Sayfa 694/1000 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,545 - 5,552 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Tehlikeli bir durum var. Londra gecelik swap %15'e düşmüş. Ama sanırım daha önceden de şüphelendiğim gibi bir anlaşma çerçevesinde miktarsal kısıtlamaya gidildi orada.
    Hangi taraf için tehlikeli abi. Dolarda duranlar için mi tehlikeli bu durum ?

Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    Kısaca soralım derken ifadede hata olmuş olabilir, ben normal ekonomik koşullarda, bir banka veya kişi kurumun bunu yapıp yapamayacağını söylüyorum, bu is bu kadar basit olsa çoktan yemezler miydi? Yoksa Türkiye yi çok mu seviyorlar?
    O bankaların aktifine mali büyüklüğüne bakmak lazim, arti Turkiyeyi batiracak seviyeye getirtmezler, 500 milyar dolar gayme para var bizim, host ulan derler...

3-5 Milyar dolar gayme, Allah ne verdiyse bereket versin demek icin yapılır, bu operasyonlar...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    Kısaca soralım derken ifadede hata olmuş olabilir, ben normal ekonomik koşullarda, bir banka veya kişi kurumun bunu yapıp yapamayacağını söylüyorum, bu is bu kadar basit olsa çoktan yemezler miydi? Yoksa Türkiye yi çok mu seviyorlar?
    1 kerelik mi sonsuza kadar mı ? Hangisini yeğlersin ? Böyle yağlı kapı bulmuşlar...

4.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Hangi taraf için tehlikeli abi. Dolarda duranlar için mi tehlikeli bu durum ?
    Finansal piyasalarda oyun teorisi gereği karşılıklı güven mümkün değil. Dikkat edilirse tehlikenin tarafı olanların hiç biri dolarda durmuyor, sadece arbitrajını trade ediyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    1 kerelik mi sonsuza kadar mı ? Hangisini yeğlersin ? Böyle yağlı kapı bulmuşlar...
    Bu daha guzel, özetti.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6. Hareketli ortalama ve indikatör altına inmesini beklemiyorum. Bunun için hem yerel hem de küresel de bambaşka hikayeler lazım. Anlık 5.19 ve 5.05

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bu daha guzel, özetti.
    68 doğumlu bir Z kuşağıyım ben...uzun yazamıyorum, sıkılıyorum yazarken...

8. Ortalık düzeldi arkadaşlar. Borsaya girelim tavsiyeniz nedir

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 694/1000 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •