Önce 60 TL civarına düşmesini bekliyorum,Nisan 2025 olabilir.
Önce 60 TL civarına düşmesini bekliyorum,Nisan 2025 olabilir.
02 ocak 2024 tarihinde 78.35 tl ile başlayan yılı, 77.05 tl ile bitirdik.
Bu başarıda emeği geçen tüm sorumluları başarılarından ötürü kutlar, başarılarının devamını dileriz. Mükemmelsiniz
![]()
Bölgemizdeki konjonktürün ciddi şekilde bozulması, Putin'in nükleer silah kullanma tehtidinde bulunması, Almanya'da hğkümetin vatandaşlara dayanıklı gıda stoklamaları, Norveç'te ailelere radyasyona karşı iyot tabletleri bulundurmalarını istemesi durumun ciddiyetini göstermektedir.Şimdi Ruskarın Suriye de etkinliğinin azalması karşılığında Ukrayna da Putin'in,Trump'ın 20 Ocakta yemin ettikten sonra desteği ile savaşı sonlandırması tansiyonu düşürecektir.Bu teklikelere aylar öncesinden dikkat çekip k/y birilerinin gazına gelip hisse almamalarını sağlamada katkım olmuşsa ne mutlu bana.
Konjoktür diyo rusya musya diyo hala. Sen 1 yıl önce 20 dolar hedef vermiş adamsın. Uyardım dikkat çektim falan bunlar sana göre kelimeler değil. Daha 2 mesaj önce orda duruyor. 1 sene önce 20 dolar verdiğin hisseye, 6 ay sonra 60 tl görmesini beklerim diye hedef vermek için yüz lazım.
haftalık macd sıfırı geçti artık sert hareketler beklerim. 6 aylıkta fincan yaptı kulp takmasına da az kaldı 81.50tl yi geçerse mutlu eder. kulp için süreside azaldı.
Bir seneki durumla şimdiki durum aynı mı.Ortam uygun olsa şirketin değeri çok daha yüksek.İlaç zammının geç ve yetersiz olmadı şirketi finansman dar boğazına getirdi.3 milyar finansman bonosu ihraç edilecek.Bunun faizinini düşünürsek hisseden birkaç dönem uzak durmakta fayda var.Ocakta açığa satış yasağı kaldırılıyor, daha şiddetli hareketler görürüz.Bizim höstadlar bakalım neler diyecekler
Yer İmleri