Ekranlara çıkan yakışıklı iyi giyimli ekonomistlerimiz bize dolar seviyesinden ziyade kurdaki oynaklığın daha önemli olduğunu bize aşılamaya çalıştılar dolar artık mezdeke dansı yapmaya başladı bu konudaki görüşlerini merak ediyorum
Ekranlara çıkan yakışıklı iyi giyimli ekonomistlerimiz bize dolar seviyesinden ziyade kurdaki oynaklığın daha önemli olduğunu bize aşılamaya çalıştılar dolar artık mezdeke dansı yapmaya başladı bu konudaki görüşlerini merak ediyorum
Sayın HAKEM
bu vatan benim vatanım. Başka Türkiye yok. Siyasete tamamen uzağım. Doğrular yanlışlar olabilir. Ekonomi iyi kötü olabilir. Bir şeyleri savunabiliriz; dolar 4 olmalı 5 olmalı vs. Elimde 4 yıllık akıllı telefon var. Bence asgari ücretle iphone alanlar için,üretmeden tüketenler için dolar yükselmeli. Ancak yükseliş sarsıcı,yıkıcı olmamalı.
Beni okutan dr yapan bu vatan. Bu vatan için gdoğuda dr olmama rağmen yıllarım geçti. Bir kere serzenişte dahi bulunmadım. O zaman bile umutsuzluğa kapılmadım. Ekonomi benim görüşüme göre iyi olmasa da var. Çöküş buhran halen bana göre ihtimalde değil.
Doğru adımlarla ekonominin üreten bir ekonomi haline geçmesi zor ve uzak vade değil. Ben her zaman umutvarımdır.
DXY de yine ralli var.............Bakalım ralli akşama doları kaça vurduracak...........!!!!!!!!!!!
*tcmb: Günlük olarak düzenlenen türk lirası depoları karşılığı döviz depoları ihale tutarı 1,25 milyar abd dolarından 1,5 milyar abd dolarına yükseltilmiştir
*tcmb: Buna göre, halihazırda en fazla 6,25 milyar abd doları olan söz konusu ihalelerin toplam bakiyesi 7,5 milyar abd dolarına ulaşabilecektir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri