Artan

11,11 10 18:10
71,05 9.98 18:10
48,50 9.98 18:10
12,36 9.96 18:10
41,52 9.96 18:10
Artan Hisseler

Azalan

47,44 -9.98 18:10
439,75 -9.98 18:10
102,20 -9.96 18:10
238,50 -9.74 18:10
49,50 -8.5 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

9.361.813.303,76 18:10
9.026.347.178,19 18:10
8.881.048.352,85 18:10
8.429.581.264,75 18:10
8.188.687.342,34 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 69/938 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 545 - 552 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. [IMG][/IMG]

dün endeks100 de haftalıkta DOJİ li grafik attım baya tepki çekti bu grafik

ona biraz açıklama getireyim daha iyi anlaşılsın teknikçiler zaten bilir belki yeni olanlar vardır duji moji diye kızıyorlar

şimdi önce grafik haftalık yani bir mum 1 haftada oluşuyor

teknik analize niye bakarız geçmiş grafik hareketlerinden fikir edinmek için

neyse şimdi dojiler nedek oluşur yükseliş yada düşler sonrası oluşur genelde yani alıcılarla sarıcılar artık dengelenmiştir

düşüşten sonra ise yükseliş yükseliş sonrası ise aşa dönüş hakkında fikir verebilir

ancak hemen doji oldu ŞELALE böyle bi dünya yok

üçlü mumların kuralları var

endeks önceki 2 zirveden nasıl düşmüş onu gösterdim

şimdi yine haftalıkta dojiyi koymuş önceki haftada mumda zayıflama var ok

şimdi bu doji kuaralına göre haftalık kapanış 1351 üstünde olursa bu oluşum çöp olur yani 1351 stop noktası haftayada yada başka hafta farketmez stop 1351 ok

peki doji nin aktif olması için ne gerekir sağ tarafta teyit mumu ister haftaya ister sonraki haftalarada kalabilir stop olmadıkça

sağ tarafta 1299 ve altında kırmızı bir mumla kapatırsa bu üçlü oluşum sat teyidi verir ancak bazen üçüncü mumda değilde sonraki haftalarda olabilir

eğer bu gerçekleşirse ben 1200 lere kadar bir realize beklerim ama hemen olmayabilir tabi zamana yayılabilir

yani doji var haftaya hemen şelale olur diye bir kural yok

doji var illaki düşecek diyede bir kural yok 1351 üstü atar yoluna devam eder

ben zaten saatlik al-sat yapıyorum bu haftalık fikir açısından
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

acaba pala mı benim tersime oynuyor ........

yoksa ben mi palanın tersine oynuyorum

1.400 vadeli hedefli short

Gittikçe şiddetlenen COVİD vakıaları..

Bugün kasaba uğradım, geçen hafta annesinin hastaneye yatırıldığını söylemişti.
    Testlerde COVİD pozitif çıkmış.. Bu hafta vefat etmiş..

Eve geldim annem kim ölmüş biliyormusun dedi?
    Eyvah dedim.. Böyle giriş yaptığına göre..!
    Orhan Abinin eşi..COVİD'ten gitmiş..henüz 50 civarında..
    (Orhan Abi ,Bursa'nın en büyük makina fabrikasının sahibidir,yani oldukça önemli bir işadamı,)

Geçen hafta büyük teyzemin kızı vefat etmişti, COVİD ten..!
    Komşusu ziyarete gelmiş, Ondan kapmış.Kiloluydu, oksijen falan derken..Yetmedi..

Biraz önce Hürriyette sık sık yazılarını okuduğum Ebru Erkeye rastladım,instgramdam..
    12 gündür hastanede olduğu ,iyilişteğini falan yazıyordu..

Durum vahim..

4.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Gittikçe şiddetlenen COVİD vakıaları..

Bugün kasaba uğradım, geçen hafta annesinin hastaneye yatırıldığını söylemişti.
    Testlerde COVİD pozitif çıkmış.. Bu hafta vefat etmiş..

Eve geldim annem kim ölmüş biliyormusun dedi?
    Eyvah dedim.. Böyle giriş yaptığına göre..!
    Orhan Abinin eşi..COVİD'ten gitmiş..henüz 50 civarında..
    (Orhan Abi ,Bursa'nın en büyük makina fabrikasının sahibidir,yani oldukça önemli bir işadamı,)

Geçen hafta büyük teyzemin kızı vefat etmişti, COVİD ten..!
    Komşusu ziyarete gelmiş, Ondan kapmış.Kiloluydu, oksijen falan derken..Yetmedi..

Biraz önce Hürriyette sık sık yazılarını okuduğum Ebru Erkeye rastladım,instgramdam..15
    12 gündür hastanede olduğu ,iyilişteğini falan yazıyordu..

Durum vahim..
    Başınız sağ olsun,bir tarafta her şeye dikkat eden insanlar,diğer tarafta insan sıfatında......

Bugün eşimi nöbete götürüyorum,devlet; kahveler kapalı çay ocakları serbest demiş ya..(o da ayrı bir garabet)
    yaklaşık 15 kişi çene maskesiyle çay sigara yapıyordu,kapalı olması gereken kahve kendini çay ocağı ilan etmiş,müdavimleri de kapı önünde muhabbet ediyor,bu kafa yapısındakilere hangi hastane yetişebilir?

5. başınız sağolsun ...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

6. Aşı haberlerinin vaka ve ölüm sayılarını düşürmeyeceği aksine aşı haberlerinin sadece ve sadece ekonomiler için olduğu gerçeğini malesef herkes öğrenecek..
    sırf ekonomiler kapanmasın diye aşı geldi geliyor diye diye önlemleri ihmal edip, ölümleri hızlandırdılar..vaka ve ölü sayısındaki gerçeklerin gizlenmeside vaka sayısının artmasına sebep olmuştur..amaç insan sağlığı olsa böyle olmazdı..

Alışverişmerkezlerinde veya marketledre çift maske takın..
    Fazlada oyalanmayın.. Aynı yerde(kapalı mekanda ,sabit konumda fazla zaman geçirmemeli)

Yukarıda arkadaşımızın dediği gibi,
    AŞI meselesi ekonomiyi ayakta tutma,borsaları canlandırma olayına döndü..

Gerçekler sürekli yanıbaşımızda.Oysa..

aşının hiç bir işe yarayacağını düşünmüyorum sürekli mutasyona uğradığı söylenen bi virüse 3 ay önce 6 ay önce üretilmiş bir aşı ne işe yarar. ayrıca çin veya rusyanın yaptığı bir aşının güvenirliliğini kim garanti edebilir. bir aşının insana vurulduktan sonraki tüm test aşamaları yan etkileri 2 yılda tespit edilebiliyormuş. tek ir yan etkisi ile tespit edilmeden piyasaya sürülmesi büyük risk. risk grubunda olmama rağmen 2 sene daha kendi tedbiri alıp aşı olmamak için elimden gelen gayreti göstereceğim. ben düzenli çift maske takıyorum bu meret çıktığından beri amrket alışverişleri sabah 10 olmadan tamamlıyordum geçen haftaya kadar artık 11 olmadan tamamlıyorum kalabalık gördüğüm hiç bir yere girmiyorum. götüme kadar kurukta yanaşanı hemen uzaklaştırıyorum bir kere bile toplu taşıma aracına binmedim. 4-5 günlük ekmek alıyorum buzdolabına koyuyorum
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 69/938 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •