Sayfa 708/905 İlkİlk ... 208608658698706707708709710718758808 ... SonSon
Arama sonucu : 7234 madde; 5,657 - 5,664 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by kreon Yazıyı Oku
    aliağa limanlarında eleçleme artmış.Aylık 200 nin teu elleçleme olacak.Ambarlı limanı seneye konteyner elleçlemesinde geçilebilir.seneye 2.5 miyon teu
    Ege gübre limamının büyümesinin bu elleçlemeden yarı yarıya pay alabilir eğer büyük gemiler akın akın gelirse..
    Tahtacı daha da beklerse elindeki maldan olabilir..
    kreon dostum verdiğin bilgiler çok güzel..forum adına teşekürler...ama iki adet liman iskelesinin 300 metreden dörtyüz metrelere çıkarılması ile kapasitenin 6-7 kat artacak demeniz bir çok kişinin kafasında şüphe uyandırıyor...bunu biraz daha açıklayabilir misin dostum
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    kreon dostum verdiğin bilgiler çok güzel..forum adına teşekürler...ama iki adet liman iskelesinin 300 metreden dörtyüz metrelere çıkarılması ile kapasitenin 6-7 kat artacak demeniz bir çok kişinin kafasında şüphe uyandırıyor...bunu biraz daha açıklayabilir misin dostum
    Şu an asyaport limanı kapasite olarak 2.5 milyon teu rıhtım uzunluğu 2010 metre aynı anda 2 dev gemi gelebiliyor.
    EGE gübre limanı şu an 1670 metre rıhtım uzunluğu 2 iskele çift yön artış sonrası 2070 metre olacak.
    Çed raporunda 2 iskeleye 3 büyük gemi demosu yapılmıştır.Eğer şu anki kuru yük elleçlenen limanın sağ tarfına yeni vinç alınırsa kapasiye çok artar düşüncesideyim.Ama yetkililerin bu konuda daha çok bilgisi vardır sanırım..

3.  Alıntı Originally Posted by kreon Yazıyı Oku
    Şu an asyaport limanı kapasite olarak 2.5 milyon teu rıhtım uzunluğu 2010 metre aynı anda 2 dev gemi gelebiliyor.
    EGE gübre limanı şu an 1670 metre rıhtım uzunluğu 2 iskele çift yön artış sonrası 2070 metre olacak.
    Çed raporunda 2 iskeleye 3 büyük gemi demosu yapılmıştır.Eğer şu anki kuru yük elleçlenen limanın sağ tarfına yeni vinç alınırsa kapasiye çok artar düşüncesideyim.Ama yetkililerin bu konuda daha çok bilgisi vardır sanırım..
    bunu yatırımcı ilişkilerine sormak lazım...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Destekler kırılmaya başladı..

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. batıçim yakın zamanda limanını halka arz edecekti diye hatırlıyorum....bu gün bir paylaşıma baktığımda batı çimentonun son bir yılda 14 kat çıktığı bilgisini gördüm...acaba egegübre de limanını arz ederse ?? öyle bir çıkış olabilir mi ?? batıçim ile egegübrenin limanları aynı koyda....acaba aralarında ne gibi benzerlikler ve farklılıklar var ?? bunları çok merak ediyorum...

CRLN 70.70 üzerinde kalması önemliydi.. kahve pembe, yükselişi destek ve direnç ile kontrol eder..
    64.50 seviyresindeki ikili taşıyıcı şimdilik çalışıyor.. 1-2 seans sonra bar ile buluşup karar verecekler.. otobana çıkış 73.15
    iyi çalışmalar..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

7. 5 Aralık 2023 de yapmış başvuruyu

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    batıçim yakın zamanda limanını halka arz edecekti diye hatırlıyorum....bu gün bir paylaşıma baktığımda batı çimentonun son bir yılda 14 kat çıktığı bilgisini gördüm...acaba egegübre de limanını arz ederse ?? öyle bir çıkış olabilir mi ?? batıçim ile egegübrenin limanları aynı koyda....acaba aralarında ne gibi benzerlikler ve farklılıklar var ?? bunları çok merak ediyorum...
    "Şirketimizin sermayesinin %100'üne sahip olduğu bağlı ortaklığı durumundaki, kapasite artırımı ve iyileştirme yatırımları ile iktisadi faaliyeti ve ekonomik verimliliği artırılacak olan "Batıliman Liman İşletmeleri A.Ş." tarafından, 5 Aralık 2023 tarihinde KAP'ta duyurusunu yapmış olduğumuz şirket stratejimiz doğrultusunda paylarının sermaye artırımı ve/veya ortak satışı yöntemiyle halka arz edilmesine ve bu payların Borsa İstanbul A.Ş.'ye kote edilmesine izin verilmesini teminen, Sermaye Piyasası Kurulu'na şirket esas sözleşmesinin sermaye piyasası mevzuatı hükümleri ile uyumlu hale getirilmesine ve kayıtlı sermaye sistemine geçilmesine ilişkin olarak başvuru gerçekleştirilmesine karar verilmiştir."

Sayfa 708/905 İlkİlk ... 208608658698706707708709710718758808 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •