Sayfa 689/942 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon
Arama sonucu : 7532 madde; 5,505 - 5,512 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Geçse bile bir türlü 70 üstünde tutunamıyor, direnç falan mı var acaba.
    Sanki tutınacak gibi ama gene de erken konuşmamak lazım..
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

2. tavan olmuşuz maşallah

3.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Sanki tutınacak gibi ama gene de erken konuşmamak lazım..
    Evet bugün 70 üstünde iyi maliyetlenmeler oldu, destek olabilir belki, tahtacı çok yukarı aşağı yapıp kaldırıyor kademeleri.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4. Tavanımız hayırlı olsun ağalar.
    Düşe kalka gidecek belliki hedefe.
    Aşık Veysel’in dediği gibi
    Uzun ince bir yoldayım
    Gidiyorum gündüz.

5. hayırlı uğurlu olsun...galiba tavanda bekleyen 1,5 milyon lot....bu güne kadarki en yüksek miktar...geçmişte 50-200 bin lotların olduğunu hatırlıyorum....(hafızam zayıf ) ilk defa bu kadar bekleyen lot oluyor...tavandan alanları merak ediyorum....görenler paylaşırsa seviniriz...kendim takaslara ve derinliğe bakmıyorum (bakarsam algılarım bozulur ve doğru karar veremem )...ama çok yakından takip eden ortaklarımız var...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. İş yatırım topluyor galiba gene...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

7.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    İş yatırım topluyor galiba gene...
    İş kustu Osmanlı topladı. Tavanda ki lot doğru ise yarında çizer

1.420.000 lot bekleyen var tavanda

8.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    İş kustu Osmanlı topladı. Tavanda ki lot doğru ise yarında çizer

1.420.000 lot bekleyen var tavanda
    bu saatlerde bekleyen lot miktarlarına inanıyorum...ama son saniye konulan alış lotlarına ise inanmıyorum...genelde kapanışta son saniye konulan yüksek miktarda lot olduğu zaman ertesi gün satış yapıyorlar....ama egegübrenin şu anda koyulan lot miktarı çok gerçekçi görünüyor...tabi alanlar da önemli...bankof ve A1 e güvenilmez...onlar alıyorsa ertesi gün satmak için alıyorlardır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 689/942 İlkİlk ... 189589639679687688689690691699739789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •