1 TL den satmış ama taahhüdü kaç TL , siz olsanız 0.40 krş olan kağıdı 1 TL den alırmısımız, 2 mi 3 mü taahhüt önemli
1 TL den satmış ama taahhüdü kaç TL , siz olsanız 0.40 krş olan kağıdı 1 TL den alırmısımız, 2 mi 3 mü taahhüt önemli
Bugün de hisseyi burada tutanlardan girdik yeni yönetimden çıktık
Günlük küfürümüzü ettik
5 milyon lotu 1 tl den neden aldı denılıyor....Eğer piyasadan toplamaya calışsa 5 mılyon lotu toplayana kadar fiyat ne olur acaba??? Demekki zeynep hanım hisse fiyatının yukselmesini istemiyor...
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]
Bence 1 aydır 40 lar yerine 70 lerde beklese başta ben olmak üzere ciddi bir miktar toplardi
doğru tespit tahtada 25+5 = 30 milyonu toplamak kesinlikle kolay değildir. Ayrıca Turgay arkadaşın dediği gibi hisse 0,70 olduğunda çok kişi verir bende veririm desede kesinlikle vermez. Çok zorda kalmadığı müddetçe. İnşallahta zorda kalmaz. İstisna ve al-sat yapan haricinde veren olmaz. Hadi Turgay bey ve onun gibi arkadaşlar istisna olsunlar elindede 200 bin lot olsa fazedelim 20 arkadaşın takati kalmasa 200 bin lottan 4 milyon hadi diyelim 10 milyon fakat toplamda dediğim gibi 30 milyonu 1 liranın altında toplamak kolay değil.Yakında şu kadar hisse 1 liradan verildi diye duyabilirizde hadi oda 20 olsun. Toplamda 50 milyon bununda tahtada toplamak çok güç.Zaten büyük çoğunluk Bursa grubunda dersek diğerleri zaten kimin kontrolünde bunu anlamamak için saf olmak lazım. Geçende dedikki 2 kademe yükseltecek gaz alacak tahtacı diye baktık ky nin yani bizim gazımızı aldı ama dayanma sabrını alamıyor alamayacakta. Zaten toplayamadığının sıkıntısınıda yaşadığı kulağımıza geldi. Belki yalan belki doğru ama ben duydum bunuDUYDUM. Ama buralarda zaten toplaması imkansız fakat hacmin güçlü olmasınında sebebi bir devir işi olduğu aşikar
![]()
Tahtada toplamak kolay, zor kısmı bence şu an için çok anlamlı değil. Piyasa şartlarına ve insanların tahammül sınırına göre değişebilir. 35-36 fiyattan ben 1.2 m lot topladım mesela. O dönemde henüz olumlu bir haber çıkmamıştı ve birileri döküldü. Para ayirsaydim en az bir o kadar daha alabilirdim. Yani tahtada 5 m lot toplamak büyük mesele değil. 25 m lot toplamak veya toplamaya çalışmak ise anlamlı bir hareket değil. Bu durumdaki bir firmada, patron hakimiyetindeki hisse sayısı ve patronun etik değerleri dikkate alındığında kimse böyle bir alıma cesaret edecek kadar saf değildir. Ilk devir işlemi gerçekleştiğinde de bu işlemin bir borcun teminatı olarak verildiğini duymuştum. Yaklaşık 18 m TL borç için 25 m TL hisse devredilmişti. Aldığı söylenen kişinin otomotiv sektöründe adı tefe ile anılan birisi olduğunu duymuştum.
Geçenlerde firmanın hacizler için son bir 2,5 m usd bulmak için aynı tefeciyle görüştüğünü duydum. Usd bazında yıllık yüzde 15 gibi fahiş bir faiz talep ediyormuş. Eğer anlaştılarsa bu hisseler de o borca istinaden teminat olarak verilmiş olabilir.
Bunlar sadece duyum niteliğinde olup teyit ettirdiğim bilgiler değildir. Bu yüzden al, sat vb ytd içermez.
arkadaşlar burda yazılanlara inanarak işlem yapmayın algı için yazanlar var.bir kaybolup ondan sonra ortaya çıkıyorlar.
aldıklarını 61 62 hareketinde verdiler şimdi yine bir şey peşindeler.bende dahil birçoğumuz satmadık niye gözümüz hep yukarda
onun için hedefinize göre hareket edip burdaki algı peşinde şahsi menfaati için yazanlara itibar etmeyin.
yt.tv.değ.
Normalde yazdığınızi üzerime alınmam ama benim mesajımın akabinde yazıp isim vermediğiniz için açıklama yapma ihtiyacı hissettim. Forumdaki mesajlarımın çoğunu hisseyi aldığım dönemde yani 35 civarlarında yazdım. Bu yüzden algı yapmak gibi bir düşüncemin olmadığı aşikardır. Hisse fiyatı yukardayken de alım veya satım algısı oluşturacak bir yazım olmadı. Bu yüzden gerekmediği halde açıklama yapmak durumunda kaldım. Lütfen siz de doğru bulmadığınız, etik olmadığını düşündüğünüz yazılar için doğrudan o kişiyi tagleyerek yazın ki herkes size cevap vermek durumunda kalmasın.
Yer İmleri