Sayfa 677/1000 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 5,409 - 5,416 arası.

Konu: Viop XLIII

1. 2 yıldır Kazakistan Almaty dayım. Ülkenin en büyük şehri olmasina rağmen insan eliyle yesillemdirilmis ve korunmuş müthiş yemyeşil bir şehir. Dünyanın en düzenli şehirlerinden biri. Şehirde cikmaz yok. Hatta sokak yok. Heryer cadde 3-4 seritli caddeler bile var ve kare dilimli kesilmiş gibi yamuk yumuk virajli değil dümdüz. 4-5 km mesafeye bile yürüyüşü geliyor adamın. Trafik kurallarına inanılmaz uyuluyor. İlk geldigimde yaya geçitlerinde bekliyordum, yeşil ışıkta ise koşarak geçiyordum tr den reflex olmuş. Hele yaya geçide olayı acayip ttafigin durması için ayağını caddeye atmana gerek yok, geçide doğru yürümen bile yetiyor. Çok iyi mekanlar var, gece ortamlari fena. Hatun popülasyonu %60-65 lerde. Rus nüfusu %25 falan sanırım. Bana gire dünyanın en güzel sehirlerinden biri. Geldin 20 gün kaldın dönmek istemessin donersende mutlka bir bahane bulup geri gelirsin. Gelmeden önce atlar cadirlar bozkirlar hayal ediyordum çok şaşırdım. Tabi şehir dışı çok farklı. Marmaris'te yıllarca yaşadım bana göre yaşanacak en iyi yerlerden biriydi tr de. Geçen 20 günlük kampa gittik Marmaris'e 5. Günden sonra Almaty i özledim sıkıldım marmariste. Eğer bir terslik cikmassa Ekim'de monte negroda yaşamaya basliyacagim. Oradada ilk defa gidicem güzel biryer gibi duruyor internette ama Almaty nin yerini tutmaz. Varsa eşiniz eistunuz burada olan bir vesi le ile mutlaka gelin görün tavsiye ederim.

2. Bu vadede long poz taşımayı düşünmüyorum. Secmece Pay vadeliler ve spot devam. Basta Eregli olmak uzere sanayicilerin isi cok zor. Ciddi stok zararlari gelecek cogu sanayide. Topal ordek sayisi giderek artiyor.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Rusya ile diyaloğun sürdürülmesi gerektiğini savunarak, "Rusya ile konuşmayı sürdüren tek dünya gücünün Türkiye olmasını kim ister?" dedi

4. Demek Fransa'da bizi kiskaniyormus

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sen bu kışın nasıl ısınacan onu düşün,elenktüriğe gaza zam gelmiş
    https://youtu.be/FOYPSCWGksQ
    Yün yorgan kullanacağım yorganın içinde iki üç kazak pantolon ile hallederim

6. Selamlar cemaat..

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

HALKB da bugün toplam 174.565.390 lot yani 1.576.377.880.42 tl lık açığa satış işlemi gerçekleşmiş, dünden de 8.4 mlyn lot açık taşınmıştı, kapanış negatif olduğundan muhtemelen bu açıkların büyük bir kısmı karlı kapanmıştır, tabi ki kapanışı bekleyenler içindir bu düşüncem, tavana giderken panikle zararlı kapatanlar da olmuştur, bugün ki açıkların ne kadarının taşındığını yarın görebiliriz,

Bugün ki 174.5 mlyn lot açık işlemi hisse özelinde rekor olmalı, zaten açık listesinde 1. sırada yer almış, HALKB ın bugün ki toplam hacmi 6.1 mlyr tl olup bunun %24 civarı açığa satış işlemlerinden oluşmuştur, Bu oran aynı zaman da 1/4 gibi yüksek bir orandır, Artık trade edenler al-sat kadar sat-al ı da fazlasıyla düşünmekte ve uygulamaktadırlar,

8. Dow Jones artı ve kimse yazmamış 😂

Sayfa 677/1000 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •