Arada sırada bu konu başlığını da takip edin gerçeklerden kopmamak için herhalde piyasada arazi cinsinden fiyatlanmamis tek varlık kartalda arazisi olan turgg 70 dönüm arazi kaç para eder bunun cevabını bilen parayı alır.
Arada sırada bu konu başlığını da takip edin gerçeklerden kopmamak için herhalde piyasada arazi cinsinden fiyatlanmamis tek varlık kartalda arazisi olan turgg 70 dönüm arazi kaç para eder bunun cevabını bilen parayı alır.
Sayın gazmanbaba çok güzel ifade etmişsiniz benim oturduğum semttede daire fiyatları umraniyedeki daire fiyatlarını aratmıyor ve fiyatlar daha geçen yıla göre bile dolar bazlı yüzde yuzelli artış gösterdi. Benim de aklım almıyor. Turkerin arazisinin değerini de sanırım siz bizden daha iyi tahmin edersiniz. Gayrimenkul değerleme raporu herhalde sene sonunu bulur .
Kimse burada al yada sat demiyor herkes kendi düşüncesini belirtiyor.. para kazanamayacağını düşünene 7 senedir bu hissede beklemez.. borsadan yıllardır para kazanamadıysan zorlama bence alternatifleri düşün.. altın alan daha fazla kazandı bu süreçte onu düşün mesela.. vebal de almamaış olursun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Uzanmışım kumsala almışım kokteylimi arada denize giriyorum. Hava su mükemmel sağlık sıhhat çok şükür yerinde karnımız doyuyor elbet bir gün kartal arazisine de alıcı çıkar borsada fiyatı gerçek hayattaki ederine gelir bende satar geçerim o zamana kadar göz ucuyla bakarım gerisi boş.
Spek keyfi gelince götürür artık paşa gönlü bilir o ne zaman gideceğiz derse gideriz.
Zaten koltukta oturmuşum binmeye inmeye gerek yok.
Hele şoför bir gazlasın illaki muavin son durak inecek kalmasın der.
Hocam buyuksehirlerde dedigin gibide anadolu da durum dolar bazinda ayni. Anadolu da bir ev almistim 5 6 sene once 110 bin dolara. Suan ederi tas catlasin 100 bin dolar. 110 a sat op basina koy. Buyuksehirlere yabanci akini var. onlar aliyor ve sehirdeki yapi stogunu eritiyorlar. Ruslar suan Istanbul ve Antalya calismasi ornek.
Turgg icinde caninizi bu kadar bunaltman. Firma ne dedi yil sonuna kadar tum basvurular surer. Daha vakit var diyorlar yani.
Eyvallah sn paydaşim zaten bunalan birisi değilimdir evladiyelik girmişiz [emoji16] yada giren girmiş.
Patron bile göcekte yatında keyf yaparken bizim karalar bağlayacak durumumuz yok.
Sadece tahtada hakim olan grup çok kritik zamanlarda bazı paydaşların psikolojilerini zorlamak adına işin bokunu çıkartıyor.
Olurda bu kadar da olmaz durumları...
Yoksa ne maldan ne kendimizden bir suphemiz asla yok.
Biliyorum ki hakim güç kendi çıkarları gereği bir noktada benim.cikarlarimla aynı yönde hareket etmeye başlayacak sabırla o günü beklemeye devam.
Bugün emlak işiyle uğraşan bir arkadaşımla bir süre sohbet ettim onunda erdekte bir arsasinin imarı çıkmış ve askıdan sonra birbucuk ay sonrasına yeni tapular için gün vermişler. Yani kabaca yeni tapularin çıkması aski süreci dahil üç ayı buluyor. Kısaca bizim işler ekim ayında bir sorun çıkmazsa biter gibi. Ondan sonra yapılacak yeniden değerleme raporu ne kadar sürerse artık.insallah onuda uzatmazlar.Y.T.D
Bürokrasi falan diyoruz da bunlar iyice bo*unu çıkardı bu işin. 1/1000 kartalda onaylandığı günü hatırlıyorum, ortalık bayram yeriydi. Hükmü 1 gün sürdü, sonrası malum. Tam 1 yıl kartaldan İBB ye planların onaya gitmesini, meclis gündemine girmesini ve onaylanmasını bekledik. Yaklaşık 6 ay başkanın imzası beklendi. 2 hafta kadar dosyaların kartala İstanbul içi ulaşmasını bekledik. 1 haftadır da acaba askıya çıkar mı? diye bekliyoruz. Sürecin 7 yıllık bölümünü saymıyorum bile. Hadi yıl sonuna kadar tapuları verdiler diyelim. Sonrası tam bir muamma. Şirketi satacaklar mı? Kendiler proje mi yapacak? Gelir paylaşımlı ortaklık mı olacak? Ne yapacaklarsa ne zaman yapacaklar??? Asıl soru bu. Tek korkum yatırımcısına çelme takmazlar umarım. Yeniden yapılacak değerlemeyi de çok düşük göstertebilirler, ki hep yaptılar (TÜİK gibi). Bizi ne tahtacının, ne de şirket sahibinin sevdiğini sanmıyorum. Buradan gelecek paranın hayrını da galiba çocuklarımız görecek.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri