Piyasada resetleme devam ediyor temmuz 2.60-2.65 bölgesini bekliyorum dediğimde tepki aldık kuş sitesinden gelenler daşak yapma derdine düştü ama bugun bakıyorum ortada dönen dönme dolaplara , kulağımıza gelen dedikodulara ne olduğu belli olmayan kişilere, en önemlisi emin olduğum gördüğüm yatırımcılardaki PANİK fiyatlamayı görmeden girme diyor bana.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
iyi senaryo 2,25 usd kötü senaryo 1.5 dolar ama bugun sürpriz dönüs olmassa tabi soyle artı 3-4
Yatırım tavsiyesi değildir.
Cevheri Güven
@cevheritv
Folgen
Hazinenin dibi görününce, yemelere doyamayan muktedirler halkın elinde tuttuğu paraya yöneldi.
Önce paraları cepten/hesapardan çıkarmak gerekiyordu.
Halka Arz adı altında yüzlerce şirket kısa sürede Borsaya dahil edildi. 20 yılda yapılmayan halka arz 2 yılda yapıldı.
Her halka arzdan 500-600₺ kazanç elde eden binlerce kişi, anne baba ve çocuklarının adına hesaplar açtı. Bu sayı katlanarak geçen ay 8.5 milyona ulaştı. Türkiye için acayip bir rakam.
Sisteme giren paralar daha sonra başka senetlere yöneldi. 3-5 kuruş kazanma derdinde olan halk elindekinden de oldu.
Yerli ve Milli iktidar sefil hale getirdiği halkına son bir kazığı da borsada attı. Milyonlarca kişiyi Borsaya çektikten sonra düğmeye basıldı, birçok hisse ortalama %50-60 değer kaybetti.
Reedar 79₺ den 22₺
Kmpur 50₺ den 17₺
Cante 11 ₺ den 1.46₺
Vestel 110₺ den 60₺
Sasa, Hektas herkeste var. İnsanlar intihar etti bu iki hisse yüzünden.!!!
https://x.com/cevheritv/status/1842131520045109384?s=12
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Perihan Tantuğ
@perihantantug
·
14s
Kurum ve kişilere verilen toplam ceza 222Milyon TL
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Elemanın nickini ararken
2020 yılında söyle bir yazıma denk geldim
Sacro trade burda da yazardi phoenix07 bu da
Twitte hisse pazarliyorlar twitte gundem oldu hisseyi solemeyim birkac sitede haber oldu
Eli kulaginda spk yapistirir
10 km öteden sivrisinek viziltisini duyarım![]()
Yer İmleri