Sayfa 71/309 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon
Arama sonucu : 2467 madde; 561 - 568 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Mahoyu kızdırdınız alış girdi hisseyi 36 ya taşıdı.

2.  Alıntı Originally Posted by babasultan_1234 Yazıyı Oku
    Mahoyu kızdırdınız alış girdi hisseyi 36 ya taşıdı.
    SELAM ARKADAŞLAR,

Aynı hisse senedindeyiz hepimiz, hepimizin sinirleri üst seviyede gergin. Yazı dilini hepimiz biliyoruz yanlış anlaşılmaya müsait, tabi ki kimsenin kimseye hakaret etmeye de hakkı yok. Sakarya ilinde ikamet ediyorum İsmim Fatih Özkaya yaş 45 iki hafta önce Yusuf Yıldızın yanına gittim sohbet ettik, mahkeme ye az bir süre kaldı birlik olup kuvvetli olamamız gerektiğini düşünüyorum hepinize saygılarımı sunarım.

3.  Alıntı Originally Posted by akay54 Yazıyı Oku
    SELAM ARKADAŞLAR,

Aynı hisse senedindeyiz hepimiz, hepimizin sinirleri üst seviyede gergin. Yazı dilini hepimiz biliyoruz yanlış anlaşılmaya müsait, tabi ki kimsenin kimseye hakaret etmeye de hakkı yok. Sakarya ilinde ikamet ediyorum İsmim Fatih Özkaya yaş 45 iki hafta önce Yusuf Yıldızın yanına gittim sohbet ettik, mahkeme ye az bir süre kaldı birlik olup kuvvetli olamamız gerektiğini düşünüyorum hepinize saygılarımı sunarım.
    Usta bilir beni arada paslaşiriz bana kızmaz yarın bir gün paslaşiriz gene bu ara aramız bozuk.maho derken kebapçı Mehmet var Urfalı şimdk otelin aşçıbaşı.işe alımlarda kamyon tekeri saydirir.burnunu karistirmayi sever.onu kastederim o bilir.

4. Euro 6 TL ye kadar indi zarar 6 / 7 milyonlarda.euro 5.40 Lara inerse zarari sıfırlar.su an tek risk dövizle kira yasağı bilmiyorum biz istisna oldukmu ama.onunda bir çaresi vardır umarım.dövizin buralarda kalması bence iyi artması bizim için iyi olmaz döviz kira yasasından kiracıların rahatsız olmasından ötürü döviz artmasin.5/6 TL arası euro fiyatı gayet iyi bence.tabiki euro 4 TL olsun isteriz ama

5. kur farkı ile 200 milyon kar yazsa bu kagıt bir kademe gitmez 200 milyon zrar yazsa gene etkilemez beklenti farklı .4 yıl dişini sıkarsan ytd

6. Sevgili gıdacı arkadaş (iğneleme içermez sadece durumu açıklıyorum) ben 1000 lot almıştım ve aldığımda fiyat 0,78 TL idi. Şu an 0,35 deseniz benim zararım 430 TL. Yani 1 yevmiye değil 3 yevmiye diyelim Peki benim umrumda olan 430 TL mi. Şu an evet Yani burada 43 bin TL zarar edenler çok kaybetti ben onlara göre az kaybettim diye kafama takmayayım mı? Herkesin zararı can sıkar bence. Organize bir şekilde 430 TL nin cebimden alınması olarak bakıyorum ben. Hani yolda giderken yan kesicinin alıp gitmesi gibi. Suça suç olarak bakıyorum. Dolandırılmaya dolandırılma olarak bakıyorum. Az çok diye değil. Yani 43k TL için uğraşmaya değer de 430 TL için değmez diye değil. Lütfen herkes de öyle baksın ki az çok demeden bir olalım da Rido ve saz ekibine güzel bir ders verelim beraber. Ha sonra gidelim o 430 TL yi yemekte ezelim bir güzel ona varım. Ama böyle gidişine razı olamam.

Şimdi ben bu Rido'nun yaptıklarından pişman olup(hiç sanmam da) bizlerden özür dileyip(bunu da hiç sanmam) zararımızı kapatmasını ve mümkünse kara geçmemizi sağlamasını bekliyorum. Tabii ki bu bir hayal. O yüzden devlet eliyle buna benzer şeylerin olmasını istiyorum. Yani dolandırıldığımızın görülüp bir ceza kesilmesini ve zararımızın karşılanmasını istiyorum.

Bu minvalde davaya katılırsak bu veya buna benzer şeyler olur ise davaya ortak da olalım hatta katkıda da bulunalım. Tersi ise tersini yapalım ama hep beraber güç olup haklılığımızı savunalım. Bireysel atışmalardan uzak durun. Ortada genel geçer bir doğru varsa iki taraf da bunu aynı yolda yürümesi gereken kişiler olduğumuzu düşünerek izah edin lütfen.

Ben az tecrübeli biri olarak siz çok tecrübeli arkadaşlardan bunu bekliyorum. Ankara'dayım, SPK'ya yakınım. İznimi alır orada yapılması gerekenleri yaparım. Şikayetimi yaptım CİMER'e daha da yaparım ve yapacağım.
    Yasal Uyarı: Okuduğunuz tüm mesajlarım kişiseldir. Yatırım tavsiyesi içermez.

7.  Alıntı Originally Posted by itsme Yazıyı Oku
    Sevgili gıdacı arkadaş (iğneleme içermez sadece durumu açıklıyorum) ben 1000 lot almıştım ve aldığımda fiyat 0,78 TL idi. Şu an 0,35 deseniz benim zararım 430 TL. Yani 1 yevmiye değil 3 yevmiye diyelim Peki benim umrumda olan 430 TL mi. Şu an evet Yani burada 43 bin TL zarar edenler çok kaybetti ben onlara göre az kaybettim diye kafama takmayayım mı? Herkesin zararı can sıkar bence. Organize bir şekilde 430 TL nin cebimden alınması olarak bakıyorum ben. Hani yolda giderken yan kesicinin alıp gitmesi gibi. Suça suç olarak bakıyorum. Dolandırılmaya dolandırılma olarak bakıyorum. Az çok diye değil. Yani 43k TL için uğraşmaya değer de 430 TL için değmez diye değil. Lütfen herkes de öyle baksın ki az çok demeden bir olalım da Rido ve saz ekibine güzel bir ders verelim beraber. Ha sonra gidelim o 430 TL yi yemekte ezelim bir güzel ona varım. Ama böyle gidişine razı olamam.

Şimdi ben bu Rido'nun yaptıklarından pişman olup(hiç sanmam da) bizlerden özür dileyip(bunu da hiç sanmam) zararımızı kapatmasını ve mümkünse kara geçmemizi sağlamasını bekliyorum. Tabii ki bu bir hayal. O yüzden devlet eliyle buna benzer şeylerin olmasını istiyorum. Yani dolandırıldığımızın görülüp bir ceza kesilmesini ve zararımızın karşılanmasını istiyorum.

Bu minvalde davaya katılırsak bu veya buna benzer şeyler olur ise davaya ortak da olalım hatta katkıda da bulunalım. Tersi ise tersini yapalım ama hep beraber güç olup haklılığımızı savunalım. Bireysel atışmalardan uzak durun. Ortada genel geçer bir doğru varsa iki taraf da bunu aynı yolda yürümesi gereken kişiler olduğumuzu düşünerek izah edin lütfen.

Ben az tecrübeli biri olarak siz çok tecrübeli arkadaşlardan bunu bekliyorum. Ankara'dayım, SPK'ya yakınım. İznimi alır orada yapılması gerekenleri yaparım. Şikayetimi yaptım CİMER'e daha da yaparım ve yapacağım.
    spk ya şahsi olarak basvurabileceginiz bir yol bulabilirseniz bunu mutlaka yapın...ben de size katılabilirim...

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Mercimek Yazıyı Oku
    spk ya şahsi olarak basvurabileceginiz bir yol bulabilirseniz bunu mutlaka yapın...ben de size katılabilirim...

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tamamdır hocam. Zaten bireysel olarak gidip durumu izah etmeden bir şey olmayacak sanırım.
    Yasal Uyarı: Okuduğunuz tüm mesajlarım kişiseldir. Yatırım tavsiyesi içermez.

Sayfa 71/309 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •