Sayfa 713/1223 İlkİlk ... 2136136637037117127137147157237638131213 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 5,697 - 5,704 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Ağam meseleyi masaya yatırma, tartışma evresi çoktan geçti zannımca. Yıllardır sinyal üzerine sinyal veriyor zaten. 2010 ya da 2011 di. Cari açık gsyh yüzde 10 unu gelmiş. Bu evre o zamandı. Allah yardımcımız olsun ne diyelim.
    evet, 2010-2011 gazetelerini tarayanlar ali babacan ın sürekli "soft landing -- yumuşak iniş" politikası uyguladığını görür..

ekonomi kagıt üstünde çok büyümüş ve ısınmıştı..cari açık patlamıştı.. hormonlu bir büyüme vardı.. tahvil %4-5 seviyesine gelmiş olabilir, hatırlayamadım, olmuştur, zira bir ara negatif reel faiz muhabbeti dönüyordu ülkede..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. Kriz kimin zamanında baş gösterirse halk onu bilir. Hele hele 16 yıldır tek başına ülke yönetiyorsan. Üstüne Kasım 2015 te mesajı aldık hadi dediler halk tamam dedi. Böyle olmuyor sistemi değiştireceğiz referandum getirdiler halk buna da tamam ula dedi. Hadi şimdi de Başkan yapın dediler halk yahu buna da tamam dedi. Reisin kendi ağzından dediği gibi artık mazeret lüksü yok kimsenin.

3.  Alıntı Originally Posted by fuzzy_logic Yazıyı Oku
    Sorun da, sebep de AKP hükümetleri ve onların politikalarıdır diye yazdı adam.
    İhaleler, Peşkeş çekilen işler, araziler, kendinde olana yürü, olmayanı işsizliğe batağa mahkum etmeler...
    "At terli yemiyor"

Haaa, bu arada,
    Saat ve seviye vermiyorum.
    Çarşamba günü bambaşka konuşacaksınız.
    Ben yine güleceğim muhabbetlere...
    Çarşamba ne var ?

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    ben uzunda pozdayım zaten bana her yer Paris Pazartesi büyük eksi gap yaparsa kıpraşmıcam.Bana göre en düşük olursa 86-87 olur. ondan sonra yukarı 100 e kadar yolu var. mal değişimi bitsin görün endeksi. Bana göre 1000 puan eksi açıp 1500 puanı gördükten sonra toplayacak kapanış 300-500 eksi ama salı bambaşka bir dünya diyorum.
    Viob maliyetim 12.800 civar biraz da varant nasip neyse o. hafta sonunu hiç sevmem malda kalmayı nedense malda girdim nakiytim var ama alır mıyım bilmiyorum. yani almaya cesaretm olur mu dönüşü gördüğümde alırım fiyata bakmadan yatırm Tavsiyesi değildir.Ha yeşil açarsa o zaman korkarım daha sert gömecek diye o zaman 85 ler gelebilir ilerleyen günlerde. bence pazartesi final altın vuruş yoksa yukarı mı ? dönerse dönmezse zaten bizim.
    böyle durumlarda sanki bi b... olmamış gibi haberi duymuyor ama 24-48 saat sonra acısını fena çıkarıyor. son zamanlarda böyle tepkileri çok gördük not indirimlerinden sonra...olur da yukarı sürerse vallahi voleyi vurdum demektir
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

5. Reisin etrafı sarılı. Ekonomik olarak ülkenin hiçbir gerçeğini yansıtmıyorlar adama. Bu diğer meseleler içinde geçerli de konumuz ekonomi. Hiçbir muhalif kanal gazete yazar vs ile de asla karşı karşıya getirmiyorlar.

Nasıl olur demeyin. Ufacık kurumlarda bile biz bunu yaşıyoruz.

Zaten vakti de yok. Bir a4 ün tek tarafı kadar rapor konu önüne. İyi biliyorum. Sadece Tikaya çok önem verir. Orası hakkında, faaliyetler hakkında detaylı rapor ister. Son zamanlarda savunma sanayine de ilgisi olduğu söyleniyor.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7. Bir haftada

101 den

88 e

Meril işi bitirdi

Mehmet şimşek in intikamı acı oldu

8. Reisin önüne giden atama yazıları bile defalarca değişir. Kim hangi taraf gücünü ortaya koyarsa.

Sayfa 713/1223 İlkİlk ... 2136136637037117127137147157237638131213 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •