Yönetim kurulunun yetkileri var genel kurulun yetkileri var. Taşınmaz satisi ve kamuya yararlı derneklere bağışlar, kamu yararına yapılan bağış ve yardımlar icin yönetim kurulu kararı yeterlidir. Ancak kar payı dağıtımı sermaye artirimi azaltımı gibi konular genel kurulda görüşülür ve karara bağlanır. Yapılanlar etik değil ama kanuna da aykırı değil.
13.30 da gap vardı amman eksik kalma saat 11 olmadan kapat.
Tahminim şu ki, önce yasada yönetimsel değişiklik ardından tmsf yönetiminin değişmesi, doğal olarak kozal kayyumunun tmsf başına geçmesiyle kozal kayyumuna yeni atama yapılması akabinde ingilteredeki mahkemenin aldığı kararla hükümet tarafından yapılacak yasal düzenlemenin haberini alan speğin(ben halen akın i. tahtayı yönettiğini düşünüyorum) alelacele son bir sallama-dökme hareketi yaptığıdır.
Bist ciddi bir satış yememesine rağmen bizimki beklediğimiz aralığa geldi. Sıralı destekleri 12.86 altında 10 liraya kadar atış serbest. F/k felan boş işler zaten şirket kar dağıtmıyor. Pd/dd dibi 1 olabilir oralara kadar satarlarsa niye sattılar diye şaşırmamak gerek. Küçük bir ihtimal olarak kasima kadar 17 18 olabilir diyordum. Artık o ihtimalide düşük buluyorum. Yarın bir umut ppk dan faiz indirimi çıkmaz piyasa rahatlarsa hızlıca alim gelirse küçük bir umut ışığı yanar. Yoksa diplerden dip beğenin..
Ne kadar sürer bilemem ama eğer olurda şirketi birilerine satmaya karar verirlerse, işimiz sürat kargo gibi olurmu? düşük fiyata satıması ky nasıl etkiler? kısa vadede ve orta vadede.
ytd
Yer İmleri