%15 stopajlı olan bir fonu aldıktan sonra hiç satmadan stopaj tekrar %10 a düşerse biz eskisi üzerinden mi stopaj öderiz yoksa bizimkiler de %10 a tabi sayılır mı bilgisi olan varsa ve yazarsa teşekkür ederim.
%15 stopajlı olan bir fonu aldıktan sonra hiç satmadan stopaj tekrar %10 a düşerse biz eskisi üzerinden mi stopaj öderiz yoksa bizimkiler de %10 a tabi sayılır mı bilgisi olan varsa ve yazarsa teşekkür ederim.
meraba arkadaşlar,ay sonu ppf ların getirisi daha mı yüksek oluyor acaba ?
ben de dövizle alınan fonları araştırıyordum bunu gördüm, nasıl böyle getirmiş aylıkta ben de anlayamadım.. euro ile alınacak serbest fon arayışındayım yılbaşından bu tarafa getirilerine baktım onların da aralarında çok fark var, bazıları ancak %0,16 civarı getirirken %0,45-0,70 civarı getirenler var, bir de %1,8 getiren var.. 55 günde bunların arasında nasıl 5-10 kat getiri farkı nasıl oluyor ona anlam veremedim, tabi kararsız kaldım...
Arkadaşlar isntagr.. bi videoda geldim de PUC ve HMG fonları diye. Para piyasasi fonlarına alternatif şeklinde geçiyor. Bu fonlara baktım serbest fon diye geçiyor biri de yorum yapmış en az 1 milyon lira olması lazım diye alabilmek için .Bu fonlara ilgili bilgisi olan var mı. Biri AK portfoyun biri HSBC nin fonları.
Aktif bankın tl serbest fonu varmı bildiğiniz?
Yer İmleri