27.01.2021 tarihinde de Ak yatýrým , Doðan Holdingi model portföyünden çýkarmýþ. 3,9 tl olan hedef fiyatýmýzýn üstünde olduðu için yukarý potansiyel sýnýrlý demiþler.
https://yatirim.akbank.com/_layouts/...d.aspx?ID=5703
27.01.2021 tarihinde de Ak yatýrým , Doðan Holdingi model portföyünden çýkarmýþ. 3,9 tl olan hedef fiyatýmýzýn üstünde olduðu için yukarý potansiyel sýnýrlý demiþler.
https://yatirim.akbank.com/_layouts/...d.aspx?ID=5703
Dünkü olaydan sonra aklýma þu Atasözü geldi.
Annem der bana hep🤣.
“Koca öküzün siki, Tosunlara bað olur.”
Siz anlayýn artýk kim Öksüz kim Tosun.
😂😂😂
Ben Stratejime Matematiki ve Geçmiþi eklerim, birde anlýk durumu.
DOHOL Mayýs 2011 de 1,10 - 1,20 idi Dolar kuru 1,55 idi. Lot yaklaþýk 0,78 $ eder di.
Bugün Dolar 7,1TL oda 5,5TL ye tekabül eder.
Bu þirket hiç mi büyümedi, batýk, kâr etmeyen ve Parasý olmayan þirketler %1000 yaptý.
Bende %300 DOHOL den Kârdayým ama kayýp senelerimi ve Sinirlermi Parasýný ödemeli.
YTD
Alnus Yatýrým Araþtýrma Müdürü Yunus Kaya, ünlü yatýrýmcý Okullu’nun TSKB’den 50 günde yüzde 50 kâr ile 134 milyon Türk lirasý kazandýðýna dikkat çekti
KAYNAK : KARAR GAZETESÝ
------------------------------------------------------------------
okullu denilen kiþi DOHOL da TSKB de olduðu gibi yüksek para kazanamadý sanýrým ,onun için BÝST 30 hissesini tabana yapýþtýrdý diye düþünüyorum ,Deðilse kendisine borsacýyým diyen birisi ÞEY gibi mal satmaz ,her þeyin bir usulü var .
Yanlýþ hatýrlamýyorsam TSKB ve PETKÝM den mal çýkarken taban olmadý
Sadece fikrimi yazýyorum Ytd deðildir.
Deðerli arkadaþlar hepimiz bu kaðýdýn uzun yýllar siyaseten baský altýnda olduðunu his ediyorduk.
Medya satýþý sonrasýnda bir miktar onu açýldý.
Ancak olmasý gereken yere gidemedi.
Büyük yatýrýmcýlar ucuz olduðunu görüyor fakat kaðýt kýsa zamanda 2 xx den 4xx gelince eski en az 10 yýldýr bekleyen yatýrýmcýlarýn dokulmedigini gördüler.
Dökmek istiyorlar.
Ömrüm olursa 10 yýl daha beklerim.
2011 de 1.10 dan alan 4 e satmaz.
Herkes % 500 - 600 kazanmýþken
pazartesi gününün takaslarý netleþmeye baþladý ,malum þahýs 5 ayrý kurumdan malý boþaltmýþ , taban olmasýnýn bir nedeni de satýþa citi de eþlik etmiþ ,yabancý çýkýþý devam ediyor .
Yýlbaþýndan bu yana %35 .96 olan oran %28.85 e gerilemiþ ,yani yabancý yaklaþýk 1,5 ayda %7.2 portföyünü azaltmýþ
Yer Ýmleri