Sevgili gıdacı arkadaş (iğneleme içermez sadece durumu açıklıyorum) ben 1000 lot almıştım ve aldığımda fiyat 0,78 TL idi. Şu an 0,35 deseniz benim zararım 430 TL. Yani 1 yevmiye değil 3 yevmiye diyelim

Peki benim umrumda olan 430 TL mi. Şu an evet

Yani burada 43 bin TL zarar edenler çok kaybetti ben onlara göre az kaybettim diye kafama takmayayım mı? Herkesin zararı can sıkar bence. Organize bir şekilde 430 TL nin cebimden alınması olarak bakıyorum ben. Hani yolda giderken yan kesicinin alıp gitmesi gibi. Suça suç olarak bakıyorum. Dolandırılmaya dolandırılma olarak bakıyorum. Az çok diye değil. Yani 43k TL için uğraşmaya değer de 430 TL için değmez diye değil. Lütfen herkes de öyle baksın ki az çok demeden bir olalım da Rido ve saz ekibine güzel bir ders verelim beraber. Ha sonra gidelim o 430 TL yi yemekte ezelim bir güzel ona varım. Ama böyle gidişine razı olamam.
Şimdi ben bu Rido'nun yaptıklarından pişman olup(hiç sanmam da) bizlerden özür dileyip(bunu da hiç sanmam) zararımızı kapatmasını ve mümkünse kara geçmemizi sağlamasını bekliyorum. Tabii ki bu bir hayal. O yüzden devlet eliyle buna benzer şeylerin olmasını istiyorum. Yani dolandırıldığımızın görülüp bir ceza kesilmesini ve zararımızın karşılanmasını istiyorum.
Bu minvalde davaya katılırsak bu veya buna benzer şeyler olur ise davaya ortak da olalım hatta katkıda da bulunalım. Tersi ise tersini yapalım ama hep beraber güç olup haklılığımızı savunalım. Bireysel atışmalardan uzak durun. Ortada genel geçer bir doğru varsa iki taraf da bunu aynı yolda yürümesi gereken kişiler olduğumuzu düşünerek izah edin lütfen.
Ben az tecrübeli biri olarak siz çok tecrübeli arkadaşlardan bunu bekliyorum. Ankara'dayım, SPK'ya yakınım. İznimi alır orada yapılması gerekenleri yaparım. Şikayetimi yaptım CİMER'e daha da yaparım ve yapacağım.
Yer İmleri