Sayfa 711/1223 İlkİlk ... 2116116617017097107117127137217618111211 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 5,681 - 5,688 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1. La aklinizi çökelekle mi yediniz

Bunu söyleyen a partili olsa ne olacak b partili olsa ne olacak c partili olsa ne olacak

Ben burada 40 yıllık bir durum hem de acı bir durum tespiti yapıyorum

Bunlar hep böyle onlar zaten öyle o da söyle

Karılar gününde dedikodu mu yapıyorsun

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    bence kamudaki israfı, makam araçlarına ödenen korkunç paraları, danışman adı altında devletten tonla para kaldıran ama ne yaptıklarını bilmediğimiz binlerce kişiyi bir gözden geçirseler ve vergileri arttırmak yerine düşürseler ciddi bir faydası olur ve piyasada bir nebze vatandaş yerine devlet kemer sıkıyor deyip belki daha pozitif bir algı oluşur...yoksa para yok daya vergiyi, para yok daya vergiyi ama kendin devlet olarak kemer sıkma bunun sonu yok...enflasyon hortlayıp durur...geçen hafta ayıptır söylemesi 40 tl ye aldığım her zaman yediğimiz beyaz peyniri vallahi bugün 44 tl ye aldım tam %10 dayamışlar...girdi bize...ona zam buna zam enflasyonu durduramazsın...

devlet kendi harcamalarını, savurganlığını gözden geçirecek geçirmeli...önce kendinden başlamalı...başka yolu yok bu işin...
    Devlet kurumlardan,kurumlar konusunun uzmanlarından oluşur.....
    Abartılı danışman demek;kurumlar devre dışı demekdir.....
    Dürüstlük pahalı bir mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz. Honore Balssa

yabancıların fayiz istemesini "garip bulan" trol burada yüksek perdeden konuşuyor..

300 tl gibi çerez parası kaybedince burada zırlamıştı hafta içinde.. parası değerli..

ama yabancının parası değerli değil ! anlaşıldığı kadarıyla onun için... zira riskleri gözardı ederek borç vermesini istiyor yabancının..

yabancı da bunlara "no more bullshit" dedi.. o yüzden bu kadar çıldırmış durumdalar..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

hahahha.. zavallı.. gerçekler karşısında muma dönüyorlar.. kahvelerde milleti kandırmaya alışmışlar.. başkası bunlara borç verecek bunlarda zengin gibi yaşayıp hava atacaklar.. ilk önce bunların parası kesilir diye tahmin ediyorum..

laflarını sana iade ediyorum.. forum yönetimi bu kadar terbiyesiz bir kişiye neden yazıdrıyor hala anlamak mümkün değil..

işi gücü trolluk.. adam gibi fikir beyan edemiyor..biatçi..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5. Yüksek perdeymis

Korniş arkasında perdeyi çek çok yüksek

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    hahahha.. zavallı.. gerçekler karşısında muma dönüyorlar.. kahvelerde milleti kandırmaya alışmışlar.. başkası bunlara borç verecek bunlarda zengin gibi yaşayıp hava atacaklar.. ilk önce bunların parası kesilir diye tahmin ediyorum..

laflarını sana iade ediyorum.. forum yönetimi bu kadar terbiyesiz bir kişiye neden yazıdrıyor hala anlamak mümkün değil..

işi gücü trolluk.. adam gibi fikir beyan edemiyor..biatçi..

EMİN OL KİMSE SENİN KADAR BU FORUMUN İÇİNE fitne SOKMUYOR..

sürekli PROVAKATİF konuşuyorsun...hep tahrik eden uslubun var..reelde etrafında eşi dostu olmayan MARJİNAL TİPLER gibi konuşuyorsun...

senin gibi düşünmeyen herkesi aşağılamak,ittiham etmek gibi bir tavır içindesin..

forumu sürekli istikametinden çıkarıyorsun..

çık biraz hava al ,oksijen al..bu kadar hazımsızlık bünyeyi çürütür..

yazmamayım diyorum ama habire aynı tezyif eden uslupla saldırıp duruyor..

haydi sana kolay gelsin...ben mangal yakacağım..

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    EMİN OL KİMSE SENİN KADAR BU FORUMUN İÇİNE fitne SOKMUYOR..

sürekli PROVAKATİF konuşuyorsun...hep tahrik eden uslubun var..reelde etrafında eşi dostu olmayan MARJİNAL TİPLER gibi konuşuyorsun...

senin gibi düşünmeyen herkesi aşağılamak,ittiham etmek gibi bir tavır içindesin..

forumu sürekli istikametinden çıkarıyorsun..

çık biraz hava al ,oksijen al..bu kadar hazımsızlık bünyeyi çürütür..

yazmamayım diyorum ama habire aynı tezyif eden uslupla saldırıp duruyor..

haydi sana kolay gelsin...ben mangal yakacağım..
    sen işine bak.. tamamıyla kendini tarif etmişsin..

trolluk yapan birisisin ve burada başkalarına akıl öğretmeye kalkma..

biat ettiğin zihniyet belli.

doğruları söyleyenlere karşı mücadele eden fitnecinin önde gidenisin..

mangalına devam et..

temizlemeyi unutma mangalı kullanımdan önce..evet öyle bir şeyin gerçekten yapılması gerekiyor !!

8. Beni forum yönetimine şikayet ediyor bide

Ben siyasi bir tespitte bulunmamisim etmemisim

Kaldı ki bulunup ededebilirdim de

Zart diye dalıyor aradan

O böyle bunlar şöyle şunlar zaten öyle

Benim ustumden milyon kişiye laf sokuyor , mısır koçanı deyince de bozuluyor

Sana bir şey mi dedik

Bak arkaya

Yabancı takas demişim döviz faiz borsa üçlüsü demişim

Hep bu oluyor ve bundan da bu ülken zararlı çıkıyor demişim

Sebebi sıcak para bağımlılığı demisim

Ve bu da 40 yıldır böyle demişim

Bunun ana aktörleri bana göre siyasetçilerden de öte 40 yıllık bir zumredir demişim

Adam bana dalıyor

Sayfa 711/1223 İlkİlk ... 2116116617017097107117127137217618111211 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •