Sayfa 683/718 İlkİlk ... 183583633673681682683684685693 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 5,457 - 5,464 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1. Neyse kitlemedin ama yine de hayırlı olsun. Özlemişiz

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Gözünüz aydın olsun gençler..Mandradasutvar,müco'nun kıvrımlarından talaş almanın zamanın geldi,haydi seninde gözün aydın olsun..Umarım olması gereken arzu edilen fiyatlara gider..

3.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    sevgili bademim burdayım..bedem kırıp yiyom..
    millet malı götürüyor kardeşim badem kırmış yiyor

4. İheva ya yaklassin ya da eşit fiyata gelsin yeter. Artık nerede kesisirse. Yani iheva nin prim yapması benim işime gelir.
     Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    Gözünüz aydın olsun gençler..Mandradasutvar,müco'nun kıvrımlarından talaş almanın zamanın geldi,haydi seninde gözün aydın olsun..Umarım olması gereken arzu edilen fiyatlara gider..

5.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    İheva ya yaklassin ya da eşit fiyata gelsin yeter. Artık nerede kesisirse. Yani iheva nin prim yapması benim işime gelir.

üç yada dört seans fiyat olarak ihlas holding'in altında kalmasını bu gün sabah seansında yine altındaydı sonra fiyatlar eşitlendi ve günün sonuna doğru 6 kademe üstüne çıkıp bayağı fark atmış oldu..Bu durumu açıklayabilirmisiniz yada nasıl bir açıklayıcı yorum getirebilirsiniz ..Gerçi bunların alavereli,dalavereli,hileli işlerine alıştık alışmasına da yinede kafamızdaki soru işaretlerine cevap bulma gereği duyuyoruz..Yarın endeks ne olur bilemem ama eğer sıkıntı olmaz böyle devam ederse İhlas holding tekrar öne geçer gibi geliyor bana..Y.t.değildir..

6. Farazi konusuyorum. İhaas mevzusudur. Bilanço oncesi payların devreye alıp sonra çıkartılması olayı olabilir. Finansal yatırımlar kısmı bu bilançoda bakmak gerekiyor. Eğer yatırım kısmındaki alt kirilim buysa ve satışlar gerceklesmisse ciddi kar olabilir. Günlerdir ihaas aşağı bunlar yukarı.
    Bunların içinde ihevadan sonra en düşük sermaye. Kaldırması kolay, piyasada dönen lotta kalmadı. On milyona bunlar öttürülür diyordum ya Info aldı tek kurum olarak kademelerde lot kalmadı. Grubun içinde geçmişten bugüne tek prim yapmamış bu leş kağıt. Leş kagitlarda hareketli bugünlerde sağlam hareket yapabilmesi için bir engel yok.
     Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    üç yada dört seans fiyat olarak ihlas holding'in altında kalmasını bu gün sabah seansında yine altındaydı sonra fiyatlar eşitlendi ve günün sonuna doğru 6 kademe üstüne çıkıp bayağı fark atmış oldu..Bu durumu açıklayabilirmisiniz yada nasıl bir açıklayıcı yorum getirebilirsiniz ..Gerçi bunların alavereli,dalavereli,hileli işlerine alıştık alışmasına da yinede kafamızdaki soru işaretlerine cevap bulma gereği duyuyoruz..Yarın endeks ne olur bilemem ama eğer sıkıntı olmaz böyle devam ederse İhlas holding tekrar öne geçer gibi geliyor bana..Y.t.değildir..

7. mandradasutvar,verdiğin kıymetli bilgilerin ve öngörülerin için teşekkür ederim.İblis Harami ,tüm hayatı boyunca hep çaldı,dolandırdı,soydu,gasp etti ,emek ,alın teri hırsızlığı yaptı, gariban yatırımcıları perişan etti,zararlara,ziyanlara gark etti bundan dolayı bir kerecik dahi olsa iyi insan olmayı denemelidir,günah çıkarmalıdır yani itiraf gizeminde,yeniden doğma ve arınmada (vaftiz) bulunmalıdır Kıvrımlarından talaş almaya devam tabii ki iblislerine sağa,sola,geriye çark ettirmese 'geriye dön' komutu vermezse

8. Gunaydin. Bütün gece nemden uyuyamadim. Şimdi kalktım. Buralar diplerde alanlar için güzel kar getiren yerler. Bakalım ne olacak? Turkish satış tarafında görülmeye başlanmış ama tahta şimdilik dengeli görünüyor.

Sayfa 683/718 İlkİlk ... 183583633673681682683684685693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •