Sayfa 699/882 İlkİlk ... 199599649689697698699700701709749799 ... SonSon
Arama sonucu : 7051 madde; 5,585 - 5,592 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. bu arada bu gün moralim çok yüksek...arkadaşlar da şu agresif adam günlerdir fino gibi hep peşinde koşuyor ,cevap da ver cevap da ver diyormuş...haline acıdım ...o yüzden de bu gün soracağı soruya sadece bir kez cevap vereceğim...ardından da tekrardan onu banlayacağım...sorusu neyse gelip sorsun ben de cevabını yazayım...unutmasın sadece bir soru ve karşılığında da tek cevabım olacak...hatta öngörümü de bu konuda da çalıştırmak istiyorum....soracağı soruya yine onun ağzından (geçmişte söyledikleri ile )cevap vereceğim...

soracağı soruyu bilmek ve ardından da onun dilinden cevap verme iddiası sanırım ancak bir kekoya mahsus olabilir... bakalım bu öngörümüz de gerçekleşecek mi ?? akşama kadar bekliyorum sorusunu...seans bitiminde sorduysa sordu..sormaz ise o hakkını kayıp edecek ve tekrardan banlayacağım onu...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. hakaret içermeyen ve insanca yapılacak her diyaloğa hazırım...ama amacı sadece hakaret olan cahil insanlar ile uğraşamam...şimdiden söyleyeyim...hissedarxd ile medenice tartıştık ve sonuçta bazı şeyler ortaya çıktı..tartışmamız da bitti...düzeyli bir tartışma oldu...o tür tartışmalara her zaman varım...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. ya keko yine böyle üst perdeden boş boş konuşmalar falan gözün gördü mü foto attım 2 gün önce güzellemeler yaptığın atatpyi de sattın kaçtın fotolarda yazışmalar mevcut tarih 9 ocak 2024 yani geçen sene değil ee adama sormazlar mı aynı şeyleri yazdığınız kağıdı niye satıp kaçtınız elinizde ne varsa ona göre güzellemeler yaptınız ben insan gibi sordum cevap verip vermemek senin şerefine kalmış varsa ?

gelelim kazançkapısı denen analizciye 90 da trade ederken malsız kaldı geldi köpük dedi ekibiyle algı yaptı hani enerji sertifikasında ilk'ti falan dedi evet borsada işlem yapan şirket olarak tek onunla da derdim budur varsa adamlığı oda cevap verir

oldu mu kekocan anladın mı derdimizi

4.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    ya keko yine böyle üst perdeden boş boş konuşmalar falan gözün gördü mü foto attım 2 gün önce güzellemeler yaptığın atatpyi de sattın kaçtın fotolarda yazışmalar mevcut tarih 9 ocak 2024 yani geçen sene değil ee adama sormazlar mı aynı şeyleri yazdığınız kağıdı niye satıp kaçtınız elinizde ne varsa ona göre güzellemeler yaptınız ben insan gibi sordum cevap verip vermemek senin şerefine kalmış varsa ?

gelelim kazançkapısı denen analizciye 90 da trade ederken malsız kaldı geldi köpük dedi ekibiyle algı yaptı hani enerji sertifikasında ilk'ti falan dedi evet borsada işlem yapan şirket olarak tek onunla da derdim budur varsa adamlığı oda cevap verir

oldu mu kekocan anladın mı derdimizi
    bana sorunu sor dedim ama birşey sormamışsın..ben iki gün önce paylaştığın şeye bakmadım...biliyorsun banlısın bende..şimdi banını kaldırmışım...daha önce paylaştığın neyse onu getir tekrardan sor...seni bekliyorum akşama kadar...sormazsan benden de cevap bekleme....sonrasında banlarım tekrardan görmem yazdıklarını ona göre...

5.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    kekonun şimdi elindeki hisslere benzer ifadeler kullandığını işine gelmeyince sattığı hissenin grubundan bir görüntü ile ispat edelimde burada bizi kötü bilenler kimlere hoca diyor görsünler

buyur kekooocan

6.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    buyur kekooocan
    bu paylaşımında gördüğüm kadarıyla atatp ile ilgili soruyorsun...o halde söz verdiğim gibi sana senin geçmişte söylediklerin ile cevap vereceğim ki kekonun bir farkı olsun vede bu konudaki öngörüsü de gerçekleşmiş olsun.. artık bundan sonra kekoya gelecekten haber veren kahin mi dersin ?? hasta mı dersin ?? hüstad mı dersin ?? şeyh mi dersin ?? karar senindir..

7. yaptığın paylaşımda güya atatp için hikaye uydurduğumu ve çok saçma hedefler verdiğimi ima etmişsin...ama kendi ağzın ile bir başkasına yine telegramdan cevap yazarken 400 tl hedef vermişsin..bir de o meşhur tekniğini de konuşturmuşsun...önce atatp 220 olacak sonra düzeltip 400 e gidecek demişsin..ama biliyorsun öyle olmadı 170 ten döndü...

bundan sonrasına da yatırımcı karar versin...sanırım bu telegramdaki kendi sözlerin senin sormak istediğin tüm sorulara cevap verebilecek niteliktedir...akıllı yatırımcı zaten neyin ne olduğunu rahatlıkla anlayabilir...

söz verdiğim gibi cevabımı verdim ve artık seni banlıyorum....

8. ah keko vah keko bu yazım kazanckapısınaydı ve dayanamayıp teknik baskıdan satıp çıktılar yüzde 10 kar ile gelsin cevap versin twit attıklarından aldığı sattığı zaman orda aylarca bekle ufacık kar'a sat

sen boşver turex'i şimdi metiyeteler dizdiğin atatp gibi berkosana da yazıyorsun ya kaçta satacaksın görsel orda kaynak orda senin gibi kaçamak cevaplar vermiyorum

Sayfa 699/882 İlkİlk ... 199599649689697698699700701709749799 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •