Sayfa 694/905 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon
Arama sonucu : 7234 madde; 5,545 - 5,552 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    insan uzun süre bir hissede özelikle de zararda bekliyorsa , psikolojik olarak rahatlamak için ilk fırsatta satmak istiyor...bazen bilgi ve tecrübeden önce kısmet önemli oluyor...bakalım kimler gidip gelecek ??
    Ben Kamuran Bey'i yakından takip ediyorum iyi bir temel analiz cidir. Zararda değildi %100 ün üzerinde kazanmıştır. Büyük ihtimalle benim gibi, kısa vadeli hikayenin iyi kötü fiyatlandığını düşünerek ayrılmıştır

2.  Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Ben Kamuran Bey'i yakından takip ediyorum iyi bir temel analiz cidir. Zararda değildi %100 ün üzerinde kazanmıştır. Büyük ihtimalle benim gibi, kısa vadeli hikayenin iyi kötü fiyatlandığını düşünerek ayrılmıştır
    hayırlısı diyelim dostum....temenni ediyorum ki herkes nasibi kadar bu hisseden fayda görsün...beklentileri ile ilgili henüz bir somut gelişme veya haber gelmedi...gelinceye kadar çıkışına devam etmesi gerekiyor düşüncesindeyim...borsada beklentiler alınır ,gerçekler satılır...henüz gerçekleşen bir şey yok...

beklentileri gerçekleştiğinde egegübrenin ederi 1-3 milyar dolar olmalı diye fikir yürütüyoruz...buda borsa fiyatı olarak 340-1020 tl lik fiyatları işaret eder...olur mu ?? biz bu ihtimali bekliyoruz arkadaşlar...olursa şu anki fiyatlar çok komik kalacak...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Çok takipcili iyi bir temel analizcidir cıkdıgına göte yeni beklentilerle girmemiş... Yada haberi yok bundan sonra iyi geri cekilmeler alım fırsatı olur...
    Haberi mi yok! Mümkün değil, demek ki şimdilik piyasa değerini çok cazip görmemiş, belki geri dönebilir im demiş zaten

4. bazı temel analizci arkadaşlar bu günü değerlendirerek bir fiyata ulaşırlar...kimileri de gelecekte yapabileceği işe göre kafalarında bir fiyat ederi bulurlar...egegübrenin aldığı vinçler , ileride artacağı eleçleme kapasitesi bile şimdiki fiyatının çok üzerinde olmalı...

diğer özel beklentilerini hesaba katmadan bile bence buraları çok ucuz...ama sonuçta herkesin razı olacağı bir fiyat var...kimi 5 kademeye ,kimi %5 e ,kimi %50 ye kimi de bir kat kara fit oluyor....kişiden kişiye değişiyor istekler...

geçmişte jantsa, brlsm,gesan ,atatp gibi hisselerde 3-7 katlık kazançlara alıştığım için açıkçası buraları beni kesmez..bu kadar beklentiye bu primi az görüyorum...bakalım bizim nasibimizde neler olacak ?? kendim için sabır sabır sabır diyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Nasıl kazandı bi açıklar mısınız? En dip olan 37 den alıp en yüksek seviye 74 den satsa bile mümkün görünmüyor

Kaldıki hafızam beni yanılmıyorsa benle beraber 55 ile 60 lardan almıştı geçen sene

Neyse sıkıntı yok. Satan hayrını görsün

6. Bir gün tavan ertesi gün yavan
    Bürüt takasa girmek için uğraşıyor

7.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Bir gün tavan ertesi gün yavan
    Bürüt takasa girmek için uğraşıyor
    Sabahtan belli etti ama dedim ki artık yapmaz fakat geme bildiği yoldan ayrılmadı

8.  Alıntı Originally Posted by Srkn37 Yazıyı Oku
    Sabahtan belli etti ama dedim ki artık yapmaz fakat geme bildiği yoldan ayrılmadı
    umarım toparlanır...bu beklentiler ile buralarda kalmamalı...

Sayfa 694/905 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •