Bunlar süzme, onun bunun çocuğu, insan desen insan değil, hayvan desen hayvanlara hakaret olur,,, kelimeler kifayetsiz kalıyor derler ya, bunları tanımlayacak kelime yok
Bunlar süzme, onun bunun çocuğu, insan desen insan değil, hayvan desen hayvanlara hakaret olur,,, kelimeler kifayetsiz kalıyor derler ya, bunları tanımlayacak kelime yok
Evet beyler bu kayıp 20milyon lot kimde?? Ne sesi çıktı nede bir çaba sarf etti ..
Şimdiden söyleyim hisselerini kıvırıp kıvırıp bir tarafına monte edebilirsin .. zor olacak monte etmeniz ama başlayın şimdiden uzun sürer
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borcsuz harcsız şirketti bile geri döndüremediler .. adamların ceplerinde 5 kuruşları yok ..ellerinde hisse yok .. yalı kazığı niyetine vermişler buna şirketti .. gerçi şirkette şirket olsa.. 5 para etmez dedik etmediğinide gördü mallar ..
Herşeyi anladımda bu hisseler kimde?? 6 milyon hissenin yeri belli .. kalan 20 milyon lotun sahipleri nerde .. büyük bir ihtimalle faruk 20 kişiye yaydı hisseleri ...
Lan öküzler 10-12 milyon lotu şirkette bagışlasanız belki kurtulma ihtimali vardı .. şimdi ne yapacagınız hisseleri ..saklanarak ne geçicek elinize.. asıl kazık size giriyor..
Şurda kaldı 2 ay geriye
Ağa tespitti çok doğru yapmış
Bunlar ********in önde gideni sadece bunlar degil bide bunların 1 2 tane maşası var onlarda bunun içinde .. yalarken dikkat etsinler boğazlarına ğö... Kıllı kaçmasın
Satılık hisse seneti var 200bin lot(benim degil) 0.25 kuruştan verilir isteyen varsa benle temasa geçebilir
Son düzenleme : Selocan100; 03-11-2018 saat: 17:10.
Vay be herkez yok olmuş sanki 26 milyon lot bende sanki...
Mine geldi öptü
Ural geldi öptü
Acun bile öptü
Faruk öpüp öpüp durdu
En son spk herkezi öptü(helal olsun)
Kaldı geriye 5 ay 4 gün .. 7 ayı yediniz bitirdiniz .. bu kadar fazla çalışmayın gidin biraz tatil yapın..
7 aydır ortada ne var kocaman bir 0 .. aferin size ..
Selocan bende 60000 bin lot var ve varımı yoğunu bu hisseye bağladım 2012 'den beri senin dediğin gibi hepsinin söylediğine inandık ne yapalım hepsinin allah belasını versin obur dünyaya havale ediyorum çünkü hiçbir açıklama yok insansalar derki şundan şundan dolayı battık paranızı hiç ettik bizde bakarız başımızın çaresine insansalar bekleriz 1 sene dolana kadar
Bana enterasan gelen buraya yazan hissedarların ortadan kaybolması...
Neyse ural akyüzüm çalışıyordur nasil olsa
%99 halka arz olmuş şirketti nasıl satacaklarsa ...merakla bekliyorum bu tarihi olayı .. borsa tarihine geçecez inanıyorum ..helal olsun ural [emoji23][emoji23]
Yer İmleri