Sayfa 699/1024 İlkİlk ... 199599649689697698699700701709749799 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 5,585 - 5,592 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Vicente 2017 basi dolar cokecek dedi euro rallisi baslicak dedi
    Dxy 102 di 1 yilda 85 e coktu euro 1.02 den 1.25 e cikti
    Herkes sahit oldu
    Abd ara seçimlerinden trump guclu cikarsa
    Vicente der ki bu sefer 85 tutmaz hedef 65
    Tek sartim trumpin guclu cikmasi sonuclari gorelim bakalim
    Dxy önümüzdeki 10 yıl boyunca
    88 in altına gelmeyebilir..

Ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by strongarm Yazıyı Oku
    KÖSELE gibi surat utanmadan hala yazıyor!!! la hadi git sahiplerin sana MAMA versin.elinde 1 $ yok atıp tutuyorsun.ben bu forumda 2 yıldır dolar alın satmayın diyorum beni dinleyen faiziyle parayı ikiye katladı. sen utanmadan geçen sene bu zamanlar dolarcılar hakkında atıp tuttun. OMURGA YOKKKK takdir forumdaşların!
    Yüz yokki adamlarda al bu forumda bu adamların yüzünde bear bull battı adam evini varkimiza kaybetti ama bunlar hala yazıp durabiliyor. İnsanda az onur ,şeref haysiyet olur ama bunlarda yok. Bütün dertleri bu forumdaki milleti batırmak ki becerdilerde helal olsun.

Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Yüz yokki adamlarda al bu forumda bu adamların yüzünde bear bull battı adam evini varkimiza kaybetti ama bunlar hala yazıp durabiliyor. İnsanda az onur ,şeref haysiyet olur ama bunlarda yok. Bütün dertleri bu forumdaki milleti batırmak ki becerdilerde helal olsun.
    Affedersiniz bir kaç başlık hariç başka başlıklara pek takılmadığımdan bilmiyorum..sakıncası yoksa bear bull neden battı, açıklarsanız bir şeyler öğrenmiş oluruz..

4.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Kardeşim ben vob cuyum 11 ay dolar dusecek dedim ki tum dunya aratcak dedi .... sonuc dustu tum dunyada.
    31 agustos 2017 gedikli denen danisman dolar dusmesin dedi. Tüm dolar kisalari kapattim. Anlik yazdim.
    3.38 - 3.8 e kdr izledim 3.8 uzeri dolarciyim eurocuyum sterlinciyim yazdim. Tl asla dedim.
    24 haziran reis cikarsa cift haneli ralli baslatan ilk kisiyim.
    Burdakilerin anlamadigi su .
    Vob da dolar 20 olsa ve hep long olsan dahi ciddi zarar edebilirsin. Bu mantigi cozemiyorlar ki cogu bence spot dolarci.
    Tr 24 haziran da akp kazanirsa dolar cok hizli 8 10 bandina gelecek diyen benden baska kimse yoktu
    Şimdi herkes diyor
    Fx ve viob yatırımcısı az..hatta yok gibi. Genelde reel spotçu..Farkındaysanız banka sitelerinden kur alış satışları paylaşılıyor. Viob ve fx çi bunlara bakmaz.
    hakuna matara....memento mori.

5.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Affedersiniz bir kaç başlık hariç başka başlıklara pek takılmadığımdan bilmiyorum..sakıncası yoksa bear bull neden battı, açıklarsanız bir şeyler öğrenmiş oluruz..
    Usdtry opsiyon yani Dolar shorttan battı üstat.
    Devamlı düşecek düşecek orası tepe burası kanal süreci yok bilmemne 500 bin kuruma borçlandı üstat en son evini satıyordu.
    Hani bu trollerden az şeref haysiyet olsa şu ortamda beri susarlar ki verdikleri zarar bu forumda bile çok çok fazla ama yok işte hala vir vir bikmadilar milleti batirmaktan.
    Valla bear bull yerinde olsam bunları savcılığa verirdim

Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    abi bu yaratıklara inanıp pozisyon alan varsa net ENAYİDİR.bu yaratıklar ne diyorsa tersini yapacaksın.dolar satmı diyor dolar alacaksın aynı benim geçen sene yaptığım gibi.ben parayı tl olarak 2 katladım,faizide bonus bu hala GAKGUK ediyor,utanma YOKKKKK, TROLLLLL

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    695. sayfadan kurtulamıyorum,bu başkasına da oluyor mu
    Ayarları sıfırlayın..

8.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Ayarları sıfırlayın..

Evet, öyle yapıyorum şifreler silinmiyor ama o zaman sitelere tüm otomatik girişler iptal oluyor. Bir kolay yolu da foruma bir dummy ileti göndermek.O zaman da forumu biraz gereksiz şişirmiş oluyoruz. Umarı ileriki tarayıcı ve forum sürümlerde düzelir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 699/1024 İlkİlk ... 199599649689697698699700701709749799 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •