Sayfa 707/967 İlkİlk ... 207607657697705706707708709717757807 ... SonSon
Arama sonucu : 7734 madde; 5,649 - 5,656 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    70 üstünde satış geliyor hep, güçlü alımlar lazım ama yok henüz bir alım, 60-70 arası git gellere biraz bayıltmaya çalışacak.
    beklentilerin oluşmasına en az 12-15 ay var buda tahtacının kozu...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

2.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    BYD nin fabrikasının bitmesine yakın liman işinin bağlanması lazım..fabrika da 2026 yılının başlarında faaliyete gireceğine göre en geç 2025 yılının sonlarında artık bir anlaşma haberi gelmeli...veya egegübre limanını halka arz edecek olursa da 2025 yılının ikinci çeyreğinde bunu kap ile duyurup çalışmalara başlamaları gerekiyor...arz ile byd ye bir pay satarak halka açılabilirler...patron halka açılmak ile ciddi de bir gelir elde eder..o gelir ile bağfasa tahsizli bedelli sermaye artışına da giderek bağfas şirketini kurtarmak isteyebilir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. patronun kardeş şirketi bağfas çok borçlu...işleri orada iyi değil..egegübreden elde edeceği gelir tam da patrona ilaç olur..bunlar ihtimallerdir arkadaşlar....ama dediğim gibi en geç 2025 yılının ortalarında artık somut kap haberleri düşmeli...düşerse ?? bizi ihya eder....

beklediğimiz ve umduğumuz haberler gelmez ise de karşımızda kapasitesi bir kaç artmış, bölge otomotiv sanayisinin yoğunlaşması ile işleri çok canlanmış bir egegübre elimizde kalır...bu bile egegübrede ciddi bir potansiyel sağlar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Limanı 100 metre büyütme mi yoksa oto fabrikası için mi bu süre, belki de ikisi de paralel yürüyecek.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Limanı 100 metre büyütme mi yoksa oto fabrikası için mi bu süre, belki de ikisi de paralel yürüyecek.
    Buyuk ihtimal öyle o zaman 3x fazla yapan bir liman olacak ama byd aralarında bir anlaşma varmı bu şimdilik muamma...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

6.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    otomobil fabrikasının bitmesi ile iskelenin uzatılmasının bitmesi zamanı neredeyse örtüşüyor....bana sanki limanı byd ye yetiştirme çabası var görünüyor...devlet bürokrasinin her yönden yardımcı olması bizde bu düşünceleri uyandırıyor...

7.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Buyuk ihtimal öyle o zaman 3x fazla yapan bir liman olacak ama byd aralarında bir anlaşma varmı bu şimdilik muamma...
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    otomobil fabrikasının bitmesi ile iskelenin uzatılmasının bitmesi zamanı neredeyse örtüşüyor....bana sanki limanı byd ye yetiştirme çabası var görünüyor...devlet bürokrasinin her yönden yardımcı olması bizde bu düşünceleri uyandırıyor...
    Kapasite yatırım bitince en donanımlı liman olacak, kendi müşteri aramayacak, müşteri ayağına gelecek, şirketin arazi meselesini artık bir kenara bırakıp ticaret daha da canlanmaya başladıktan sonraki bilançolara odaklanmak lazım, patron etkisini de unutmamak lazım.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

8.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    aliağa limanlarında eleçleme artmış.Aylık 200 nin teu elleçleme olacak.Ambarlı limanı seneye konteyner elleçlemesinde geçilebilir.seneye 2.5 miyon teu
    Ege gübre limamının büyümesinin bu elleçlemeden yarı yarıya pay alabilir eğer büyük gemiler akın akın gelirse..
    Tahtacı daha da beklerse elindeki maldan olabilir..

Sayfa 707/967 İlkİlk ... 207607657697705706707708709717757807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •