Sayfa 694/1002 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,545 - 5,552 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,629
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Deşildikçe bakalım daha neler göreceğiz,adam boşuna beni Türkiye yargılasın demiyor,ABD'de bunu cezası 200 yıl müebbet,ABD bu durumları iktidara karşı koz olarak kullanacağı malumdur,zaten Ermeni soykırım yasasında bunu gördük gık bile diyemediler,Biden akıllı ve kurnaz neden iktidarı desteklemesinki,önceden muhalif deseklenmeli demişti,şimdi durum değişti bize karşı devamlı yaptırımlar,dayatmalar uygulayacak Afkanistan olayı gibi,tek çare değişim,yoksa bunun üstesinden gelemeyiz.

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3. 2016'da türk hava kurumu uçakları israil'deki yangına müdahale etmeye gitmiş.

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 694/1002 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •