Sayfa 691/1024 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 5,521 - 5,528 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Hayatında 5 haneli parayı bir arada görmemiştir birbirine konuşur Allah'ın aclari. Geçen yıl bu günleri anlattığımız da soy sop kufrediyordu pustlar şimdi ortalarda yoklar.
    Al gene dolar long nedeni bu troller kamudan kovulmadikca devammmm
    ston dostum geçen sene dolar 3,40 bu dızolar KY'e dolar sattırma peşinde neymiş 2,30 olacakmışşşş. az küfretmedim bunlara sende şahitsin. baldırı çıplaklar bana akıl veriyor ahahahaha. AÇLAR AÇ KÖPEKLER

3. En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by PiNNo Yazıyı Oku

Teknikten pek anlamam ama 2008'den beri süregelen dilimde EUR/USD paritesi salına salına aşağıya gitmekte olduğunu gösteriyor. Seneye ya da 2020'de Euro bölgesi faiz artırımına biz de başlıyoruz derse o zaman tekrar düşünülebilir; EUR mu yoksa USD mi elde tutmak gerektiğini. Tabi AB'nin ABD kadar ekonomik gücü var mı onu tartışmak gerek, kimin sözü geçer? Abilik görevi; AB'nin mi yoksa ABD'nin mi elinde. Büyük olan ABD diyorsak ABD'nin ekonomik olarak aldığı pozisyonları takip etmek gerek, AB güçlü diyorsak da AB'nin ekonomik pozisyonlarını takip etmek gerek. Benim görüşüm ABD'nin daha güçlü olduğu yönünde. Bu iki ekonomik bölgenin ciddi bir ticaret savaşına girmesi ise bambaşka bir olay olacaktır. Şuanda ABD, Almanya'yı sinirlendirecek adımlar attı, bakalım atmaya devam edecek mi; bu durumda Almanya nasıl tepki gösterecek? Birleşik Krallık'ın AB'den ayrılması acaba ABD'nin yanına mı kaymaya çalıştığını gösteriyor? Fransa-Almanya müşterek savaş uçağı projesi başlatırken Birleşik Krallık bu ikiliden ayrı olarak kendi projesini yürütmeye başladı. 2000'lerdeki mutlu dünya konjönktürü kalmadı maalesef.
    1 yil once dolar tl 3.7 euro tl 3.9
    Su an dolar tl 6.55 euro tl 7.75
    Yoruma gerek yok.
    Euro mu dolar mi demek ile tl mi dolar mi demek arasından cok fark yok
    Euro her daim daha iyi seneye bu fark 2 hatta 2.5 a cikacak
    0.2 kurus iken baslattigim euro rallisinden ilk hedefim 1 tl idi o realize oldu simdi hedefim 1.5 tl
    Sonra 2 ve 2.5

5. Iyi hizli traderlar farkediyordur
    Pin barlarda dolar tl 15 20 kurus atiyorsa
    Euro tl 25 30 kurus atiyor.
    Euro tl fisek gibi bu da degerlendiren icin bedavadan 10 kurus kazanc saglamasina olanak veriyor

6. Ulen bi de vatan millet edebiyati yapatlar, sonra vatan evlatlarini kole gibi uc kurusa mahkum etmeyi ahlak edinirler. Arkadaşlar kim bıraktıysa bu topcuyu alsın artık lütfen, kulliyen zarar etrafa.

7. "akpli değilim ama... " deyip ardından iktidarı öven
    "muharrem inceye oy vermiştim ama ... " deyip ardından muhalefeti gömen tiplerden ne zaman kurtulacağız çok merak ediyorum.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    01/06/2008 euro/usd paritesi 1,58.. 01/12/2016 euro/usd paritesi 1,051..
    Bu tarihler aralığında global anlamda usd yatırımcısının para kazandığı doğrudur..
    01/12/1016 tarihinden itibaren euro/usd yatırımcısı para kaybetmeye başlamıştır. Ve parite nin euro lehine bir yükseliş trendine girdiği aşikar. Teknik olarak 1,05 parite dibi bekleyen bir kısım global oyuncu olduğu varsayıkabilir ki (usd yi global anlamda hala ayakta tutan taraf) Eğer bu ikinci dip gerçekleşmez ise euro/usd paritesi 1,32 lere doğru yolculuğa çıkacak ve muhtemel 5 sene usd global anlamda değer yitirmeye devam edecektir.
    Eğer ki ikili dip oluşur ise değişen tek oluşum usd daha uzun bir dönem (yaklaşık 7 ila 9 sene) global anlamda kayıplara maruz kalacaktır.
    Yaşayıp göreceğiz.
    Bol kazançlar
    Şunu da eklemek yanlış olmaz. Bu gelişmeler doğrultusunda tl/usd yatırımcısı global anlamda daha fazla yara alacaktır. (5 civarı üzerinde maliyetlenen orta ve uzun vade tl/usd yatırımcısı)
    Global anlamda değer kaybeden bir usd ye ek olarak normal olmayan fiyat hareketlerine kapılarak bu seviyelerin üzerinde maliyetlenen tl/usd yatırımcısı parite 5 ve altı rakamlara gelindiğinde hem TL /usd hemde euro/usd çarpanından dolayı sıkıntılı bir döneme girecektir.
    Bol kazançlar
    Tecrübe patlaması bu olsa gerek..

25 yıllık piyasa tecrübem var demiştiniz yanılmıyorsam..

usd/tl 4.08-4.93 aralığında 29 ay sabit kalacak dediğinizde de benzer tepki göstermiştim size..şimdi kaç ay kaldı, 26 ay mı, 25 ay mı..

Ben olsam bu öngörüden sonra buralara dolar'ın akibeti ile ilgili yazı yazamazdım..yada hasbelkader yazmaya kalkışırsam, önce özür dilerdim..

FED durana kadar rahat yok..bunu yaz bir yere..ve o zamana kadar dolar güvenli limandır, bunu da not et bir yere..

Sayfa 691/1024 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •