Sayfa 691/969 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 5,521 - 5,528 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

Alıntı Originally Posted by makifkara Yazıyı Oku
    Nevotek apple gibi olur hepsini kurtarır merak etme(!)
    Olasılığı var tabi 😐ama TL ile iş yapanlar biraz sıkıntı çekebilir, örneğin tatil budur, seneye ekonomik sıkıntılar artarak devam ederse millet zor tatile çıkar.buyil satmayı becerip sataydilar iyiydi.gibi

2.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    İçinde iştirak durumu yok.istirakler satın alma maliyeti ile gösteriliyor.bunun dışında eldeki nakit faizde,ordanda faiz geliri var.oda yönetim gideri olarak harcanıyor.yani solo bilanco da bunun kötüsü de iyisi de olmaz.ancak bu olur.istiraklerdeki durum ne onu bilmiyoruz.bu kiriz ortamında çok îyi olmasa gerek.
    ismen bilançosuna bakın. Toplamdaki zararlar küçülmüş 3 mio seviyesine gerilemiş. Fakat ozsermayedeki erime daha güçlü. 135 mio dan 110 mio seviyelerine gerilemiş. Yaklaşık 70 mio nakdi ozsermayeden düşerseniz iştiraklerin güncel bilanço değeri 40 mio çıkıyor. Ortopro ve sportive büyük olasılıkla eksiye geçmiştir. Şirketler bu ortamda defter değerinin kaç katına satılabilir ona bakmak lazım. Elimde hisse yok, bu yüzden niyetimi kötüye yormamanizi rica ederim. Girdigim güya daha güvenli şirketlerde de fena halde dayak yedim bu nedenle masum sayilirim
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

Ne yapsak ne etsek ne yazsak ne cizsek zarar getiremedik)))( oysaki cok kisi tarihi zarar bekliyordu hemde zarar sonrasi olusacak fiyatlamadan hisseye girme hayalini..bknz son bir aylik yazilar.)
    Ismenkul bilancosundan son 2-3 donem kiyaslama yapark cironun brut karin net kar zararin nereye dogru gittigine bakarim..bakalim en kotu donemi nasil gecirmisler..( bu arada ismen bilancosunda bolumleme raporunda girisim sermayesine maxis de dahil ..maxis is hacmi yok fakat kuruldugu icin giderleri var ve o bolum raporlamasina eksi katki yapiyor)
    Hafta ici sirketi arayarak buradaki bolum raporlamasinin istiraklerin ozsermayesini yansitip yansitmadigini farkli bir hesaplama yontemi ile ismenkul bilancosuna girip girmedigini ogrenirim.ayrica gecmis yillardaki satis ve oncesi bu bolum raporlamasindaki degisimlerede bakmak lazim..
    Artik hisseye tekrar girebilmek icin tahta speginin eline dustuk..firsat verir veya vermez kismet)
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

4. Verir verir sıkıntı yok. Açığa satış yasağında yükselen kağıt pek hatırlamıyorum son zamanlarda

ALP-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    .....
    Artik hisseye tekrar girebilmek icin tahta speginin eline dustuk..firsat verir veya vermez kismet)
    karadereli dostum iki kez 2.6 görüldü, sen sattın hemde 2,59 dan ben sattirdim 2,4 den.niye çünkü daha önce bize 2.6 öğretildi.nereden aldık 1,5 ten.orasida öğretildi. Ben buradan iki sonuç çıkartıyorum.

Sonuç 1: büyük bir oyun dönüyor,ve 2,6 da herkes satıcı olmaya zorlanıyor,bu adamların esas maliyeti 2.6 dan olacak.2,6 ya maliyetlenenler artık kaçta satar Allah bilir 5_10_20_.......

Sonuç 2: 1,5 TL de aşağı düşecek ama satıcı Yok çünkü herkes uzun vadeciyim diyor.asagi denemesi oldu ama ben biraz alıp saldırınca üstüne sende iyi bir lotla girince bu amaca ulaşamadılar.belki grafiğde daha aşağıda mutlaka bir fiyat görülmeli onlar açısından.bu nedenle yukarı bir atakla yeni alıcılara hisse sattılar.onlarda 1,5 da satıcı olacak senin benim gücümde alıma yetmeyecek beraber 1,5 de ağıt yakacak😂

8. [QUOTE=noreply;2786305]ismen bilançosuna bakın. Toplamdaki zararlar küçülmüş 3 mio seviyesine gerilemiş. Fakat ozsermayedeki erime daha güçlü. 135 mio dan 110 mio seviyelerine gerilemiş. Yaklaşık 70 mio nakdi ozsermayeden düşerseniz iştiraklerin güncel bilanço değeri 40 mio çıkıyor. Ortopro ve sportive büyük olasılıkla eksiye geçmiştir. Şirketler bu ortamda defter değerinin kaç katına satılabilir ona bakmak lazım. Elimde hisse yok, bu yüzden niyetimi kötüye yormamanizi rica ederim. Girdigim güya daha güvenli şirketlerde de fena halde dayak yedim bu nedenle masum sayilirim[/QUO

İş Girişim Sermayesi'nin Ortopro'daki payları rehin edilmiş 5 yıl vadeli 20 milyonluk kredi karşılığında. Kaç yıldır uğraşıyorlar düzlüğe çıkaramadılar şu ortoproyu. Bu kadar ısrar neden acaba
    The man who passes the sentence should swing the sword

Sayfa 691/969 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •