Sayfa 704/940 İlkİlk ... 204604654694702703704705706714754804 ... SonSon
Arama sonucu : 7515 madde; 5,625 - 5,632 arası.

Konu: Çizgi Ötesi ( kısa - orta - uzun )_Al-Sat

1.  Alıntı Originally Posted by esselocan Yazıyı Oku
    Daha geçenlerde elimde vardı sattım. Ancak tekrar alım düşünebilecek bir hisse. En son 16,45 i görmüştü tekrar toparlıyor 15 üstü iyi.
    Ytd
    ? CEMTS için mi

2.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    Dün yazmıştım kaçmış sanırım...))
    Hayır BEYAZ için analiz istemiştim sayın hocam yanlış anlaşıldım sanırım. Doğru dün flap a baktınız notumu aldım, kardeşi olan beyaz isimli şirketi de rica etsem.

3.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    ? CEMTS için mi
    Doğrudur. Egeen inin emekleme dönemi gibi bir hisse. İlerde çok iyi olacak diye düşünüyorum. Hele ki TOGG a parça temini yaparsa ufff tadı pek güzel olur. Ama tabi hepsi için ytd

4. BEYAZ ; 10.02 kapanış...
    DİRENÇ ; 10.08 - 10.56 - 10.92...
    DESTEK ; 9.66...
    Aşağıda ; 9.66 önemli kanal desteği kırılırsa bir alt kanala düşer...
    Yukarıda ; 10.92 kanal direnci sağlam geçilirse tutulabilir Hedef direnci ; 12.18 olur ve hareketlenebilir... 11.20 - 11.76 - 12.18 ilk etapta takip edilecek...
    Y.T.D.

5.  Alıntı Originally Posted by esselocan Yazıyı Oku
    Hayır BEYAZ için analiz istemiştim sayın hocam yanlış anlaşıldım sanırım. Doğru dün flap a baktınız notumu aldım, kardeşi olan beyaz isimli şirketi de rica etsem.
    Hızlı okudum ondandır... ;))

6.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    Hızlı okudum ondandır... ;))
    Çok çok teşekkür ederim sayın Prof hocam. Verdiğiniz kıymetli bilgiler için.

7.  Alıntı Originally Posted by esselocan Yazıyı Oku
    Doğrudur. Egeen inin emekleme dönemi gibi bir hisse. İlerde çok iyi olacak diye düşünüyorum. Hele ki TOGG a parça temini yaparsa ufff tadı pek güzel olur. Ama tabi hepsi için ytd
    İşte böyle temel özellikli hisseleri teknik olarak incelemeye gerek yok aslında...Böyle hisseler al- sat lık değil, al- yat lık hisselerdir...
    Y.T.D.

8.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    İşte böyle temel özellikli hisseleri teknik olarak incelemeye gerek yok aslında...Böyle hisseler al- sat lık değil, al- yat lık hisselerdir...
    Y.T.D.
    Bu minvalde TOGG a parça temini konusunda PARSAN da öngördüğüm adaylar arasında sivriliyor. Ancak tabi ki hepsi için ytd

Sayfa 704/940 İlkİlk ... 204604654694702703704705706714754804 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •