Şimdi borsadan anlayan yıllarca borsada işlem yapan üstadlara soruyorum bir araştırma yapsanız ve şu veriler olan hisse için ne karar verirdiniz.
1- Evet batak bir şirket var ortada ama sözde (görenler bilenler şahit sanırım Özbal ın 3 vardiya çalıştığına)
2- Ülkenin önde gelen ve aynı kolda üretim yapan bir firması gelip bu firmayı nerdeyse yok pahasına alıyor (,84 müydü alım fiyatı yanlış olmasın geçmiş zaman)
3- Özbal alındıktan sonra tahmini borsaya açıldıktan sonra herhalde yalan olmasın ilkkez bir bilançoda kar açıklıyor ve sürekli üretim aynen devam ediyor fakat birşey oluyor sonra tekrar zarar yazmaya başlıyor ve ne desadüf iki şirketi birleştirme kararı geliyor ha bu arada kar edebilin bir şirket aynı kapasite ile çalışırken neden arkasından zarar yazıyor birleşmeden önce acaba
4- Ve o alım yapan şirket çok büyük ihaleler alıyor ama Özbal ı aldıktan sonra ne hikmetse İSO 500 arasında büyük bir atakla ilk 250 arasına giriyor
5- Birleşme haberi ile büyük bir atak yapan Özbal birden bıçak kesmişcesine görünmez bir el müdahalesi ile yasaklar yasaklar
6- Tabi bu arada bildiğiniz için söylemiyorum ilk hazırlanan iki rapor sanki onaylanmasında ortamda kargaşa olup herkes malını satsın oyununda güzel bir çalışma bence
7- Ve gelelim bu güne yasak bitmiş iyi ir oranla SPK ya mürcaat haberi gelmiş ve büyük bir atak yapacak kağıdın içine eden birileri var
sizi bilmem ama ben bu kadar şeyden tabi az bile anlattığım şeylerden iki şey çıkarıyorum
1- Bunlar bu oyunlarla ky ye malı yıktılar (sizce mümkün mü bence değil)
2- Hedef o kadar büyükki dün Aselsan için bir şey paylaşmıştı bir arkadaş zamanında 1000 lotu olanın şimdi milyoner olduğu konusunda bu durumda şimdi 1000 lot özbal = 2720 TL hesap ortada
Siz karar verin sakın bu yazıyı okudum diye hisse almayın ve satmayın lütfen
Yer İmleri