Sayfa 67/216 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon
Arama sonucu : 1727 madde; 529 - 536 arası.

Konu: Pmvr3 - tokı park mavera 3 projesi

1. Yanılıyor muyum diye tekrar hesapladım.
    2+1 Ofis Satış fiyatı 56,78 tl ye geliyor.
    Şu anda 36,00 tl den işlem görüyor.
    %57,7 düşük fiyattan işlem görüyor.

5+1 in ise 66,41 tl değerinde.

2. Hesaplamalar ortada Şaka mısınız
    Burayı okuyan Vakıfbank ,toki, makro, spk yetkililerine sesleniyorum.
    Bu ülkenin geleceğine ve güvenine ciddi zarar verdiniz farkında değilsiniz.
    Şimdi bu kağıt alanlar 3 aydır ciddi zararda olduklarını çevrelerine anlatmayacak mı
    Sizin sonra sunmayı düşündüğünüz 6 farklı projeden kim halka arza girer ???
    Kendinize, yasalara, eksilik neredyse bir an önce çeki düzen verin ayıptır...

3.  Alıntı Originally Posted by supersinan Yazıyı Oku
    Hesaplamalar ortada Şaka mısınız
    Burayı okuyan Vakıfbank ,toki, makro, spk yetkililerine sesleniyorum.
    Bu ülkenin geleceğine ve güvenine ciddi zarar verdiniz farkında değilsiniz.
    Şimdi bu kağıt alanlar 3 aydır ciddi zararda olduklarını çevrelerine anlatmayacak mı
    Sizin sonra sunmayı düşündüğünüz 6 farklı projeden kim halka arza girer ???
    Kendinize, yasalara, eksilik neredyse bir an önce çeki düzen verin ayıptır...
    Abi okuduklarını düşünüyor musun cidden???

4. Ayrıca supersinan destek at destek at dedin
    Valla aldım 36.20den yine düşüyor.
    Dediğim gibi sen ben ve olmaz bu iş.
    Ciddi alım lazım.

5.  Alıntı Originally Posted by sabırlı44 Yazıyı Oku
    Abi okuduklarını düşünüyor musun cidden???
    Hepsi okuyor %100 eminim.

Vakıfbankta portföyü aşağıya çalıştıran kişi takip ediyordur ama yazamaz ya emir aldı vakıfbank üst yönetiminden yada anlaşmalı fiyatı düşük tutmaya çalışıyor çünkü portföy yada fon yönetimi ne derse desinler belirli bir değerlere göre hesaplanır
    bir hissenin değeri gibi emlağın değeri var bunu hesaplamalarına dahil etselerdi çoktan 56 ya yakın olurduk. ( satış ofis fiyatına )
    hadi kriz riskini eklesinler %10 aşağı olsun gene 51 tl olurdu diyelim ama 36 olmazdı
    demek ki portföyü yada fonu manuel kasıtlı işletiyorlar.

O zamanda Spknın devreye girip kyyi koruması gerekirdi, mesela tahtayı sahipsiz bırakmaması gerekirdi Spk neden aksiyon almıyor
    devlette birinin talimatımı varda 3 aydır karışmadan izliyor. şu anda bile tahtayı zararına çalıştıran fon/portföy sahibi şirketlerden yazılı bilgi alması açıklaması gerekirdi. Tabi Spk şunu diyebilir bizim kitabımızda böyle bir kural yok diyebilir.
    O zaman sen küçük yatırımcıyı yada ev almak isteyen yatırımcıya ürün sunmadan gerekli önlemleri alman gerekmez miydi.
    İşini doğru yapmamışsın demektir!

Hadi farzedelim gerçekten makro inşaat pahalıya halka arz etti, sen spk olarak buna neden izin verdin senin denetçin bilirkişin referans aldığın kişi/bilgi neydi neden 36dan halka arz ettirmedinde 42,5tan halka arz edilmesine izin verdin soruşturma açılması lazım!

Toki nerede para tokide değil mi? Toki devreye girsin ben yatırımcıdan 42,5 liraya x milyon para aldım. tahtadan toplayayim desin neden toki borsadan mal almıyor. Mevzuatınamı aykırı, zaten bu yeni bir ensturuman değil mi yeni mevzuat oluşturmaları gerekmez mi gerekir. o zaman toki aksiyon alsın elindeki para ile hisseyi 36-42,5 bandı arasında ( şirketlerin kendi hisselerine yaptıgı gibi ) toplasın. Al sana akıl vereyim Tokide bunu kimse düşünemiyorsa beni işe alsınlar. Toki şu anda faizde tutuyorsa parayı teknik hata yapıyor faiz %13 ken şu anda hisse toplasa topladığı kağıtlardan daha fazla kar eder. Hesabı yukarıda var %57,7 kar marjı var.
    Toki benim paramla şu anda beni koruyacakken zarar ettiriyor.

Bu tarz aksiyonların alınmaması hiç suçlamak istemediğim makro inşaata gözümü çevirdiğimde akp küçükçekmece gençlik kollarının kurucusunun makro inşaat yönetim kurulu başkanı olması da bir tür inorganik ilişkiden kaynaklanabileceği şüphesini düşüncesini bende oluşturuyor. Makro inşaat devreye girsin ağaoğlu yada diğerleri gibi benim fiyatımı düşüremezsiniz desin açıklama yapsın satış ofisindeki fiyatı 56,78 iken 36-42 bandında toplarım 42,5 üstüne satışa yazarım desin. Sadece inşaat yaparız yerine yatırımcıyı koruruz desin vizyonu büyütsün.

Imkb yaşıyor mu ? Yeni projeleride bu şekilde halka arz yapılmasına destek olacakmısınız. Menkul kıymet değil mi.

Spknın herşekilde şuçu var. Portföy işleten kişilerinde suçu var.
    Toki aksiyon almalı çünkü garantörsün illa inşaat firmasımı batmalı işi tamamlamamalı.
    Spk ve Toki mevzuatı değiştirebilir değiştirmeli de, sadece bizim için değil gelecek emlak hisseleri içinde.

Bunların hepsini bir kenara bıraktığımızda hepiniz devletin kademelerinde ve şirketlerin başındaki parası olan eğitimi çevresi olan değerli insanlarsınız soruyorum size FETÖ gibi içinizde yeni bir teşkilat mı var ?

Toki'de açığa alınan fetöcüler vardı.
    Toki 25işi açığa alındı.

Spkda göz altına alınanlar
    SPK 14 kişi gözaltına.

Vakıfbank 2 ilginç olay
    Vakıfbank faiz
    Vakıfbank Bölge Müd. Görevden Uzaklaştırılan 1 kişi

Imkb
    18 Temmuz 2016 itibarıyla 51 kişi ile iş ilişkisini sonlandırdı.

Ne o FETÖ'cüleri hala temizleyemediniz mi yoksa yeni bir teşkilatın tuzağına mı düştük.
    Burnuma pis kokular gelmeye başladı hadi biz parasal olarak zarardayız ya siz temiz misiniz ?
    Bence SPK,TOKİ,VAKIFBANK,MAKRO inşaattakiler savcılık tarafından incelemeye alınsın tekrar soruşturma geçirsinler.
    Bimer'e şikayet edecek arkadaşlar bu yazıyı da referans olarak gösterebilir.

Bakalım okuyorlar mı okumuyorlar mı.
    Son düzenleme : supersinan; 29-06-2017 saat: 14:18.

6.  Alıntı Originally Posted by sabırlı44 Yazıyı Oku
    Ayrıca supersinan destek at destek at dedin
    Valla aldım 36.20den yine düşüyor.
    Dediğim gibi sen ben ve olmaz bu iş.
    Ciddi alım lazım.
    Bende alıyorum kardeşim korkmaya gerek yok, ülkemde bildiğim kadarı ile kriz yok.
    Kriz varsa birisi söylesin bende bağırayım kriz var diye heryerde.
    Benle senle olur kardeşim kendine güven 42,5'tan bize satanlar satılmasına izin verenlerin utancı ayıbı teşkilatı bu.
    42,5 aldığımız kadar cesursak 36,2den neden almayalım diğer arkadaşlarda inanacak ve destek atacaktır.
    fiyatı 37-38-39-40 şeklinde yükselmeye başladığında diğer arkadaşlarda alım yapacaklardır.
    Herşey güvene dayalıdır bu kağıdı kontrolsüz elimize verenlerin suçu bu
    sivaslı 1 yatırımcı satış yaptıda kağıt çöktü açıklamasını yapanların utanması gerekir.
    Bahanedir ayıptır!

7. Para olarak zararda olabilirim ev almak için girdiğim projeye lanet olsun diyerek satıp çıkabilirim.
    para kaybedebilirim hisseyi satabilirim ama onurumu şerefimi haysiyetimi ailemi insanlarımı vatanımı SATMAM !
    Bakın nereden nereye getirdiniz kendi insanınızın psikolojisini ne umutlarla açtığım sayfada kendinize lanet okutuyorsunuz.
    Devlet büyükleri çıkıp konuşuyordu proje ile ilgili şimdi neden çıkıp açıklama yapmıyor kendi vatandaşını korumuyor. ???

8.  Alıntı Originally Posted by supersinan Yazıyı Oku
    Para olarak zararda olabilirim ev almak için girdiğim projeye lanet olsun diyerek satıp çıkabilirim.
    para kaybedebilirim hisseyi satabilirim ama onurumu şerefimi haysiyetimi ailemi insanlarımı vatanımı SATMAM !
    Bakın nereden nereye getirdiniz kendi insanınızın psikolojisini ne umutlarla açtığım sayfada kendinize lanet okutuyorsunuz.
    Devlet büyükleri çıkıp konuşuyordu proje ile ilgili şimdi neden çıkıp açıklama yapmıyor kendi vatandaşını korumuyor. ???
    Tebrik ederim. inşallah okuyan bir yetkili harekete geçer. İMKB başkanı yetişen alacak diye, diğerleri de talep çok fazla diye gazladilar. Şimdi utanmadan piyasa şartları böyle diyorlar.
    Ayıp vallahi.
    Ben de senin gibi imkan dahilinde almaya devam edeceğim.

Sayfa 67/216 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •