Bir Spastik engellinin tırnağı bile olamayacak bir yaratıksın. Seni muhatap aldığıma da lanet olsun. Adalet ve vicdan seni de bulacak inşallah.
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir Spastik engellinin tırnağı bile olamayacak bir yaratıksın. Seni muhatap aldığıma da lanet olsun. Adalet ve vicdan seni de bulacak inşallah.
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
birleşmeden medet umup dua eden sensin şimdi çıkmışın magdur ve dürüst kimligine büründün o kadar magdur vardı o zman niye dua ettin gece gündüz birleşme olsun diye aynada kendine bak 5 kademe adam satmaya kalkarsın sen bu tahtada dayamazsın 5 yıl 4 yıl ama bizim para ihtiyacımız yok allaha şükür bekleriz biraz ötede oyna koçum ytd
biz birleşeme olmasın diye yapmadımız kalmadı sen ne yaptın 5 kademe mal satmak için sen bizim yolumuzdan gelemezsin bizim yolumuz dikenli ytd
benim cigerime ateş düşmüş ben gibi arkadaşlarım var iken ertigi dua belgesini koydum şimdi adamlıkdan bahsediyor utanmadan ytd
Ne Alaka ben O dediklerinden biri İsem en Ağır söylemleri Kabul ediyorum.Bu Arada Herkese Hayırlı Cumalar..Milyon lotları duyunca ikimizi Aynı Kişi Sandı.En Sevdiğim Kutsallar Üzerine And İçerimki Dediği İki Kişiylede ,,Alışverişim bağlantım Alakam Yokturrrrr!!!!!!!!Orkun kimm Gıdacı kim İkisinide Bilmem Tanımammmmm.Cuma Cuma daha Diyeyim .Yalan Diyen Adi Olsun Şeref Haysiyet Yoksunu Olsun....
Yürü koçum anca yetisirsin çocuk aklına borsa sna göre değil.
Yer İmleri