iranlilar gelmeye basladi https://www.facebook.com/share/r/1DyBXqs5wN/
iranlilar gelmeye basladi https://www.facebook.com/share/r/1DyBXqs5wN/
Damatın pırpırları devamlı parlatıldı zengin edildi,bir süpersonik füze 2000 km mesafeyi 16 dakikada aşıyor,bide hiperi var
Hipersonik füzeler, ses hızının en az beş katı (Mach 5) veya daha fazla hızda hareket edebilen gelişmiş füze sistemleridir. Bu da saatte yaklaşık 5.000 ila 25.000 kilometre hız anlamına gelir. Yüksek hızlarının yanı sıra, uçuşları sırasında manevra yapabilme yetenekleriyle bilinirler. Bu özellik, savunma sistemleri tarafından tespit edilmelerini ve etkisiz hale getirilmelerini zorlaştırmaktadır.
İran israil savaşında EF 35'lerin önemini gördük,200 km mesafeden görünmeden füze atabiliyor,bu uçaklarlan iranı vurdular.
Lockheed Martin F-35 Lightning II , tek kişilik, tek motorlu, süpersonik gizli saldırı uçağı olan bir Amerikan ailesidir. Hem hava üstünlüğü hem de saldırı görevleri için tasarlanmış çok amaçlı bir savaş uçağı olan bu uçak, elektronik harp ve istihbarat, gözetleme ve keşif yeteneklerine de sahiptir.
Cari denge Nisan ayında 7,86 milyar dolar açık verdi.
Bloomberg anketine katılan ekonomistlerin beklentisi açığın 7,5 milyar dolar seviyesinde olacağı yönündeydi.
Nisan ayında kaydedilen aylık cari açık Şubat 2023'ten bu yana en yüksek seviye olarak gerçekleşti.
bir halt olacağı yok.
O imkanlarla yine de İsrail'in fena halde canını yaktılar.
İkisi de bu dünyaya yakışmayan iki devlet.
İnşallah ikisi de yok olur.
Ayrıca okuduğum kadarıyla İsrail vatandaşlarında metal yorgunluğu had safhaya ulaştı.
Pek çoğunun diğer ülkeler de imkanı ve hazırlığı var.
Pek çoğu bir daha asla dönmez diye düşünüyorum.
Ölüm korkusu başka şeye benzemez.
İsrail tam yok olsunda iranda sadece mollalar yok olsun,ziktiğimin israili guya demokrasi getirecekmiş irana,ulen al arkana ABD'si cükün sıkıştımı avrupa bana yardım et de,ulen sen nesinki,osmanlıya dua etsin,ispanya onları kıtır kesiyordu,sadece 2 ülke var arkasında,ABD ve ingiliz pici.vursana arabistana dötün yiyorsa derler adama,iranda yine iyi kötü parlemanto var,arabistanda hiçbir mok yok...Acaba bizdeki hökömet bundan ders çıkartıyormu,yaptığı pislikleri gözünün önüne getirsin.
Yer İmleri