Sayfa 689/964 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 5,505 - 5,512 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Kotasyon yönetmeliğine oynadığımı nereden çıkardınız
    sadece bir ara o muhabbet edilmişti

son tarih yazımı bulun
    son tarih dediğim tarihe ne kadar daha var görün
    ve
    son tarih geldiğinde yeniden görüşelim

ykgyo ve kezbn
    kıyası mı
    güldürmeyin beni sn freecell

bu kıyas elma armut kıyası değil

fil ile pire nin kıyası olabilir ancak

pazar larına bakın
    gruplarına bakın
    sahiplik yapısına bakın

ve bence susun daha fazla batmayın
    sonra çamura bulanmış altın gibi olursunuz

benim sizlere söyleyecek bir derdim yok
    ya herro ya merro diye kendini kandıranlarla
    inatçılarla
    onların hisseleri ile
    KEZBN ın fiyatı ile ilgili bir derdim yok

ben sonucu biliyorum
    ve taaaaa 2013 kasım dan beri olmadan yazdım

BENİM TEK DERDİM YENİ KY BULAŞMASIN
    Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
    HERKESİN KENDİ AKLI VAR.

2.  Alıntı Originally Posted by VOLBOR Yazıyı Oku
    Kotasyon yönetmeliğine oynadığımı nereden çıkardınız
    sadece bir ara o muhabbet edilmişti

son tarih yazımı bulun
    son tarih dediğim tarihe ne kadar daha var görün
    ve
    son tarih geldiğinde yeniden görüşelim

ykgyo ve kezbn
    kıyası mı
    güldürmeyin beni sn freecell

bu kıyas elma armut kıyası değil

fil ile pire nin kıyası olabilir ancak

pazar larına bakın
    gruplarına bakın
    sahiplik yapısına bakın

ve bence susun daha fazla batmayın
    sonra çamura bulanmış altın gibi olursunuz

benim sizlere söyleyecek bir derdim yok
    ya herro ya merro diye kendini kandıranlarla
    inatçılarla
    onların hisseleri ile
    KEZBN ın fiyatı ile ilgili bir derdim yok

ben sonucu biliyorum
    ve taaaaa 2013 kasım dan beri olmadan yazdım

BENİM TEK DERDİM YENİ KY BULAŞMASIN
    Tabi hocam sahibine bakinca hersey duzeliyor zaten...

Bakin bakalim mal varliklarina yapmayin hocam yapmayin ne hisseler A grubundayken 1 sene icinde kot disi kalmistir...

Bizim neden gozaltina alindigimiza bakin sonra bunlardan hangileri giderilmis bakin sonrada geride kalanlarin cozumu icin sirketin potansiyeline bakin...

Amaciniz yeni yatirimci gelmesin tabi...

Ama nedensa sadece kervana gelmesin...

Bu da enteresan tabi... Gelmesin tabi...

Neyse hocam ben sizi anliyorum... Sanirim sizde beni anliyorsunuz...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

3. Hocam çok komiksin neymiş ykgyo neredeymiş kervan neredeymiş bak size bir iki rakam vereyim

ykgyo nun sermayesi 40 milyon kervanın 580 küsür milyon

ykgyo nun özsermayesi 60 küsür milyon ki her sene değerleme yaptırmasına rağmen... kervanın 300 küsür milyon değerlemeler bilançoya girmemesine rağmen

ykgyo toplam kaynakları 80 milyon kervanınkini yazmıyorum bile

ykgyo geçmiş yıl zararları 78 milyon ve size göre bu hisse süper ama bu kadar mal varlığı olan 500 küsür milyon sermayesi onlarca gm 7,5 adet büyük oteli, fabrika ve arsaları, iş hanları, arsaları olan bir kervansaray tü kaka öyle mi??

hocam siz ya bilanço okumasını anlamıyorsunuz ya da kap haberlerine bakmayı bilmiyorsunuz

ykgyo nun hiç kap haberlerine baktınız mı??

yani lütfen yok A yok B grubu hissesiymiş yok sahibi kimmiş?? bunları geçin hocam geçin rakamlar ortada mal varlıkları ortada

ykgyo gyo olduğu için her sene değerleme yapmasına rağman ki abartılı bir değerleme gibi geldi bana ve bunu her sene bilançosuna girdiği halde, kervan değerleme yapıyor açıklamamasına, bilançosuna ekleyememesine rağman (kanunen) bu şekilde bile istediği zaman bir kaç gm satımından ve üst kullanım haklarından gelen değerleme ile bile nerelere geldiği ortada olan bir şirketle kıyaslama yapıyorsunuz...

evet kervanla ykgyo kıyaslanamaz ykgyo yanından bile geçemez ve asıl bize yaptığınız ikazları oraya yapmanız lazımken orada uçabilir kaçabilir diyerek ne yapmaya çalıştığınızı anlamadım...

yani posizyona göre mi yorum yapılıyor... ya da objektif olaylara bakmıyorsunuz gibime geldi.

komik oluyor hocam komik... en azından bize anlatmayın yemiyoruz )

NOT: YKGYO olumlu yorum yaptığınızda fiyat 2,35-2,40 bandında... bugün ise 1,80 demek ki öngörüleriniz tutmamış hocam. )) yapmayın hocam yapmayın...
    Son düzenleme : frecell1998; 02-05-2018 saat: 20:49.

4.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    komik oluyor hocam komik... en azından bize anlatmayın yemiyoruz )
    Sn freecell

bu son yazım size artık bu topikde cevap verdiğim hiç kimse olmayacak
    çünkü KAYBEDENLER PSİKOLOJİSİ nin ezikliği yerleşmeye başlamış

pazarı farklı bir kere
    olayı bilanço incelemesine getirmişsiniz
    çok tuhaf
    ödenmiş sermaye büyüklüğü birşey ifade etse idi MEDYA HOLDİNG koddışı olmazdı
    defter değerine bakın
    her iki hisseninde
    ve bir de değerleme kurallarını bir okuyun
    ve hakkındaki devam eden mahkemeler nedeni ile
    ykgyo nun nelere değerleme yapamadığını öğrenin
    ki
    ykgyo da benim yorumu dan sonra %6 prim oluştu
    ve ben de zaten hisse de yoktu
    ben sadece orada Sacrosant ın yorumuna katıldığım nedeni ile yazdım
    ve tekrar da aynı durumda yazarım
    çünkü
    ykgyo borsanın düşüşü borsanın çıkışı ile hareket eden A grubu bir ANA PAZAR hissesi

BATIK yada BATMAK ÜZERE OLAN yada SORUNLU ŞİRKETLERİN bulunduğu
    yakın izleme pazarı hissesi değil

artık sizden ricam bu yazıma da cevap vermeyin
    hoş verseniz de ben artık size ve bu topikde yazan hiç kimseye cevap yazmayacağım
    zaten uzun zamandır birtek size yazıyordum
    ama
    sizinde sanırım dayanma gücünüz gittikçe azalıyor
    tabii bu da normal
    zaten KEZBN ında gün geçtikçe zamanı azalıyor

arayın eski yazılarda bakalım herşeyi
    hiçbiri ortada yokken
    ve
    üstelik biri hariç yazdıklarının tamamı fazlası ile olan ve bunları
    taaa 2013 kasım da yazan VOLBOR
    koddışı için engeç hangi tarihi yazmış

artık gelir sadece yeni ky ye uyarı yazısı yazar geçer giderim

boş yere küfür kafir olmayın
    şikayet butonu dışında muhatap olmam
    HERKESİN KENDİ AKLI VAR.

5. Ahhhh hocam ahhhh siz beni çok iyi anladınız ))

peki mesela ykgyo bilançosunu göndermese yada kapa açıklama yapmasa ne olur?? yani bu kadar basit... bakın bizim gözaltına alınma sebeplerimiz den bir tanesi kapa açıklama yapmamaktan

yada bakın memsaya finansal raporların gönderilmemesi nedeniyle tahtası kapalı...
    bakı kotasyon yönetmeliği madde 23'e göre nelere göre yakın izleme pazarına alınıyormuş... yanıltmayın insanları sadece batmaya yakın hisseler mi alınırmış...

Madde 23- (1) Aşağıdaki hallerde, Yıldız Pazar, Ana Pazar, Gelişen İşletmeler Pazarı ve
    Yakın İzleme Pazarında işlem gören paylar Yönetim Kurulu kararı ile sürekli olarak Borsa
    kotundan çıkarılabilir. Yönetim Kurulu, kottan çıkarma kararını vermeden önce ilgili ortaklığı
    durumunu düzeltmesi için uyarabilir, ortaklığa süre verebilir, Yıldız Pazar, Ana Pazar ve Gelişen
    İşletmeler Pazarı�nda işlem gören payların Yakın İzleme Pazarına geçmesine karar verebilir veya
    uygun gördüğü diğer tedbirleri alabilir.

a) Ortaklığın kamuyu aydınlatma yükümlülüklerini yerine getirmediğinin tespit edilmesi,
    b) Borsa tarafından yapılacak düzenlemelere ve alınacak kararlara uyulmaması, Borsaca
    istenecek bilgilerin verilmemesi, eksik veya gerçeğe aykırı bilgi ve belge verilmesi,
    c) Ortaklığın Borsa tarafından geçerli kabul edilebilecek durumlar dışındaki nedenlerle 1
    yıldan uzun bir süre faaliyetlerinin durdurulmuş olması,
    ç) Ortaklığın iflasına karar verilmiş olması ya da herhangi bir nedenle tüzel kişiliğinin sona
    ermesi veya genel kurulda alınan tasfiye kararının tescil edilmesi,
    d) Ortaklığın faaliyetlerini devam ettiremeyecek seviyede finansman sıkıntısına düşmüş
    olması,
    e) Ortaklığın Borsaya ödemekle yükümlü olduğu ücretlerin tamamını son ödeme tarihinden
    itibaren 1 yıl içinde ödememesi,
    f) KAPâ��ta yayımlanan son yıllık bilançosunda, toplam özsermaye/sermaye oranı dikkate
    alındığında özsermayesi negatif olan ortaklıklardan, varsa sermaye artırımı/azaltımı ile ilgili
    sürecin saklı kalması kaydıyla, toplam özsermaye/sermaye oranı üzerinden yapılacak
    hesaplamalara ilave olarak, ihraççılar tarafından talebe bağlı olarak aktiflerin rayiç değerlerle
    yeniden değerlenmesinin yapılması durumunda da toplam özsermaye/sermaye oranının yukarıda
    belirtilen eşiğin altında kalmaya devam etmesi,
    g) KAPâ��ta yayımlanan son üç yıllık bağımsız denetim raporlarının olumsuz görüş içermesi
    veya bağımsız denetçinin söz konusu raporlarda görüş bildirmekten kaçınması,
    ğ) KAPâ��ta yayımlanan son üç yıllık bilançosunda, ilişkili taraflardan olan ticari olmayan
    alacaklarının toplam aktiflere oranının %50â��yi aştığının tespit edilmesi,
    h) Payları GİPâ��te işlem gören ortaklığın bir piyasa danışmanı ile anlaşmasının sona
    ermesinden itibaren dört ay içinde yeni bir piyasa danışmanı ile anlaşma imzalamaması,

Kaybedenler psikolojisi demişsiniz hocam nereden biliyorsunuz kaybettiğimizi buradaki ky nin 60-70 kuruşlardan alıp orada kaldığını mı düşünüyorsunuz... 18 kuruşlardayken siz almayın dedikçe biz aldık... portföyümün %10 ile kervandaydım şimdi %100 ile hemde bunların bir çoğu 18 kuruşlardan anlatabildim mi?? hani diyorduk ya Sayın VOLBOR gelmiş diye işte o zamanlar... Allah satmak zorunda bırakmasın...

Bir tek horoz kendinizi sanıyorsunuz galiba hocam... YKGYO ile ilgili yüzlerce davayı görmezden gelip, bilmem kimin için olumlu yorum yaptım demek ne kadar etik o da ayrı tartışılır...

Son olarak kızacaksanız oynamayalım hocam... hem burada yorum yapıp cevap verilince ben oynamıyorum diyorsunuz

ve yorumunuz o kadar yanlış ki bilançoya değil A grubu B grubu olduğuna pazarlarına bakın diyorsunuz yapmayın hocam sizin gibi tecrübeli bir borsacı bunları der mi??

bir şirketin değeri yakın izleme pazarı A grubu B grubuna göre mi bakın yukarıda yazdım kotasyon ücretini ödemese, kap açıklamalarını yapmasa, kurallara uymasa, finansal raporları göndermese, falan filan yapmayın hocam yapmayın

yorumlarınızı yaparken dikkatli yazın... sonra biz eleştirince verin misketlerimi ben oynamıyorum demeyin lütfen...

yorum yaparsanız eleştirilirsiniz de övülürsünüz de kusura bakmayın forumların kuralı bu... ha hakaret küfür bunları bende tasvip etmiyorum...

NOT: KERVN'ın yakın izleme pazarına alınan sebeplerine bakınız hangilerinin kaldığına bakarak yorum yapınız...

Sonra birleşme tutanaklarındaki gm lerine bakınız...

sonra bilançosuna bakınız TRI lerine bakınız...

yapmayın hocam yapmayın...

Ha bu arada siz ykgyo ya yorum yaptiginiz gun yani 2 nisanda 2.40 ertesi gun, gun icinde 2.47 yi gormus sonra selale baslamis bugun 1.80 yapmayin hocam... Yaziktir
    Son düzenleme : frecell1998; 02-05-2018 saat: 21:33.

6. http://www.hisse.net/topluluk/showth...65#post1957165

YORUMUN DERİNLİĞİNE BAK

BOKLAMA YAPARKEN

PSDTC deki zamanlamayı da yazsa idi ya bazı zatı muhteremler
    ULUSE deki zamanlamayı da yazsaydı
    KAREL deki
    ULUUN daki

neyse en güzel zamanlama
    2013 kasım KEZBN zamanlaması

maliyet 18 20
    salla salla karnım ağrıdı gülmekten
    HERKESİN KENDİ AKLI VAR.

7.  Alıntı Originally Posted by VOLBOR Yazıyı Oku
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...65#post1957165

YORUMUN DERİNLİĞİNE BAK

BOKLAMA YAPARKEN

PSDTC deki zamanlamayı da yazsa idi ya bazı zatı muhteremler
    ULUSE deki zamanlamayı da yazsaydı
    KAREL deki
    ULUUN daki

neyse en güzel zamanlama
    2013 kasım KEZBN zamanlaması

maliyet 18 20
    salla salla karnım ağrıdı gülmekten
    Hayırdır hocam... argolara başlamışsın...

maliyetim 18 kuruş diyen kim???

ya da beni doğrulamak için mi yazdınız

http://www.hisse.net/topluluk/showth...65#post1957165

02.04 tarihinde yazdığınızdan sonra 2,40'lardan 1,80 lere gelen hisse... nesi yanlış

kızma hocam kızma sakin...

siz anlıyorsunuz beni...ben sizi nasıl anlıyorsam...

ky kervana gelmesin...ama ykgyo'ya 2,40 tan gelsin sonra 1,80 den satsın...

ky kervana gelmesin ama sayın VOLBOR'un söylediklerine gelebilir...

komiksin komik... kızmayın ama ne o öyle argo argo... ne güzel medenice tartışıyorduk...

kotasyon yönetmeliğinin 23 ncü maddesine baktınız mı??

bilanço önemsiz de A grubu B grubu pazarı mı önemliymiş...

ahhhh sayın VOLBOR ahhh

hani yazmıyordunuz artık... beni kaale almıyordunuz... neyse siz yine de yazın...ama yazdıklarımı dikkatli okuyun... bunu daha önce yapanlarda oldu. ben 10 düşünür 1 yazarım. altında kalmayın sonra

8. http://www.hisse.net/topluluk/showth...66#post2091266

Neden biz ky'lere kızdığınızı burada çok güzel açıklamışsınız... (bu topıcte ki Sayın VOLBOR'un yazılarına ve cevaplara bakın asıl ben şimdi çok güldüm...hele yatırım danışmanlarının verdiği cevaplara ahhh Sayın VOLBOR ahhh)

bu kadar mesai bunlar için mi sayın VOLBOR yazık, yazık...

Siz KY'yi düşünüyorsunuz öyle mi???

Yeni KY'ler gelmesinmiş...Ahhh ahhhhh

Ama YKBNK ta ki tartışmalarınıza bayıldım TH'yi hafife alma hocam... Ama bu aralar çok gerginsiniz... son borsa düşüşünde baya etkilendiniz sanırım. İlgiyle YKBNK'taki olayları takip edeceğim... Hey Allahım ya
    Son düzenleme : frecell1998; 02-05-2018 saat: 23:48.

Sayfa 689/964 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •