Sayfa 715/981 İlkİlk ... 215615665705713714715716717725765815 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 5,713 - 5,720 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Normal şartlarda demirçelik hikayesinden dolayı gelen verilerden eregl daha çok dayak yemesi gerek ama 8 mayıstan bedelsiz başvurusuna cvp verilmiyor bunlar hep bilinçli bu sürece bakın pıst 100 hareketine büyük ihtimal bugun bedelsiz kararı çıkabilir.Yani oyun hem saha hem masa başında oynuyorlar bu düzeneği anlatmaya gerek yok artık böyle kontrollü borsadayız özellikle varlık fonu ve bazı şirketlerde
    Hrc fiyatlarına göre 2 gündür iyi durmasını bedelsiz bugun açıklanır diye düşünmüştüm.Bilanço geldi yalnız geçen bir isimden bahsettim Bulls dan işlem yapan 60 lara taşıyan ekip .Gelen bilançoda bu ekipten dolayı makyajlı.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

tokattan haberler..

gereksizhaberler.com

bende califronia haberlerini paylacam bundan sonra.

3.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Emeğe geçenlere teşekkürler

İyi akşamlar dilerim ben kaçar 👍👍👍

Yeni pozda tekrar görüşmek üzere 👌👌
    tebrik ederim son 3 günlük hareketini daha önceki +++++++ açtığın pozisyonların trade tarihinde flu olarak kaldıde.
    çük kafalıya bakma buranın tuzlukçusu kolay gelsin

bu arada eterheum ....Bitcoin ve diğerlerin de ağır kayıplar var.....yarın borsalara dikkat derim....... iyi işaret değil......o beklenen gün kara gün İtrail için bu gece olacak herhalde.......iran saldırısı itrail için kara gün olması dileği ile......

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    hayırdır Tokat haberlerine merak sarmış sın iyi takip ediyorsun.....
    Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'ne yerleşen öğrencilere hoş geldin mesajı

https://www.haberler.com/guncel/toka...715055-haberi/

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    tokattan haberler..

gereksizhaberler.com

bende califronia haberlerini paylacam bundan sonra.

bıgşortu yalıyor abkayı çabuk unuttu

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    bu arada eterheum ....Bitcoin ve diğerlerin de ağır kayıplar var.....yarın borsalara dikkat derim....... iyi işaret değil......o beklenen gün kara gün İtrail için bu gece olacak herhalde.......iran saldırısı itrail için kara gün olması dileği ile......
    Aşı piyangosunda çekiliş yapıldı: 10 kişinin paylaşacağı büyük ikramiye 15 milyon dolar

https://tr.euronews.com/2021/06/15/a...5-milyon-dolar

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde, halkın aşı olmasını teşvik etme amacıyla başlatılan 'aşı piyangosu'nda 10 kişinin her birine 1,5 milyon dolarlık büyük ikramiye verildi.

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde, halkın aşı olmasını teşvik etmek amacıyla başlatılan 'aşı piyangosu'nda büyük ikramiye için çekiliş yapıldı. 15 milyon dolarlık ikramiyeyi 10 talihli paylaşacak.

Kaliforniya'daki salgın önlemlerinin kalkmasını kutlamak için Los Angeles'ta düzenlenen etkinliğe Eyalet Valisi Gavin Newsom ve eyalette ilk aşıyı olan hemşire Helen Cordova da katıldı.

Kaliforniya, ABD'de salgından dolayı sokağa çıkma kısıtlamalarının ve katı yasakların uygulandığı ilk eyaletlerden biriydi. Tedbirlerin çoğu salı günü itibarıyla gevşetildi. Sosyal mesafe kuralı ve kamuya açık alanlarda kişi sayısı kısıtlamasının kaldırılması "büyük açılış" olarak adlandırıldı.

4 ve 11 Haziran'da yapılan çekilişlerde de aşı yaptıran 30 kişiye 50 biner dolar, 2 milyon kişiye ise 50 dolarlık hediye çekleri dağıtılmıştı.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bıgşortu yalıyor abkayı çabuk unuttu
    abkayı çine ithal etmişler..

finosu tohathaber burada abuk subuk haberler paylaşıyor.

Sayfa 715/981 İlkİlk ... 215615665705713714715716717725765815 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •