Şirketi arayıp oradan gereken bilgi alına bilir
türk ekonun takas rıdvan ve büyük yatrımcı gelmiyor biz ky gücümüzün yettigince almaya çalışıyoruz ytd ama mahkemede bize fırsatcı yok şirketi ele geçirmeye çalışıyor falan filan siz birleşme ile neyi çalmaya kalkdınız .şirketden neler çaldınız 33 markayı spk iade ettirdi size dürümcü bedeir bile isim hakkına 5 milyon istiyor neyin kafsını yaşıyorsun 3 bine tavuk kümesimi alıyorsun ytd
Hani bir lafvardır bilirmisiniz yöneticiler, kurt kışı geçirir ama asla yidiği ayazı unutmaz bizde anel telekomda yapılanları unutmayacağız
Kactan aldında 34 kuruşa veriyon be kardeşim.
Bildigim bazı şeyler var burda yazmıyorum mahkemde ortaya çıkacak ytd
21 kuruşa düşmesini istiyorum hatta 6 kuruşa bimeks gibi eger bir insanda 2 yıl sabır yoksa satsın gitsin 3 yıl bilemedin .
şeytan kendi eştigi kuyuya düşmüş can çekşirken sen satmaya devam et .
her toplantı da hiç bir sonuca varamayan şeytan nasıl olsa 24 milyon lotun sahibi birde imtiyaz tahta kime emenat allaha emanet
27 de duruşma var ak koyun kara koyun karşı karşıya .beklentileri hakim şeytan haklı millete geçirmekde mi diyecek bütün kirli çamaşırlar ortada dahası var
farz edelim bilir kişi atandı napcak sessiz beklyecek .nerden biliyorsunuz dagınık takasda .şeytan varmıdır yokmudur ?bilen var mı?
bende 24 milyon artı 6.750 imtiyaz olsa sırtımı yaslar izlerim
ama korkutları mahkeme kendilere oyle ders olcak hani çok bilmiş avukat var ya çıksın bu cendereden ben kafamı vercem .birleşme içinde aynı şeyi soyledim .ceza alacakları ile ilgilide
avrupadan bir fon gelip faliyeti yok bir şirkteden mal alcak bzim galip onlara o fırsatı vermez tahtadan 5 milyon özel verildi kavine tarafından .tahtada o kadar bizans oyunu oynan ki vay be 90 kuruşa anele yi ver 4 götür sat .3.50(3 dolara denk gelen )bir fiatdan anelti halka aç .içini boşalt en son markaları çalmaya kalk yapıyı çalmaya kalk .
tek uyanık senmisin be adam bu ülkede bak akın ipek yurt dışına sürgün gitti tiviterde yazıyor .uzanlar nerde oldugu belli degil .
bu ülkenin en uyanıgı olsan ne yazar şap gibi içine oturmuş fesih davası var ama tuzun kuru biz o kuru tuzuda ortaya çıkarıp sana büyük cezalar kestirecez sen hükümeti karşına aldın ihaleleri zora sokdun .sana bu devlet bir ihalede yardımcı olmaz .biz ensendeyiz bey rıdvan tüyü bitmemiş yetim hakkını çalmaya kalkdınız ama beceremediniz .metre karesi 3 bine (3 bin oglak fiaatı bir oturmaya hüplersin yersin) en az 30 bin edecek yere 196 milyon ha biz her yere yazıyoruz .başbakanlıga iade tahadütlü cumur reise onlarda spk ya baskı yapıyor .bu rezalet son bulsun diye altda bir restoran var .o restoran ederi 35 milyon 250 meyre kare bir yer senin özkaynak 20 vayyyy babammmm bizde yedik oylemi yeriz merak etme ytd
Yer İmleri