Borsa tam fırıldak borsası,genellikle kent ve petrokente takılırım,kenti 150-200 arası takip ederdim inatlan,pkentide öyle,onuda 90-150 arası,kent 2 dönem rekor bilanço açıkladı onun gazıylan ilki 585 yaptı SPK vurdu beline sen neden yükseldin diye indirdi 400 yaptırdı,peşinde 2 bilanço geldi oda rekor gibi 805 yaptırdı,bu sefer tahtacısı indirdi 650 oldu...Gelelim PKENT'e odan son dönem bilançoso rekor kırdı,130-140 olan hisse topukladı 181 tavanladı,bu sefer virmancılar devreye girmiş hisse 162 taban,neyse tabana kadar topladım,bu sabah 160 gördü,elimde var diyene kadar 170 üstüne attı,ulen bunun işine belli olmaz lakabı deli dedim 172 ortala ile yarısını sattım peşi 179 tavan...aklım almadı,zaten lakabı deliye,yine deliliğini yaptı ve hala güvenmiyorum,eğerki 160 cıvarında 1k lot alsaymışım iyi kaldırırdık,neyse olan oldu eldeki ile ilave edeceğiz,üstelik bu hisse 850 gördükten sonra 100 altına inmişti,çok iyi takip ister bende öyle yaptım,tamam 1 ikinci el araba parası kaldırdık,ama insanı çok yoran hisse,kentte öyle,onda sattığım 150.000 teknenin parasını çıkartmaya çalışıyorum,bide ucuza elimden çıkardığım daire paralarını,250 cıvarından vermiştim 3 sene önce şimdi 3 milyon
teknede 2-3 milyon arası
...gerçekten borsadan para kazanıyoruz ama çok stresli,emekli işi,üstelik yaşta geldi 70'e dayandık,geride iyi bir miras bırakmak istiyorum,3 çocuk var,2 kız 1 oğlan,oğlan bana çok darbe attı yönetmendi,şimdi yanımda taktı istanbulda çevreye dünya kadar borç,devamlı beni ve kızlarımı tırtıklıyorum,yanımda şimdi boş bir dairemde oturuyor,hamburgecide çalışıyor,zamanında arnavutköy ve bebekte gözde genç yönetmendi,hep zengin tayfasına takılırdı,işleride aka yakın çevreydi,kendisi akçı değildi,belediye CHP'ye geçince hepsi iflas etti oda ortada kaldı,zaten yaptığı çekim ve filimlere devamlı zat engel getiriyordu,peşi olan oldu akçılar istanbuldan beslenemedi çoğu battı,şimdi devamlı imamoğluna yükleniyorlar,çünkü ellerindeki ekmek uçtu,onlarınki memleket için değil hırsızlık amaçları,bunu bizzat oğlumun çevresinden gördüm yaşıyarak,üstelik onu defalarca uyardım beni tınlamadı şimdi vaziyet ortada,ak demek hırsız ve vatan haini demek bana göre,benden ziyade benim gibi düşünenlerde var,ama çoğu sonradan uyandı saygılar.
Yer İmleri