Astorun amca oğlu BVSAN BİNDE 5 in altında bir oranla sepete girmiş. P.Tesi düdüğünü öttürürler.
Astorun amca oğlu BVSAN BİNDE 5 in altında bir oranla sepete girmiş. P.Tesi düdüğünü öttürürler.
motorin grubunda cumartesiden geçerli olmak üzere 68 kuruşluk bir indirim daha bekleniyor.
Adanademirspor Fenerbahçe maçında yaşanan hakem kararları sonrası TFF hukuk müşavirliği tarafından alınan disiplin sevkleri :
Fenerbahçe başkanı Ali Koç, yönetici Erol Bilecik tedbirsiz olarak disiplin kuruluna sevkine ,
Fenerbahçe yöneticisi Serdar Baki ve Burak Caglan Kızılhan ‘in tedbirli olarak disiplin kuruluna sevkine ,
Fenerbahçe teknik direktörü Jesus kaleci antrenörü Özden Özgun’ün de tedbirli olarak disiplin kuruluna sevkine karar verilmiştir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Netfliks dizisi El chapo diye diye bir şey izliyorun. İzledikce kafamda değişik değişik düşünceler hasıl oluyor.
Bir şekilde izlerseniz;
Klasisik olarak eşcinselliğin rutin olduğunu,
Tabiri caiz ise bok gibi paran var iken harcıyamıyacağını
Bu işlere girer isen kelle koltukta yaşacağını falan filan vurguluyor ama! En önemlisi devlet ve baş aktör ABD nın ne halt olduğunu gözler önüne seriyor.
Sanırsın şu an ki ülkenin durumu.
Dedim ya kafam karışık .Bir şekilde seyreddip yorumlayın.
Dün Anayasa Mahkemesi (AYM) başkanını seçti. Zühtü Aslan yeniden 15 üyenin 8’inin oyunu alarak başkan seçildi...
Ama Saray’ın AYM başkanlığına yakıştırdığı Aslan değil İrfan Fidan’dı. Üstelik Saray Fidan’ı AYM başkanlığına sadece yakıştırmamış üyelere telefon açmış,*“yakın”*üyelere Saray’a çağırılıp telkinde bulunmuştu. Ama buna karşın Fidan AYM üyelerinden (Ki, çoğu Erdoğan tarafından özenle seçilmişti) sadece 5 oy alabildi!....
LM-X210 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TÜRK Hava Yolları (THY), İstanbul Havalimanı'ndan 5 ve 6 Şubat tarihlerinde toplam 238 seferini iptal etti
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri