Sayfa 703/743 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713 ... SonSon
Arama sonucu : 5940 madde; 5,617 - 5,624 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
    %15 stopajlı olan bir fonu aldıktan sonra hiç satmadan stopaj tekrar %10 a düşerse biz eskisi üzerinden mi stopaj öderiz yoksa bizimkiler de %10 a tabi sayılır mı bilgisi olan varsa ve yazarsa teşekkür ederim.

2.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    %15 stopajlı olan bir fonu aldıktan sonra hiç satmadan stopaj tekrar %10 a düşerse biz eskisi üzerinden mi stopaj öderiz yoksa bizimkiler de %10 a tabi sayılır mı bilgisi olan varsa ve yazarsa teşekkür ederim.
    alış zamanı önemli satış değil yoksa 0 stopajlılar sattığın güne göre kesintilenirdi stopaj artması veya azalması ayrıntı..

3.  Alıntı Originally Posted by Ege35 Yazıyı Oku
    Bu fonların risk değeri 7, CDS bu civarlarda kalır veya düşerse iyi ama yükselmeye başlarsa ciddi eksi yazabilir.
     Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    Döviz bazlı fonlarımın arasında Nurol portföyün NCS kodlu fonu var bende.. Şu anki portföy yapısıyla CDS değişiminden etkilenmiyor ve aylık usd bazında %0,50 gibi bir getirisi oluşuyor. Düşük bir riskle ufak ufak da olsa kazandırıyor.
    Yardımlarınız için ikinize de çok teşekkür ederim

4. meraba arkadaşlar,ay sonu ppf ların getirisi daha mı yüksek oluyor acaba ?

5. ben de dövizle alınan fonları araştırıyordum bunu gördüm, nasıl böyle getirmiş aylıkta ben de anlayamadım.. euro ile alınacak serbest fon arayışındayım yılbaşından bu tarafa getirilerine baktım onların da aralarında çok fark var, bazıları ancak %0,16 civarı getirirken %0,45-0,70 civarı getirenler var, bir de %1,8 getiren var.. 55 günde bunların arasında nasıl 5-10 kat getiri farkı nasıl oluyor ona anlam veremedim, tabi kararsız kaldım...

6. Arkadaşlar isntagr.. bi videoda geldim de PUC ve HMG fonları diye. Para piyasasi fonlarına alternatif şeklinde geçiyor. Bu fonlara baktım serbest fon diye geçiyor biri de yorum yapmış en az 1 milyon lira olması lazım diye alabilmek için .Bu fonlara ilgili bilgisi olan var mı. Biri AK portfoyun biri HSBC nin fonları.

Aktif bankın tl serbest fonu varmı bildiğiniz?

8.  Alıntı Originally Posted by zaftra Yazıyı Oku
    Arkadaşlar isntagr.. bi videoda geldim de PUC ve HMG fonları diye. Para piyasasi fonlarına alternatif şeklinde geçiyor. Bu fonlara baktım serbest fon diye geçiyor biri de yorum yapmış en az 1 milyon lira olması lazım diye alabilmek için .Bu fonlara ilgili bilgisi olan var mı. Biri AK portfoyun biri HSBC nin fonları.
    Bahsettiğiniz serbest fonları en az bir milyonu olan nitelikli yatırımcı vasfındaki kişiler alabilir

Sayfa 703/743 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •