Sayfa 708/948 İlkİlk ... 208608658698706707708709710718758808 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 5,657 - 5,664 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Speklerin tam dirençlerde elimize vermesidir olay , bizlerde bu hisseden artık birşey olmayacak deriz ve hisse direnci kırmaya çalışırken ahanda kurtuldum deyip satarız , sonrada o kadar bekledim ben sattım gitti diye yakınırız, bu kısır dömgüyü aşmanın yolu da sabırdır ve aslında ekrandan uzak durmaktır... ytd

2.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Canınız sağolsun ne diyeyim büyük riskti, pörtföyünüzdeki hisselerde maliyetiniz nedir dostum mahsuru yoksa...

estağfurullah dalga geçmek haddime değilde , sizce kaç lira etmeli , 1. 3 .5. 10 yokki cevabı.... ytd
    Krontta 6 tl maliyet
    Aselsanda 33
    Mendereste son alımlarla 1,15

3.  Alıntı Originally Posted by knox Yazıyı Oku
    Krontta 6 tl maliyet
    Aselsanda 33
    Mendereste son alımlarla 1,15
    Ben sizi borsada bayağı karlısınızdır diye düşünüyordum , pekte karlı değilmişsiniz dostum , krontta da realize olmalıydınız bilmem okudunuzmu 19 üzeri dolaşırken kaç lira olmasını bekliyorsunuz ki diye yazmıştım bana fena çatmışlardı , yalnız bu fiyatların biraz aşağısına benim de radarıma girer...ytd

4.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Ben sizi borsada bayağı karlısınızdır diye düşünüyordum , pekte karlı değilmişsiniz dostum , krontta da realize olmalıydınız bilme okudunuzmu 19 üzeri dolaşırken kaç lira olmasını bekliyorsunuz ki diye yazmıştım bana fena çatmışlardı , yalnız bu fiyatların biraz aşağısına benim de radarıma girer...ytd
    Yok çok bir karım.
    Bugüne kadar gerelden , ipekten , aslandan iyi para kazandım.
    Kronttada 19 , 20 lersen satmışlıpımda almışlığımda var.

5.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Ben sizi borsada bayağı karlısınızdır diye düşünüyordum , pekte karlı değilmişsiniz dostum , krontta da realize olmalıydınız bilme okudunuzmu 19 üzeri dolaşırken kaç lira olmasını bekliyorsunuz ki diye yazmıştım bana fena çatmışlardı , yalnız bu fiyatların biraz aşağısına benim de radarıma girer...ytd
    Yok çok bir karım.
    Kronttada 19 , 20 lersen satmışlığum var.
    6 tl maliyetimi ilk gününden itibaren hesaplıyorum.. Elimde 5000 tane var.3000 tanesini son 1 ayda 15-14 ve bugünde 13 lersen alım yaparak biriktirdim.
    Tavsiye verecek kapasitem yok tabiki ama kront için patronun geçen sene 12,6 tlden 360 bin alımı var.Malı çıkmadığınıda biliyoruz.
    Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by knox Yazıyı Oku
    Yok çok bir karım.
    Kronttada 19 , 20 lersen satmışlığum var.
    6 tl maliyetimi ilk gününden itibaren hesaplıyorum.. Elimde 5000 tane var.3000 tanesini son 1 ayda 15-14 ve bugünde 13 lersen alım yaparak biriktirdim.
    Tavsiye verecek kapasitem yok tabiki ama kront için patronun geçen sene 12,6 tlden 360 bin alımı var.Malı çıkmadığınıda biliyoruz.
    Ytd
    Estağfurullah,Sadece patron bu fiyattan mal aldı gerekçesiyle mal taşınmamalı bence , Ama lütfü yenal kendisi başlı başına bir marka o ayrı ...

7. Inşallah almak nasıl olmuştur üstad.

8. Bedelsiz sonrası hisse yeniden fiyatlandırılmayacak mı sayın ortaklar? Ytd.

Sayfa 708/948 İlkİlk ... 208608658698706707708709710718758808 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •