından az eksili.

devre kesti.

5. ykb bastı bir anda

6. Daha önce de yazmıştım. Bu hissenin speği sıkıntılı bir arkadaş. Hisseye biraz ilgi oldumu G.tü başı dağıtıyor. Madem yatırımcıyı istemiyorsunuz ne işiniz var borsada be kardeşim ? Alın paylarınızı çekilin borsadan defolun gidin. Bu nedir ya ? YAZIK..

7.  Alıntı Originally Posted by Srkn37 Yazıyı Oku
    ykb bastı bir anda
    cuma 108 k mal almıştı

8. tabanda aman aman malda yok ama dahtacu almak ıstemıyor sanırım 4 mılyonu olan kaldırır tabanı.....zor tahta ...bol kazançlar...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Sayfa 668/905 İlkİlk ... 168568618658666667668669670678718768 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •