Sayfa 674/1000 İlkİlk ... 174574624664672673674675676684724774 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 5,385 - 5,392 arası.

Konu: Viop XLIII

1.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    pardon, sizin ilk dokuz köy neresiydi ?

yazımda/cevabımda yanlış bişey varsa, Pscyokinesis kendisi isterse alınganlık yapabilir.
    Doğrucu David'in yaşadığı köyler.

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Puahhaa
    Dediğin olursa şort yapmayın diyenler düşünsün biz nasıl ordan döner burdan döner diye ütüldüysek bu seferde lönkcüler ütülür.
    Bu işler paraynan değil sıraynan, sular yükselince balıklar karıncaları yer, sular çekilince de karıncalar balıkları yer
    Var bir hayalim...
    1600-200sp
    1250+-25 altın
    1600-800 bist

40+ faiz <15 kur...
    Memento mori

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,163
     Alıntı Originally Posted by onuncu köy Yazıyı Oku
    Doğrucu David'in yaşadığı köyler.
    tanıştığımıza memnun oldum,
    aynı dert bende de var.
    doğruluk, dürüstlük sürekli başıma dert.

gördüğünüz gibi yukarıda yazdığım bile başıma iş açtı 2-3 gönderi daha yapmak zorunda kaldım.
    Bear_Bull
    @BearBull26

ağalar şort kasmaya hiiç gerek yok. belki haftalıkta sağlam bir ayı barı olursa olabilir.

atlar son dört yüze girmiş gibi.

her şey zamanla oluyor. burda işc güzellemesi çektim aylarca maliyetim 3,27. kimse takmayınca duvara mı konuşuyorum diye bıraktım. şimdi herkes almak için birbirini eziyor. iki yıla maliyet sıfırlanır diye tahmin ediyorum.

ama biraz dünyayla barışık rasyonel bir yönetim seçimle gelirse bu rakamlar hayal olur.

misal bir fon 5 milyar dolarla bile tl'yi de baskılayarak temiz 4-5 arasına götürür, maliyetini sıfırlayıp 5 yılda da çıkabilir.

bim eregl bile oyunda değil. biri 160 öbürü 60 olsa şaşırmam. kimse de şaşırmaz.

cümleten iyi geceler.
    audentes Fortuna iuvat

5. Evet konuşarak telefonda emirde verebilirdim broker a haklısınız burada konuşarak Siri yazıyor Siri okuyor borsa platformunda emirleri Siri ile yazamıyorum o sebeple demiştim .

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.

6.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    ağalar şort kasmaya hiiç gerek yok. belki haftalıkta sağlam bir ayı barı olursa olabilir.

atlar son dört yüze girmiş gibi.

her şey zamanla oluyor. burda işc güzellemesi çektim aylarca maliyetim 3,27. kimse takmayınca duvara mı konuşuyorum diye bıraktım. şimdi herkes almak için birbirini eziyor. iki yıla maliyet sıfırlanır diye tahmin ediyorum.

ama biraz dünyayla barışık rasyonel bir yönetim seçimle gelirse bu rakamlar hayal olur.

misal bir fon 5 milyar dolarla bile tl'yi de baskılayarak temiz 4-5 arasına götürür, maliyetini sıfırlayıp 5 yılda da çıkabilir.

bim eregl bile oyunda değil. biri 160 öbürü 60 olsa şaşırmam. kimse de şaşırmaz.

cümleten iyi geceler.
    Para yapacak fikir lazım. Enflasyonum en az %120...

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Sağ kolumu kullanamıyorum kaldırımda motorsikletli arkadan çarpınca kürek kemiğine vuran dayanılmaz ağrım olduğu içinde daha da nüksetti kol ağrısı .

Tek kolla da işlem açamadım pozlar elde patladı maaalesef
    Çok gecmiş olsun.
    Hepimiz her an magduru olabiliriz bu kaos trafiğin...

Trafik kuralları hepimiz için.
    Nasıl olacak da bu kuralları uygulamak için alarm verilecek?
    Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

8. Vakıf geceye ful long girdim. Us o beni alacak ya ben onu 5.5 tavan yapmis tahtaya full long girmek için yürek lazım herhalde. Vadekisinde bugün %12 oranında yeni poz açılmış. Poz sayısı nötr yada azalsaydi shorttan batanlar mecburiyetten kapandı diye düşünüp dönüş olabilir diyecektim ama kasaya 100 bin yeni jeton. Sanırım 5 tavandan sonra bu kadar yeter eksi piyasada dönüp taban olur diye yeni shortcular gelmiş olmalı. Cunku özellikle gün içi piyasa aşağı doğru her salındiginda vakıf oralı olmadı. Hatta son 30 dk bir ara abandilar yukarı ana düşüş hizlaninca gevşedi. Bu tahta yarın donmesse buralardan yeter artik diyenleride batirirlar. Dönerse gatan gibi 3 günde pert olur.

Sayfa 674/1000 İlkİlk ... 174574624664672673674675676684724774 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •