Sayfa 690/1000 İlkİlk ... 190590640680688689690691692700740790 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 5,513 - 5,520 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Benim sistem alimi kapadi poz kapat diyor.

2.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    Ya gitmeden yazayım akbank kabak gibiydi artı 6 yapmıs ))
    Sıra ona geldi...
    Garanı yakalar mı?

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    kabak gibi rallilerde ek hisse senedi long

Bunu anlayamadım..net rallilerde ,ek hisse senedi long derken, VADELİ DE HİSSEDEN LONG yapmak mı?
    Evet..mesela ben bir yıldır Pegasus, Tüpraş, deva taşıyorum ov portföyde…bir süre de Şişe ve petkim taşıdım. Bir yıldır ov portföyde %100 maldayım.

Thy ve Tüpraş çok iyi bilanço açıkladı, güçlü de bir yükseliş trendi var..thy ve Tüpraş hisselerinde de long oldum…aslında %100 ün üstünde pozum olmaya başladı. Ama bunun süresi en fazla 1-2 ay…sonuçta risk yüksek, sürekli taşınmaz bu poz.

Mesela şu an hedge amaçlı endeks shortlarla %80 de pozum..çıkarsa kardan zarar, ama düşer diye de endişem yok fazla…kv sat gelirse %65, ov sat gelirse hedge pozlarla nette %50 poza inerim.

Eskiden %0 a indiğim de olurdu net poz olarak..ama %100 e yakın enf. ortamında ve seçim arefesinde %50 net poz altına inmem sanırım…şu ortamda net short zaten kumar olur ( çok kısa vadeli trade amaçlı işlemlerden bahsetmiyorum…ben olaya ov portföy yönetimi olarak bakıyorum..al sat amaçlı işlemim yok).
    Son düzenleme : Cautionary; 02-09-2022 saat: 12:31.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    Ya gitmeden yazayım akbank kabak gibiydi artı 6 yapmıs ))
    gitme lemur, niye gidesin ? sanki tüm yazılar vadeliyle ilgili de, sanki hiç geyik yapılmıyo da, hisse spekülasyonu burda konuşulmaz olsun.. bi ara günlük tuvalet kağıdı maydanoz fiyat update her gün forumda okuyoduk.. herkes istediğini yazabilir, yazıyor da zaten

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Benim en büyük hatam SP-GLOBAL ile bıst100 arasında normal bir bağ olacağıydı.

Bu ,tamamen kayboldu..SP500 de tutturdum ama bıst100 de olmadı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Burada yemek tarifi yapılır...

Hastalıklarla ilgili,alternatif çözümler sunulur....Bırakın da AKBNK-DOHOL VS. DE konuşulsun...

Sonuçta insanız.

7. Ayni grafik... Short denedim yine bakalim.. Maliyet daha iyi oldu bu sefer 3593. . Kismet..

8. Ekrana geldik
    sabah biraz iş güç
    Bugün benim
    endeks şhort
    pay vadeli long işi çok iyi durumda değil
    piyasa sanki devam edecek gibi duruyor
    TDI piyasaya satış getirmez ise devam eder gördüntüsü var
    3260 üzerine atar vede kapatırsa
    endeks şhort işine geçici ara veririm
    onun dişinda zaten long taraf diğer tarafın iki katından fazla
    Böyle devam şimdilik

Sayfa 690/1000 İlkİlk ... 190590640680688689690691692700740790 ... SonSon